Cel mai usor regim de slabire *6*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Cleo nu s-a lasat cu crampe deloc, doar cu nevoia de a merge. Dar ti-am zis, n-a functionat cum ar fi trebuit, voi mai incerca peste o luna. Azi m-am trezit cu un ten foarte fain, luminos, fara cearcane. Ce mi s-a intamplat, nu stiu daca are vreo legatura sau nu, e ca am stat cam o ora si ceva la service pentru masina si nevand ce face, am fumat vreo 5 tigari. M-a apucat o durere de cap de nedescris, desi mancasem inainte. Daca te hotarasti sa faci si tu curatirea, iti recomand s-o faci dupa ziua ta, pentru ca vezi bine, ai restrictii alimentare si de ordin fizic si poate vrei si tu sa te chefuiesti si sa te dantuiesti si nu poti
Elena cand afli ce e bebelul? Multa multa sanatate si ne bucuram ca te simti mai bine!
Prietena mea a venit din Romania acum doua zile cu cateva kg in plus, ca a mancat numai bunatati acasa si s-a hotarat sa mearga la sala. Dar n-are cu cine, asa ca vrea sa ma coopteze si pe mine. Sala e imensa, te pierzi in ea, cu sauna, spa, cu multe extraservicii gratis. Iti dau aia pasta de dinti, sampon, pana si ata dentara gratis. Marea majoritate a salilor te pun sa platesti pentru un prosop sau orice altceva decat folosirea aparatelor. Sala unde merg eu e a complexului unde stau, e o camaruta cu 5 aparate doar, insa de-ajuns pentru mine si e gratis. Asa ca acum dezbat problema, 50 de dolari pe luna sau gratis? Nu stiu ce sa fac. Ma duc sa fac de papa ca vine lupu' si cica e infometat.

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

de ieri m-am apucat de exercitii pilates pentru abdomen... e greu la inceput, insa vreau sa vad daca intr-o luna dau rezultate...

imi spusese o fata aici pe forum grati.ela (sper sa nu gresesc), ca pentru dat jos burtica este bun masajul. as dori, sa imi dea mai multe informatii la acest masaj... cum se face, daca se face sau nu doar de profesionisti, daca pot sa mi-l fac singura acasa, eventual cu ceva crema speciala... astept raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Gaby, voiam sa te intreb, ca nu stiu daca am notat eu bine cand te-am trecut pe lista: tu ai inceput de la 53 sau de la 63 si acum ai ajuns la 55 in nici o luna de cand te-am trecut ca ai inceput regimul? Ca m-am zapacit si nu stiu ce tre sa adaug si ce tre sa scad

Madame, din pacate zilele acestea am fost plecata si n-am mai avut acces la DC, ca sa pot sa iti raspund... am citit acum si am vazut ca eram "strigata la apel" cu intrebarea ta. Sa iti explic... eu am 55 kg, de aici am inceput, aici stagnez, problema nu sunt kg, ci cm din talie, care sunt 73, si as vrea sa ajung macar la 65... si ma lupt din rasputeri, dar deocamdata nu vad rezultate.

am vazut o lista de-a ta pe unde eram "taiata" (numele meu), insa n-am inteles bine despre ce era vorba , sper ca nu am fost eliminata din subiect, doar pentru ca am lipsit cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa.
pt talie, unde am si io mullt de furca, nu functioneaza o simpla cura de slabire. Se face f. greu (nici cand aveam 48 kile - 68 de cm in talie). Acu cu 55kg, si o fifitsa de 9 luni am...82-83cm. Fac masaj, singura, ca ma maseuza nu imi permit, cu crema anticelulitica, pt redarea supletei pielei, si sunt o gramada de exercitii pt talie:
-abdomenele
-extensii laterale (drepti, cu miinile sus, coronitsa, aplecari laterale)
-in picioare, cu miinile in shold, rotiri
Purtat chiloti cu burtiera, pantaloni cu talie inalta, brau/burtiera (dar asta numai cand pleci in deplasare, cand stai la orizontala nu se recomanda)etc

si nu imi mai vine nik in minte ce se pot executa acasa. Nu sunt f. consecventa, nici nu le practic in mod serios, dar cand o sa am un efect, va zic si o sa fiu foarte mandra.

voiam sa pe elenuta23, sa o imbatisam cvu drag, io si fifitsa mea, si sa iti uram sarcina usoara, sa scapi de greturi, si sa mananci echilibrat pt binele tau si al lui bb! sa nu fie nevoie sa te mai prindem pe aici!

si mai voiam sa multrumesc lui Addicted pt idee, io ma gandeam sa o fac azi inainte de dezmatz.
edit: addicted, nu merge la mine....am vomat de la prima cana. Acum citesc mai atent, io am avut ulcer, de aceea nu mi se recomanda; si mi-aduc aminte acu 10 ani cand am aflat de asta mi-au zis baietii cu ayurveda ca nu mi se potriveste mie.....si imi recomandasera ceva de genul: in fiecare dimineatsa 1-2-3 cani cu apa calda pe stomacul gol, dar periodic, dar nu mai tin minte....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_cafea spune:

Buna fetele

Pai sunt nascuta pe 05.06.1976 dar de masurat nu m-am masurat, o sa o fac diseara cand ajung acasa ca acu sunt la servici....

Sper de azi sa nu ma mai ating de dulciuri caci asta este cea mai mare problema a mea si colac peste pupaza o colega a venit azi cu bomboane ciocotof la servici... am voie sa gust una?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_cafea

Buna fetele

Pai sunt nascuta pe 05.06.1976 dar de masurat nu m-am masurat, o sa o fac diseara cand ajung acasa ca acu sunt la servici....

Sper de azi sa nu ma mai ating de dulciuri caci asta este cea mai mare problema a mea si colac peste pupaza o colega a venit azi cu bomboane ciocotof la servici... am voie sa gust una?????????

una da. Dupa ora 14 niciuna. Acu, nu da iama sa i le mananci pe toate

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

e, uite am sa ma ambitionez sa vad daca crap daca nu gust niciuna , o sa beau o cafea cu lapte si atat de dimineatza, sa vedem la pranz ce pot sa aleg de la cantina, ca de, la sufertas nu mi-am adus nimic ....

fetele care se dau cu creme anticelulite, ce imi recomandati sa fie buna si sa intre repede in piele???????

si pt cearcane ce faceti??/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gabytzule, stai linistita, nu te-a taiat nimeni din lista! Nu eram insa sigura in privinta kilogramelor si ce tre sa trec acolo. Acum m-am lamurit, o sa trec 55 de kilograme actuale si greutatea initiala tot 55. Sper sa nu gresesc!!

Laura, iote cum ma duc eu acusica si te introduc in lista! Te astept diseara si cu restul de informatii!

Eu am reusit sa ma abtin aseara de la mancare. Am mancat putin mai tarziu de pranz, am inceput masa pe la 15 si am terminat-o pe la 16:30 pe bucatele si deci seara nu prea mi-a mai fost foame si nici pofta. N-am mancat decat un mar. Azi dimineata am si fost rasplatita, de la 60.4 cat aveam ieri la 60. Ce inseamna sa revin la stilul asta... imediat dau inapoi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu am avut ieri o masa de protocol incepand cu ora 19... Va dati seama ce inseamna asta, ca nu poti sa nu pui nimic in farfurie ca te iau toti la intrebari...Am o ureche de la usa...

Azi o sa mananc cat mai putin caloric sa reduc din dezastru...

O zi frumoasa!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

multumesc multumesc pt inscriere sper sa reusec cu sprijinul vostru sa scap de colacei

Mergi la inceput