Fetele marinarului
Raspunsuri - Pagina 7
mihutza11 spune:
mamaa ce intens a fost episodul de azi... abia astept finalul!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
motanik spune:
Daaa, si noi la fel.
Totusi, ma intreb nu cumva o sa continue din toamna iar, ceva? Prea o sa ramana asa in coada de peste, in 2h sa le si cunoasca pe fete, sa si afle de Calin ca nu-i al lui, sa afle si Damian ca are un fiu, sa-si revina si Iris (sper) si apoi...ce va fi odata ce stie ca sunt fetele lui, pe mai departe...nu stiu cum s-ar putea termina azi totul.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
mihutza11 spune:
Ce e cu finalul asta??? imposibil!!!
trebuie sa continue..
vb ta Motanik, cred ca e doar o pauza.. ce mama masii!
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
motanik spune:
Puteam sa bag mana in foc si anume ca ramane asa, in aer finalul.
Partea proasta e ca nu am gasit nici un articol care sa vorbeasca despre o continuare.
Partea buna e ca se intelege oarecum ca n-are cum sa ramana asa, Virginia nu a scapat de secretul ei, Iris a murit sau nu?, cum va fi relatia Amza -fete.
Stie cineva ceva de vreo continuare?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
april spune:
eu am inteles ca Iris a murtit, dar ar putea s-o resursciteze
hai mai ca prea brusc s-a terminat, vroiam ceva sa-si spuna...nu doar sa se prezinte, sa vad ce zice si el...musai sa continue
sariz spune:
Se ia in calcul o continuare (Cel putin eu asa am citit ieri in Evz) ..pt ca are succes !! Si nu numai ..dupa cum s-a vazut toate personajele au ramas "descoperite"
Problema e ca va dura ceva timp pana cand va reintra seria noua !!
mihutza11 spune:
am cercetat si eu si nimic frate despre vreo continuare.. mai ce mor de ciuda ca ne-au lasat asa in aer.. nu tu secretul Virginiei, nu o vorbulita de la Amza cu fetele, de Iris/Calin nu mai zic..
mama ce ciuda imi e!
poate vor sa faca serii .. cum se practica la restul serialelor.. dar nu asa sa ne lase cu ochi-n soare..
chiar sunt suparata pe finalul asta!!
mi-a placut prea mult serialul asta, de aia sunt dezamagita ..
Pozici
Povestea americancei
Olina87 spune:
in coada de peste...
adica tot serialul pregateste momentul cind Amza are sa afle, momentul dureaza 2 minute si noi trebuie sa intelegem din figura lui ce simte, ce gindeste etc
nu-i bai, ca Serban Ionescu joaca foarte bine, totusi ce-o sa faca, ce-o sa zica, cum o sa actioneze nu se mai poate citi pe fata lui
Iris clar a murit, chit ca poa' s-o resusciteze pentru o serie a doua, Calin e "cazat" bine la "bombonica", dar Postelnicu? Nu trebuie si el sa afle ca e tatal lui Calin? Coana mare nu trebuie sa afle si ea de fete? Amza nu trebuie sa dea ochii cu Tania? Virginia ramasa si ea ca-n filmele mute? Pai asta-i final?
sa nu mai vorbim de bietul Tudor - o cauta sau n-o cauta in Maroc?
mare rasoleala, nu le-or mai fi ajuns banii...
camelia_daniela spune:
Mai ... nici nu-mi vine sa cred!
As zice ca mai e vreun episod ceva, dar inteleg ca asta a fost ultimul ... Nu pot sa cred ca ne-a lasat cu ochii-n soare!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
monicel spune:
Eu sunt convinsa ca va mai fi si partea a doua.Au ramas prea multe necunoscute in aer.Asa cum se scrisese, serialul tb sa aiba 100 si ceva de episoade(120,130), dar cum a venit vara si toate emisiunile, serialele astea mai importante romanesti intra in vacanta, probabil ca s-au gandit sa-l faca in doua parti, a doua incepand sa fie filmata din toamna, iar noua sa ne fie servita tot asa la inceputul anului viitor.Dar...., totusi cred ca nu sunt siguri de continuarea asta, ca altfel ar fi putut scrie la sf aseara va continua...Sau poate chiar vor sa tina lumea in suspans, sau vor sa vada daca intr-adevar oamenii ar fi interesati de o a doua parte. Who knows?
Monicel, mamica de doua printzese:Beatrice-Iulia(8.05.2003) & Sandra Luiza(11.07.2006) http://monydelcu.hi5.com