Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

mi-a vomat Anutacu jet. e normal? acum doarme,dsar cred ca a mancat prea lacom

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

nu te necaji draga mea..fata mea in spital vomita cu jet aproape la fiecare masaca pana la urma s-au speriat si medicii si au crezut ca are ceva la stomac..si i-au facut niste spalaturi si totul era ok..fetita sanatoasa..doar ca e prea haloasa si laptele meu curgea mult prea cu jet..apoi mi-au spus cand ajung acasa s-o alptez din fotoliu..sincer nu prea am alaptat asa doar culcata..dar cu timpul a trecut..deci:
atata timp cat ia in greutate si nu vomita verde sau rosu totul este ok..vecina mea a spus ca bebe ei si la 3 luni mai dadea asa cu jet afara..si sa stii ca stomacul lor nu ramne gol..da afara doar ce este surplus

mamica de Alecsandra

felicitari daiopri..noi raportam o noapte si o zi foarte odihnita,inca nu imi vine sa cred..de ieri seara de la ora 9 dupa baitza.. papat somnic..trezit la ora 1 papat 30 min. somnic..trezit la 5 dimineata papat tot asa vreo 20-30min. somnic trezit la 9 dimineata papat..somnic trezit ora 12.30 papat somnic.doamne nu imi vine sa cred..mai ne trezim putin din somn din cauza colicilor dar adormim imediat.la noi vad ca isi face efectul sab simplex si babydrynk(ceiut eu ii dau ca v-am spus ca nu mai alaptez) si ii dau cat vrea ea intre mese..asa ca si eu si tata dormit azi cu tot cu ghilimboaca pana la 13..doamne tine-o tot asa..se trezea exxact ca ceasul londonez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Crysyana, uite ca nu mai e mult si-ti vei tine licuriciul in brate!

Ufff saracul tata lu' bebe mic aproape ca nu a inchis un ochi azi-noapte... din motive de ...masele. Brrrr... abia acum a ajuns si el la dentist (noroc ca a gasit unde sa mearga, clinicile "normale" sunt inchise duminica)

LMA licuricilor sarbatoriti astazi si o duminica placuta la toata lumea!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

mersi mult pentru incurajari Dark si multi pupici
multa sanatate: sa se faca bine tata lui bebe mic!!!

crysyana 39+ Andrei Valentin

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

crysyana, mai putin si ai pe bebe in brate!!!! bravooooo!!!!!
sa ai nastere super usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

fetelor, tocmai am venit de la o plimbare luuuunga, doar-doar il induplecam pe bebe sa vina.. si vad ca in continuare iese din dop... ceea ce ma bucura enorm de mult!!!

parca v-am zis ca ieri mi-a zis dr de familie ca saptamana viitoare nasc sigur... a fost primul lucru pe caremi l-a zis cand a intrat pe usa! tati e pregatit - sau cel putin asa sustine - bagajul il avem in hol, langa usa...

vroiam sa va intreb, fetelecare ati nascut: ultimele analize de sange complete le-ati luat cu voi la spital? cu hemoleucograma, glicemie, etc? ca noi am facut o groaza de analize in ultima vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crysyana

mersi mult pentru incurajari Dark si multi pupici
multa sanatate: sa se faca bine tata lui bebe mic!!!

AMR 2 ZILE

bravo
ti-a venit momentul,sper sa ai parte de o nastere usoara.
cand va aud de dop...mi se face pielea gaina

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Rein am citit ca bb mare poate asocia plecarea la bunici pt o per mai mare, practic separarea de voi ..cu venirea lui bb si ca poate face asocieri negative cu privire la asta: 'hmmmmm a venit zgamboi asta si din cauza asta eu tb sa stau departe de mami sitai...nu-mi prea place... cred ca el e de vine, sau mami si tati nu ma mai iubesc'

Noi pe Teo l-am dus doar cate o zi pe sapt la cate o bunica...si atunci intrebandu-l daca vrea sa se duca.

Daca Petrisor e intrebat si spune ca vrea sa mearga acolo si sa ramana e oki daca face mofturele sa va ganditi daca nu e ceva legat si de bb

M-am vazut azi cu Alina si Billy la cursul cela de copilutzi

Andu s-a bucurat sa cunoasca printzese dragutze precum Sabina si Ana Maria
cate o pt fiecare!!!

pup si va doresc copilashi linistiti si nastere usoara fetelor !!!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

hai sa va spun ce am facut de mancare astazi ... si-asa intreba cineva de retete noi: PULPA DE PORC CU CRUSTA DE MUSTAR SI VERDEATA
am pus reteta aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132629&whichpage=2

multumesc Damiana!!! si tie iti doresc o nastere cat mai usoara si sa te bucuri cat mai curand de bebe!!!
Lisa multumesc!!! (si eu cred ca dupa nastere nu vreau sa mai aud de dop...ce m-am mai speriat!!!)

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

iaca poaza

http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3280805009/

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

crysyana nastere usoara si un bebe sanatos.
damiana hai ca nu mai e mult

La raport si noi: am avut vreo doua nopti mai agitate, cu multeeee treziri, dar nu galagioase, ii place mai mult la mami in pat decatt in patut . Tre s-o obisnuiesc musai in patutul ei, dar nu stiu cum sa procedez, cum o mut cum se trezeste si incepe sa scanceasca si apoi sa planga si nu o pot lasa sa planga ca mi-o trezeste pe Daria care doarme in camera alaturata . Astept sa mai creasca si poate doarme si ea mai mult noapte si atunci reusim, dar oricum dimineata sa trezeste din ora in ora sau chiar mai des, cu toate ca e hranita . Azi am fost la impartasit fetele si apoi o mica vizita la nana Dariei si ne-am intors acasa si am papat cu totii. Daria doarme, dar Karina nu are nici un gand de somn

Sanatate la mamici, licurici si burtici.

Pentru fetele care au mai ramas niste agitate

Mergi la inceput