Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)
Raspunsuri - Pagina 10
IoanaN spune:
Mai mamici ciufulite, nu mai lasati mai bebeii cu colici...pai ce e mai bine sa se incovrigeasca de dureres, sa vomite si sa nu doarma noaptea din cauza spasmelor gastrice?!
v-am spus...aprobat de pediatrii...si a mea l-a vazut si-l stie, produsul...colic calm...v-a pus si miericica linkul...si FUNCTIONEAZA! GARANTAT...la noi e testat la ambii baieti si plus ce am vazut pe clinica si ce spun mamele de el...
e foarte usor sa vezi eficienta unui produs aici in state...si foarte la indemana...cautati pe internet review-urile...ca aici oamenii scriu impresii si pt o pereche de chiloti...scuzati expresia. Sunt opiinile consumatorilor, reale si curate...si chiar ajuta sa le citesti...te ajuta sa alegi ce-i mai bun...indiferent de ce vrei sa cumperi
pe linkul dat de irina e si coloana de review in dreapta jos si acolo mamicile spun cat e de eficient sau nu produsul... eu sincer nu am auzit pe nimeni sa spuna ca nu e eficient...
Lisa, la colic calm iti garantez ca nu se instaleaza nici o rezistenta a org la efectele solutiei...
coliccalm e un produs natural care are in compozitie carbunele medicial fff benefic tractului intestinal, micro particule de carbon activat care culeg in drumul lor spre intestinul gros, toate rezidurile, gazele si etc.. mai are alte plante beneficie digestiei si debridarii intestinale...
colicii se instaleza nu numai aerului ingerat odata cu lapticul ci si a faptului ca bebelusii asa cum se stie, au un sistem digestiv primar...imatur care abia invata sa functioneze in primele saptamani de viata...gaze apar si de la procesul de digestie...si nu-s localizate numai in stomac ci si pe intestinul subtire...si alea sunt mai rele ca nu ies la ragait...alea creeaza durerile
bagati coliccalm nu mai lasati copilasii cu dureri...
ar trebui sa ma plateasca astia de la TJ enterprises...ca le fac publicitate...:)) glumesc, eu o fac pt voi si pentrru bebelusi sa nu se mai chinuie...e un produs garantat efectiv
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008
roxanaz spune:
ziua buna tuturor
eu de azi dimineata am inceput circul cu febra.. crezusem ca scap.... dar nu am norocul asta. asa ca dardai de frig. pe deasupra mandruta de la 9 la 13.30 nu a dormit deloc.... acum isi scoate parleala... deci trebuie sa trec si la muls. abia astept sa treaca cateva saptamani sa ne reglam odata.
Anculet, o singura daca cu baneocin pe zi. e suficient.
daiopri felicitari mama!! sa fiti sanatosi toti 4 si te asteptam cu detalii!! pisoiu' solid, nu gluma
pyc, succes la control joi.. si tu in prelungiri??? ce de pitici lenesi in februarie...
Adina, pupicei. Luka ce face, e incantat de fratior?
Ruxandra, pupicei de la mine... din pacate nici macar demisia nu ne-o putem da.. de rasu' plansu . si sanatate piticilor!!
Albinut, Alexia e fata desteapta.. stie ca lapticul tau e cel mai bun. si stai ca mai e pana face o luna. asa ca eu zic in continuare.. lasa stress-ul si bucurati-va una de alta. niciun copil nu e stas.
Carmen, pupicei si de la noi. sa fiti in continuare tot asa cumintei.
damiana, nu am luat nicio analiza cu mine. doar daca ai ceva special... ptr ca oricum ti se vor face analize pe loc.
crysyana, nu mai e mult! curaj!!
sa aveti o seara linistita.
miereamara spune:
Ioana in cat timp ajunge produsul colic calm, l-am comandat sambata? Pupici lui Lucas si Mati!
Fetele, vedeti ca fac si livrari internationale.
Ieri a plans toata ziua, insa a dormit excelent azi noapte, s-a trezit doar pentru papa, la 12, la 3, la 6 si la 10 dimineata! Ne-am odihnit si noi, ca ieri eram franti amandoi.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
IoanaN spune:
uite miericio: We strive to keep shipping costs as low as possible. We find that the United States Postal Service offers the best value via their Priority Mail service for those that can wait 2-7 business days for delivery. You should receive an automated e-mail from the United States Postal Service with a delivery confirmation number for tracking at www.usps.com if you choose this option. For quicker shipment and advanced tracking information, we offer United Parcel Service (UPS) delivery in our shipping options. Overnight delivery is also available by UPS Next Day Saver.
daca ai comandat cu standard shipping...eu zic ca in 4 zile maxim ajunge...eu tot ce comand pe net cu standard shipping imi ajunge in 3-4 zile...
sa-l cauti si la mothercare...sau cum se numea magazinul ala minune al tau din florida... ca-l au si acolo garantat...
eu il iau de la magazin...asemanator cu cel de la care ti-ai luat tu fenugreek...nu are rost sa mai dai si pe shipping 6-7$...mai bine ii mai iei ceva la baiat cu banii astia o caciulita, niste sosete :) o jucarioara...etc...
va pup
alinuk ne vedem la cafe...:) intru un pic si la noi acasa,,,mi-e dor de tine, de teo..si sa-mi mai dai si mie poze cu andutu'
Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008
Anuc spune:
Va pup!
Intru si eu rar si cand o fac, ma plang...
Am ajuns la capatul puterilor...cand am zis ca suntem si noi ok si ne-am reglat cu laptele si suptul...s-a stricat matzocheria...Mai fetelor, noaptea Filip al meu e ceas. Suge apoi doarme 3 ore, iar suge, iar 3 ore de somn..in schimb ziua e teroare. Doarme doar 30 minute si se trezeste plangand...nu cred ca sunt colici, ca noaptea nu are...il pun la san, suge putin, adoarme iar juma de ora, iar plans, iar san..nu mai stiu ce sa fac cu el, nu am timp de nimic altceva...m-am muls, i-am dat si cu bibe si tot aia e, nu doarme mai mult... Oare nu se satura cu laptele meu? Nu stiu ce sa zic. Cand il pun la san se linisteste si trage ca din suzeta. daca l-as tine numai in brate cred ca ar dormi mai mult. Are doar 19 zile, nu cred ca e rasfatat....Ma gandeam sa-i bag si formula sa vad cum reactioneaza...nu stiu ce sa mai fac...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
ada_coman spune:
Buna fetelor! Citesc si eu aici despre tratatul colicilor cu colic calm, de unde il putem lua? Se gaseste in farmacii sau trebe comandat de undeva? De unde?
Va multumesc de raspuns!
ada_coman spune:
Am uitat sa va spun ca bebelina mea face kk verde cateodata , am auzit ca e kk de foame, voi ce parere aveti?
Anuc spune:
am citit pe repede inainte capitolul asta, dar vad ca tre sa ma duc si mai inainte ca vad ca am pierdut destul de mult, povestea lui Bebelus, pozem cu baite si masaje, etc...
felicitari tuturor fetelor care au nascut de vreo 3 zile incoace de cand n-am mai intrat pe forum. sa va dea DD numai sanatate voua si bebeilor! sa va bucurati de ei fetelor!
celor care urmeaza sa nasca: multe , va tin pumnii!
Anuc spune:
Inca o intrebare: voi ii tineti pe bebei in scoica? am observat ca lui Filip ii place sa doarma mai mult in ea decat in pat. Stiu ca e ptr nou-nascuti, dar nu-mi place cum sta in ea, pare inghesuit si nici nu sta cu coloana dreapta....
DarkBendis spune:
Anuc, noua ne-au recomandat sa nu stea bebe mai mult de 2 ore in scoica. Deci daca va fi sa mergem la drum mai lung (de exemplu Glasgow-Londra) va trebui sa facem pauze pe traseu sa se "dezmorteasca" asta micu'
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"