Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

felicitari Daiopri

colic calm vreau sa comand si eu . am intels ca organismul lor se obisnuieste cu tratamentul si nu mai reactioneaza asa ca vreau sa fiu pregatita pe cand sab-ul nu isi mai face efectul.

bebelusi,la mine sfarcul a facut minuni,daca nu era de cumparat demult eram pe lapte praf. acum il folosesc numai pentru sanul stang,unde dom'soara mea nu vrea nici cum fara,la dreptul e ok. ranile mi-au trecut in 2 zile dupa ce am folosit sfarcul.
e bun la inceput pentru ca e mult mai mare decat sfarcul nostru si cand prinde cu gurita prinde mult din el,deci cadn o pun la san deschide deja gura mare.

Iulia...nici un semn???
Anca,cris30,crisspolis cum stai cu colici?

am tot cautat pe internet tot felul d einformatii in legatura cu colicii. e foarte important scosul aerului dupa masa. eu nu reusesc intotdeauna dar de acum voi insista.
ce bine e cu mama acasa...face tot ce vrea fii-sa si nepoata... mancare ca la mama acasa...mai am o luna si ceva si gata cu binele.ooof

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Noi ne-am intors de la plimbare, a fost super frumos, multa lume, multi indragostiti , insa fff caaaaald
Felicitari Daiopri! Uraaaaaaaa!!!!! Sa-ti traiasca bebele si sa-ti aduca numai bucurii si impliniri si sa fie sanatos.

Stelutza multa bafta si frunte-nainte!!

Cu baneonic poti da ori de cate ori cureti buricutul, nu face rau cu nimic.
Si Karina mea mai vomita in jet, dar pe ea pare sa nu o deranjeze cu nik, papa ca o haplea. La mine nu vrea cu sfarc de silicon, ce marca aveti??

Multa bafta celor care au mai ramas, bebei sanatosi si frumosi
Hai fetelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu medala 24 mm

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

felicitari, daiopri!!! sa-ti traiasca bebele!!!sa fie sanatos si mancacios si necolicos!!!!

si uite asa se micsoreaza lista cu fetele care mai suntem de nascut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Felicitari Daiopri, bine ai venit micutzule Tudor, sa cresti mare si sa o bucuri pe mami

Crisspy Razvan Andrei

AMR 1 zi

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Nu, Lisa, nici un semn, nici macar contractii false. Eu astept cuminte, nu ma stresez inca, mai am o saptamana jumate pana sa intru in prelungiri. Bebelina s-a miscat mult sapatamana asta, poate totusi se pregateste. Azi o sa-mi fac si eu bagajul, ca mi-a tot fost lene si mi se parea ca am timp berechet. Bine ca n-am de pus multe, ca ne dau aproape totul de la spital. Chiar voiam sa te intreb ce marime de nipple shield folosesti, da' vad ca mi-ai luat vorba din gura.

POZE

Iulia 38+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Fetelor am fost iar la control cu moasa (ginecoloaga nu mai vrea sa ma mai vada...) si niciun semn de nastere...col lung, inchis, bebe inca prea sus pozitionat... Termenul ar fi fost 12 februarie... M-a mai chemat saptamana viitoare joi la un control, asa ca pana atunci rabdare...dar zau ca nu mai am de unde sa rabd atata!
Singura veste buna e ca a venit mama la mine! Face saraca mancare si spala vase toata ziua si incearca sa se adapteze, dar ii este foarte greu...
Pupici si felicitari noilor mamici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

DAIOPRI felicitari, sa-ti creasca mare-mare Tudor, multe bucurii si impliniri sa aveti intreaga familie, iar tie, mamico, mult laptic si recuperare rapida!

Pentru fetele care asteapta sa-si tina puiutii in brate...

Dragelor, au mai ramas 2 saptamani si dupa aceea... ne facem bagajele si ne mutam la "Clubul Scutecelor"

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Ce de-a lume nebuna, dragele mele! dilema unei dame - devenita, nu-mi dau seama de ce, mama: "am impresia k ma ingrash de la alaptat, oare sa nu mai alaptez k sa nu ma mai ingrash?" cititzi si minunati-va! altele si-ar da o mana k sa alapteze si asta isi pune prbl daca sa opreasca alaptatul k d'aia se ingrasha.

Iaka lincu':

http://www.reclama mascata//avertizare/copilul-tau/forum/problemele-alaptarii/alaptand-ma-ingras~f2.6.268/?avpage-forum=itemDetail&avBrowse=first

Va pupicesc, ma duc sa prinv vreo ora de somn inainte sa se trezeasca cea mica

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

lisa79, noi inca nu avem colici, speram sa scapam...dar cine stie...citisem ca in general apar dupa 3 saptamani si dureaza cam 3 saptamani.

Miere, sa ne spui daca colic calm functioneaza la tine.

ira_liza, n-am citit articolul pt linkul a fost modificat cu 'reclama mascata', dar numai dupa titlu si ..eu ma chinui cu laptele, bebe mananca mai mult acum si abia de ajunge, numai la slabit nu ma gandesc acum, dar fiecare cu prioritatile lui/ei...

Mergi la inceput