Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Nu ma pot duce la culcare pina nu-mi iau portia de pufuleti. www.crocodilul.ro/_pics/gallery/yvcls8xdm1.jpg" target="_blank">Vreti si voi?

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

kari stai linistita ca nu fac io timpenii, sau macar asa cred

noapte buna la toate stilatele si poate va mai vin idei in somn

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

mei, tu nu stii de gluma? in sfarsit devenim si noi vedete.....uf, s-a dus sansa noastra la celebritate!

va . pe toate, de la A la Z, noapte buna! si o saptamana cat mai buna si eficienta pe toate planurile!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

uite idee de subiect, "ce faceti, "dupa"?"
stiti voi ce! nu mai intrebati.....

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mama,kari...te-ai gandit mult la subiect?/???
kari,multumesc inca o data!
si ma adresez si celor,care deja ati citit bancul pe care il postasem mai devreme...am primit bancul pe email,dar cred ca am citit printre randuri,caci efectiv nu am sesizat cuvintele porcoase...imi cer scuze...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

CAFEAAA !!!!!!!

eu iar iau o pauza de DC, mai vin, da mai rar. nu ca n-as vrea sa mai intru, dar nu mai am timp am treaba, sper sa pot incepe cat mai repede repetitiile pt o piesa (yupppyyyyy )si o sa imi trebuiasca o bona pt S... ma gandeam sa o duc la gradi, dar... dar... daca ii pun aparatul acum, trebuie sa mergem zilnic la terapie, asa ca nu stiu cum si ce sa fac.... se anunta careva doritoare de beibisitarit Sonia? are cineva timp liber? platesc, jur !

, ma duc la bicicleta... aseara m-a tinut alex pe bicicleta, ma mir ca n-a scos si un bici cand m-am dat jos

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

CAFEAAA !!!!!!!

eu iar iau o pauza de DC, mai vin, da mai rar. nu ca n-as vrea sa mai intru, dar nu mai am timp am treaba, sper sa pot incepe cat mai repede repetitiile pt o piesa (yupppyyyyy )si o sa imi trebuiasca o bona pt S... ma gandeam sa o duc la gradi, dar... dar... daca ii pun aparatul acum, trebuie sa mergem zilnic la terapie, asa ca nu stiu cum si ce sa fac.... se anunta careva doritoare de beibisitarit Sonia? are cineva timp liber? platesc, jur !

, ma duc la bicicleta... aseara m-a tinut alex pe bicicleta, ma mir ca n-a scos si un bici cand m-am dat jos

Multam' de cafea,
daca eram in aceeasi localitate eram buna de beibisitarit si de logopedie mai am putin si devin experta,lacata terapie fac cu donu'

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

dodo, din 7 iunie e a ta !!! ti-o aduc la mare, sa te vezi cu 3, atunci distractie !!

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Citat:

dodo, din 7 iunie e a ta !!! ti-o aduc la mare, sa te vezi cu 3, atunci distractie !!

S-a facut,doar ca or sa fie 2 miscatori si-o"sarmalutza"

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dodo, lasa, ca sarmalutza poate sa faca o galgie de miscatorii nu mai comenteaza nimic...

S

Mergi la inceput

Citat:

Dodo, lasa, ca sarmalutza poate sa faca o galgie de miscatorii nu mai comenteaza nimic...

Vom afla curand(cca 7 saptamani),
Experienta mea cu Bogdi...a fost un copil bun nu a plans fara motiv ,dar pe BB2 cine stie cum va fi...?????

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput