Fetele marinarului
Raspunsuri - Pagina 8
adc spune:
Ma "tem" ca asta a fost tot...
Imi amintesc ca am inceput sa urmaresc serialul din intamplare, in saptamana cand s-au difuzat primele episoade fetita mea avea febra si eram acasa in concediu medical. Ne-am uitat asa, de curiozitate. Si surpriza, fata de alte bazaconii ce se dau la TV in RO mi s-a parut nemaipomenit episodul de inceput. Nu pot sa spun ca am urmarit apoi totul, dar pe masura ce a inaintat actiunea am devenit aproape "fana".
Si eu sunt putin dezamagita. Cu ochii pe ceas nu imi venea sa cred ca timpul trece si nu se intampla mare lucru, sau se intampla dar nu cum asteptasem eu.
Fara sa am vreo informatie, mie imi seamana a final grabit din probleme de buget intervenite probabil pe neasteptate. Ganditi-va cad de lent inainta actiunea, cat a durat pana fetele s-au pus "pe pozitii", si cum s-a precipitat totul spre final.
Exceptand ideea deja exploatata la maxim de catre telenovelele braziliene cu iubitii care de fapt sunt frati dar pana la urma nu-s,
totul mi-a placut.
Si totusi sper sa ma insel si sa vina continuarea.
motanik spune:
La fel si noi am stat, cu ochii pe ceas intrebandu-ne cand are timp sa se intample tot.
Azi scriu un mail la antena 1 sa intreb ce se intampla.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
mihutza11 spune:
Motanik, sunt curioasa daca o sa iti raspunda.. sper ca da..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
sariz spune:
Serialul va continua :)
A anuntat directorul de programe Antena1, Florin Nicoara, pt site-ul paginademedia.ro
motanik spune:
http://www.paginademedia.ro/2009/06/15/analiza-fetele-marinarului-au-facut-15-17-milioane-de-euro-serialul-va-continua-in-toamna-sau-anul-viitor/#more-3932
Eu nu am primit nici un raspuns deocamdata.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
adc spune:
chestia asta ca va continua la toamna sau la anu' e zisa asa ca sa ramana finalul deschis.
pai ca sa continue la toamna ar trebui sa se filmeze deja, nu?
din pacate bugetul e problema, asta se intelege printre randuri. pacat.
sariz spune:
Finalul oricum a ramas deschis ..iar eu cred ca va avea continuare
si pt prima serie filmarile au inceput in mijlocul lui noiembrie anul trecut ca sa poata fi data in difuzare in februarie anul asta pt ca filmul asta nu a fost o telenovela ..el s-a filmat in regim de serial