Cel mai usor regim de slabire *6*
Raspunsuri - Pagina 20

Addicted spune:
Saliu, sunt pe fuga, asa ca am intrat sa va zic si sa ma laud ca de dimineata aveam 63,6 Nu voi mai intra pana vineri, la raport, pentru ca mergem in sfarsit la casa de pe lac, abia astept! Si sper sa nu pun din nou kg inapoi, asa cum imi sta in fire cand mergem in vacanta.
Iperina, pai de ce n-ai slabit? Nu ai respectat regulile sau pur si simplu nu merge la tine? de incurajare si nu te lasa, trebuie sa te motivezi odata si-odata.
Madame multumim si pentru tabelul de saptamana asta
Paaaaaa ma duc sa fac bagajelul!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

cleo78 spune:
iperina, ai inceput tu cu stangul regimul. Poate ti-e tie imposibil din prima sa renunti la mese dupa o anumita ora.
Nici mie nu mi-a iesit usor, nu mancam nik dupa ora 14, si la 20-22 ma lovea o foame...si dadeam cu maciuca in balta!! Apoi am inceput sa imi impun pasi mai mici: ultima masa la ora 19, peste cateva zile la ora 18, si tot asha, am scazut acu mancand ultima masa pe la 15-16, mai jos nu indraznesc sa cobor - in rest mai bag neshte fructe pe la 18, si gata. Dar din prima nu am putut. A, si acu nici nu ma mai gandesc, e ceva in reflex, ca o obisnuintsa. Ma iau cu una, alta, gatesc sa zicem, si dupa aia ma uit la ceas: a, e 17, mananc miine dim. Fara sa ma mai gandesc ca mi-e greu. Si sotul a remarcat ca am slabit...
Si chiar daca nu ajungi la ritmul nostru, unele fete nemancand nik dupa ora 14, daca tu iti cobori ultima masa cu 3-4 ore mai jos decat de obicei, si tot e o reusita! e reusita ta. E schimbarea in bine din viatsa ta.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

arleena spune:
salut fetelor si va transmit un martisor-floricica virtual
ipearina chiar asa, nu ai respectat ideea regimului sau de ce nu ai slabit...eu sunt incantata deocamdata...vad ca se duc gramele pe zice trece....
chiar ma bucur ca aseara am fost in vizita si nu am consumat decat apa plata cu lamaie, nu m-a tentat nimic...bine nu a fost cina dar nu am vrut nici cola, vin sau alte bauturi...pur si simplu numai apa....
de cand am inceput regimul imi e ff sete...oare dece???
azi am o sapt implinita de regim...abia astept vineri sa ma urc pe cantar...
ahhh si masuratorile mele de sapt trecuta(m-am masurat cu o panglica si azi am masurat-o cu metrul) b/t/s 107.5/88/104.5....doamne am 88 in talie
va doresc o saptamana frumoasa si spor la slabit

xerxe2005 spune:
M-am masurat si eu, tot cu o panglica si apoi am masurat panglica cu rigla mea de la birou .
Am b/t/s 112/100/110 si tot acelasi nr. de kg., adica 85.
Insa ma simt bine ca incep sa ma educ sa nu mai mananc seara. Eiu eram campioana la capitolul asta. Am mai calcat stramb saptamana asta, adica am mai ciugulit cate ceva pe la 20.00, dar nu ca pana acum.
Continui asa, ca e bine.
Nu am mai fost la sala, ca m-am fortat prea tare saptamana trecuta la aerobic si am facut o intindere de muschi la gamba dreapta si abia azi, dupa 5 zile pot pune talpa picorului in pamant. Am mers ca un cocostarc sapatamana asta.
Elena, mamica lui Razvan-Gabriel - 01.08.07

Musette79 spune:
Salutare!
Daca sambata aveam 66,1...azi dimineata aveam 66,5, si n-am mancat mai mult, poate n-am alaptat si de aia. Da' is tare hepi ca am mai slabit in solduri, am trecut pragul psihologic de 100cm, is la 99 cm . Si la coapsa am 58cm, cand am inceput regimul aveam 64cm.
In skimb talia si bustu tot la fel, nu ma incape nici un sutien ca lumea, poate dupa ce oi termina cu alaptatul mi-oi reveni si eu, pana atunci nu ma agit in regiunea asta.
Stepper n-am mai facut, ca-s o putoare spatiala . Prefer sa mesteresc prin casa, am cusut o perdeluta la bucatarie din ceva resturi, sotu statea cu Raluca si io legam bornele la termostat
.
Cleo, si eu is cum zici si tu... ma uit la ceas: a, e 6 fara 5...lasa ca mananc maine. Ca sa nu spun ca sambata seara am facut cartofi pai cu cas pane pt sotu si nu m-am atins de ele. Mi-o intrat in sange, pe cuvant.
Sper sa revin la 66 spre sfarsitul saptamanii, ca e timpul sa trec catre 65, nu? www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

grati.ela spune:
ce frumoase sunt cele doua ! probabil ma amagesc ca am dat jos dak in cm nu se vede...la piept n-am sanse prea curand dar tb in talie si la solduri...nu mai vorbesc de coapse...sa va zic cat aveam in talie inainte de a ramane gravi cu Tudor? 72cm/71kg...inainte de a ramane gravi cu Ozi
63cm/64kg...ar trebui sa bag si sport dar sunt stresata rau...pe 9 martie mama se opereaza: proteza totala de genunchi...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/