Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)
Raspunsuri - Pagina 8
ariya spune:
'neata...
CRYSYANA,suna dr!sau du-te la spital!
DAIOPRI,felicitari!
Roxana,!bebe m-a rupt...de 2 zile mananca de rupe...eu sunt ca o fantoma de obosita,vreau doar sa dorm...angelo imi da sa mananc pt ca eu nici sa mai gatesc nu pot,sunt franta...daca nu ar trebui sa alaptez,nici nu as mai manca,mi-e sila de mancare si m-am saturat de baut litri de apa ,ceai,lapte...
in plus,annamaria are febra,de 2 zile ii dau panadol,maine cred ca o s-o duca ta-su la dr nostru sa vedem ce zice...deci,pa langa alaptatul la 3 ore,mai am si panadolul ei la 4 ore,plus schimbatul ca transpira...
amedeo ,azi dim s-a sculat cu nasul infundat
nu se mai poate,fetelor...imi dau demisia!!!!
colac peste pupaza,au reinceput lohiile in forta si ma doare si burta si mijlocul,deci ma declar epava ambulanta...
va pup si tin pumnii fetelor care sunt aproape de minunatul moment in care isi vor tine comorile in brate!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/02/2009
sunt o mama implinita!
IRINA.C spune:
Si eu la raport:
1.felicitari Daiopri in sfarsit!BB Tudor sa fie sanatos si sa va bucurati din plain de el!
2.ieri zi agitata , mers la dr mea pt verificarea de 1 luna , (evident bine...vazusem si io asta da deh..avem 3880 grame ),apoi parc (am pus si poze noi)apoi la ai mei parinti unde Andrei papat si culcat si noi 2fugit la mall(medicul meu nu mi-a luat stiti voi ce si noi ne batem capul ca mai am 2 sapt pn il vizitez sa-i iau un cadou , nu se poate...).Ne-am intors la 6 juma a papat , luat bebe dus acasa.Noi 2 era ZOMBI!Andrei tzapure pn la 9 juma, cand baitza si nani de la ora 22..La 23 si io nani.La 1 Andrei papa...adormit relativ repede.La 4 iar papa...si de aici nu mai stiu nimic.Adormea se trezea. se strangea de burtica, avea gaze , nu a avut nici un scaun dar gaze cat cuprinde saracu.Ar fi dormit dar dupa 20-max 30 min burtik il trezea...si pe mine ..La 3 tati l-a dus pe frati-su la avion si e buimacit si el de nesomn.A tot mancat , i-am tot dat Espumisan , imi e asa mila de saracu Grumeztel, da si de mine ca-s praf as dormi in picioare.Si el acum e ochila!!!Si tre sa si iesim la aer , in parculetz ca sa profitam de prezenta lui tati sa ne care cu masina, ehehe.......
Fetele care urmeaza sa nasteti , capul sus in 2 sapt max 3 suntem toate terminate si la propriu si la figurat...
Cred ca va e greu , majoritatea avem deja bb in brate ..eu nici nu citeam cand nu nascusem ce scriau cele care aveau deja copiii!!Dar va fi bine...Aalina cred ca mai ai de asteptat, de altfel u esti pe listuta si la cele de martie vezi ce ghiocel ne pregatesti tu cu Dorian si Fabian o sa stam la odisee dupa tinepn vii acasa...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Mama, ce dor imi era sa mai intru pe DC sa vad ce faceti!
Noi suntem la program de ingrasare, merge greu, proces anevoios, dar tot se aduna gramele. Avem 3360 g si de la pierderea fiziologica am luat 486 g si pana la o luna sper sa ajungem la 500 g. Stiu ca e putin fata de alti bebei, dar macar progresam. Bebe refuza completarea, am schimbat laptele praf insa tot nu ii place si papa tot de la san.
Bebelusi, bine ca ai iesit afara! E tare bine pt psihic. Si noi am iesit ieri la pranz la restaurant si apoi putin la Mall. A fost reconfortant, mai ales dupa zilele trecute cand nu mai stiam ce sa fac cu stressul si plangeam non-stop.
Anculet, si noi am avut probleme cu buricelul, a cazut la 5 zile si dupa 3 zile a inceput sa sangereze putin cu sange proaspat. Mi s-a zis sa il dau cu alcool medicial la baita si sa pun compresa sterila. La farmacie mi-a recomandat eozina (special pt ingrijirea buricului), dar deja ii trecuse.
Alina, abia astept sa iesim cu bebeii. Miercuri merg la dr Cobac la controlul de o luna (aproape o luna) si am niste emotii...As vrea sa o rog, daca considera ca bebe nu a crescut indeajuns, sa ii facem o ecografie si, a la limite, niste analize de sange. Gina mi-a recomandat pt bebe Nuxil, un medicament homeopat impotriva colicilor. Tie ce ti-a trimis Monica? Oricum, voi vorbi cu medicul.
Am auzit ca vreti sa faceti botezul dupa Paste imediat, si noi la fel. Cred ca finuta mea si nasica ta isi programeaza liberele ca sa vina la noi. Ce dragute sunt!!!!
Noi avem mucisori si nu pot sa ii scot. Am un aspirator nazal si oricat as aspira eu prin el, tot nu ies. Ce imi recomandati?
Daiopri, felicitari! Sa va traiasca si sa fiti fericiti!
Incurajari si nastere usoara pentru fetele ce urmeaza a naste!
Hai ca m-am intins ca o placinta.
Va pup.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Aalina spune:
Offfffffff si Dori e cu febra
Irina noi cred ca pe 19 nastem daca Fabian nu vine pana atunci.
Va pup pe toate si ma duc sa incerc sa dorm ca vad ca Dori a atipit caci apoi am si musafiri.
38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 4 zile sper eu
deliafairais spune:
flowerbee, eu ii curat nasucul asa: pun cu seringa cate 0,5ml ser fiziologic in fiecare nara, il las un pic sa se inmoaie ce are prin nasuc, apoi il aspir cu batista bebelusului. merge f f f bine, nu am avut nici un fel de probleme. cand era fornait, faceam asta cam de 3 ori pe zi, si intre, ii mai bagam ser fara sa aspir, ca ei inght.
am o minune de bebel!
crysyana spune:
buna din nou fetlor!!
hai sa va pun la curent ... de dimneata intrasem in panica, dupa ce v-am scris am sunat doctorul, i-am povestit ce s-a intamplat si a incercat sa ma linstesca si sa-mi spuna ca nu crede ca e chair asa grav ... insa mi-a recomandat sa merg la spital la medicul de garda si sa imi faca un consul sa vedem ce se intampla
va dati seama ca in urmatoarele minute eram imbracata si gata de plecare, luat bagaje si hai la spital
ajungem acolo, intram la camera de garda si hopa sus pe masa
ma consulta o doamna doctor si imi spune ca nu trebuie sa ma impacientez ca nu pierd lichidul amniotic, acelea sunt pierderi de dop, ca am colul lung si inchis si ca am contractii (pe care eu nu le simteam - chiar in momentul acela aveam una)
mi-a luat tensiunea, aveam 12,5 cu 8
m-a intrebat daca stau aproape de spital - i-am raspuns ca da, si atunci mi-a zis ca nu are rost sa ma opreasca, insa daca mai am vreo problema, daca incep contractii la 10 min, sau pierd lichid amniotic (a zis ca o sa-mi dau seama sigur) sa ma duc din nou sa ma interneze. am vorbit din nou cu doctorul meu si a zis sa stau linistita, sa nu ma ingrijorez, ca ma asteapta dimineata la control si ma interneaza pentru cezariana (cel tarziu marti)
multumesc fetelor pentru incurajari, va dati seama ce sperietura am tras... si eu stiam ca nu trebuie sa fie sange deloc...dar se pare ca nu e chiar asa grav
o sa incerc sa va tin la curent
deocamdata incerc sa stau cumintica
ma doare un pic mijlocul, dar pe bune ca nu imi dau seama cand am contractii
va pup pe toate si aveti grija de voi
crysyana 39+ Andrei Valentin
bebelusi spune:
Fetelor ia ghiciti voi ce ii face bine lui Vladut la colici: MOZART MUZICA PENTRU BEBELUSI. Fetelor, ziceti ca e hipnotizat, doarme dus, nu se mai indoaie asa de tare de burtica de durere. Sa incercati.
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
rein spune:
Crysyana, nastere usoara, cred ca vine bb!!
Bebelusi, frumoasa poveste!
Felicitari fetelor care au nascut saptamana asta!
Stellutza, curaj, o sa fie bine! Iti tin pumnii!
Despre noi:
Bb Calin papa la san, cam la 2-3 ore. E fomist, inca nu are colici, e cumintel. Are azi 3500gr, deci a luat 600gr in 2saptamani si jumatate. Eu sunt multumita, insa simt ca nu am asa mult laptic fata de cum a fost la fratiorul lui, Petrisor.
Pe Petrisor l-am dus la mama mea, la curte, pentru ca bietul voia foarte mult sa se mai joace, sa iasa afara, iar eu nu aveam cum sa il scot. Plus ca stau cu bb Calin destul de mult, 20-30 minute pana mananca la fiecare alaptat, vreo 15 pana da aerul afara ca e f. lacom, iar acasa nu avea cu cine altcineva sa iasa, tati ajunge la 6 de la serviciu. Deja imi e tare dor de el dar am zis ca macar vreo 2 luni nu va fi prea rau, mai ales ca lui ii place acolo tare mult.
Aryia, te inteleg, iti e tare greu si cu cei mari, ai grija de tine! Si eu beau cam 4l de ceai pe zi, m-am cam saturat, dar conteaza mult si odihna.
va pup!
Carmen_Marieta spune:
Salutare mamici, licurici si burtici
Felicitari Daiopri, refacere usoara! Bun Venit bb Tudor, sa fii sanatos, mancacios si necolicos!
Alina si eu apuc sa mananc rar, am slabit pana acum 10 kg din 17, dar m-am saturat de supa, ceai, compot si lapte...
Brandusa eu curat nasucul cu batista bb, pun cu pompita putin ser fiziologic in fiecare nara, las sa se inmoaie putin si apoi aspir, sau mai aspir cateodata seara dupa baita.
Micola o sa ne sarbatorim baietii in aceeasi zi!!
Catalina La Multi Ani printesei!!
Roxananu am apucat sa vad poze cu Eva, dar cred ca este o scumpica... tie, ei si lui Patrick.
Fetelor eu ii dau lui bb inainte de fiecare masa sab Simplex, si inca nu avem crize nasoale de colici...
Patricia ceva bunatati nu faci??? retete ceva???
Nu da cu pietre.........
Va pupacesc pe toate...si pe toti licuricii..
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
crysyana spune:
am spus ca o sa va tin la curent cu ce se mai intampla ... se pare ca am inceput sa am contractii pe care le simt (neregulate): ma doare in continuare mijlocul, burta si uneori ovarele (sunt dureri ca la ciclu)pierd dop in continuare (cu firisoare de sange) si incerc sa stau cat mai calma
daca este ceva ma voi duce la spital, deocamdata nu sunt motive de ingrijorare
multumesc pentru spijin in special: Aalina, Eseea, Arya, Delia, Rein.
multumesc si pentru majorete.
sa dea DD sa fie bine!!!
si mult curaj viitoarelor mamici!!!
Aalina si Ariya sa dea DD sa se faca bine copilasii!! numai asta va lipsea acum!!!
Felicitari Irina pentru rezultatele bune de la control
iar mamacilor cu bebei in brate le doresc sa creasca mari, sanatosi si necoliciosi
crysyana 39+ Andrei Valentin
AMR 2 ZILE