Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)
Raspunsuri - Pagina 7
cris30 spune:
Daiopri felicitari sa traiasca Tudor sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii, pentru tine refacere rapida .
Lisa, Iry bine ati venit in clubul colicilor , stiu ca e nasol cand ii vezi cum plang si nu stii ce sa le faci, noroc ca este o perioada care va trece.Trebuie sa aveti rabdare si tutun .
Anca Andrew e un dulce si cum sta el la baita .
Alina mi-a placut tare mult filmuletul, cred ca Sabinuta a tras un somn de zile mari dupa o asa baie si un asa masaj.Mi-a placut usurinta cu care lucra tanti, se vede ca are multa experienta.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
Aalina spune:
Daiopri felicitari Sa fie sanatos Tudor si toti sa fiti bine!!
Noi 2 in 1 fara reactii. Cred ca patesc ca Daiopri caci al' mare mi-i bolnav si poate de aia s-o fi gandit bb sa astepte.
Sa aveti o zi buna!
38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 4 zile sper eu
tuchi123 spune:
Buna dimineata tuturor!
Felicitari DAIOPRI, multa sanatate si sa fiti fericiti
Va imbratisez pe toate si-mi pare rau ca nu am mai intrat dar, sunt tot felul de problemute ce tr. rezolvate si ne ia mult timp si in afara de asta am venit la mama la Craiova sa stau cu bebelusul care azi la ora 15,25 min. face 6 saptamani
si sa auzim de bine
Bogdan GabrielDoamne ajta
crysyana spune:
neatza!!!!
fetelor help
va spuneam ca de joi am incput sa pierd din dop ... toate bune si frumoase..,.
pana azi dim cand m-am trezit cu bucatele mici gen "dop" numai ca aveau si firisoare de sange ....si pijamaua era patata
in rest nu mi s-a rupt apa, nu am contractii nimic
bebe vad ca misca ...
aveti idee e grav?
mai stau un pic si sun doctoru
crysyana 39+ Andrei Valentin
crysyana spune:
chiar nu are nimeni idee?
acum vad ca am o secretie roz...scuze ca dau atatea amanuntye dar m-am ingrijorat
nu stiu ce sa fac
crysyana 39+ Andrei Valentin
Aalina spune:
Crysyana suna doctorul. Al meu mi-a spus ca la sange sa ma duc la clinica.
Sa fii bine!!!
38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 4 zile sper eu
yashy spune:
Daiopri, felicitari!! Bun venit bb Tudor sa cresti mare, sanatos si frumos!!
Bag si eu agitate pt toate fetele care urmeaza!!
Nastere usoara tuturor!!
Noi ne mentinem pe pozitia de baiat bun, mancacios si destul de somnoros. Noaptea se trezeste la vreo 3h cu mare chef de supt si de... vorba. Sta treaz vreo 45min-1h dupa supt. L-am amagit cu suza, care a luat-o de prima oara cu mare placere. Dar daca ii este foame nu il poti amagi... o scuipa cat colo si nu ii trece decat cu titi lu` mami.
Mai revenim cu vesti.
Adina & Luka& Luis
obraznicatura lu' mami
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crysyana chiar nu are nimeni idee? acum vad ca am o secretie roz...scuze ca dau atatea amanuntye dar m-am ingrijorat nu stiu ce sa fac crysyana 39+ Andrei Valentin |
si eu zic sa suni dr! Eu cred ca nasti, vor incepe si contrctiile!
Mami de fetita si de baietel 36 +
deliafairais spune:
felicitari daiopri!!! recuperare rapida si un bebe sanatos si fara colici iti doresc!
crysyana
lisa, nu te mai gandi ca mama ta pleak peste o luna, ci traieste din plin zilele astea! te cred ca esti f incantata! legat de sani, daca papa si din stangul, chiar daca mai greu, mai insista fara aparatori, pana la urma se va invata si la el. asa a fost si la mine (sfarcul drept e mai bine format) dar acum papa f bine la amandoi.
anca, ar fi suuuper sa tina doar 3 sapt colicii, dar din pacate tin cam 3 luni...evident, la fiecare bebe variaza, sper la noi sa tina cum ai zis tu :)
am o minune de bebel!
deliafairais spune:
tuchi la muuuulte saptamani lui bogdan! ce a trecut timpul...si davidutz al meu face tot 6 sapt azi, dar la 17.25.
am o minune de bebel!