Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?
Raspunsuri - Pagina 18
Delphinas spune:
unde sa ma directionez???
aici de bine de rau un serv stabil...sotu la fel...daca ne-am gasit echivalentu ar fi ceva. aici stau cu chirie...de bine de rau am gasit-o...
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas unde sa ma directionez??? aici de bine de rau un serv stabil...sotu la fel...daca ne-am gasit echivalentu ar fi ceva. aici stau cu chirie...de bine de rau am gasit-o... poze, Just Me Infertilitatea este o boala ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila" |
voi stiti mai bine...eu doar am intrebat...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
Delphinas spune:
daca ar fi dupa mine, sau daca as fi singura....mi-ar fi mult mai usor...as pleca fara regrete.
dar cand ai o putoare lenesa langa tine care iti mai este si sot, unu care sa i le faca altcienva si pe ale lui...mai greu cu plecatu.
da cu cine sa ma cert ca il iubesc de nu mai pot.
acum fac educare cu el ca altfel crapa ranza in mine...
ma duc sa-l mai caut de niste trebi...sa nu se cloceasca....ma duc sa intorc oo.
si asa nu am voie nica...sau ma rog...el nu are voie...
eu is doritaaaa

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas daca ar fi dupa mine, sau daca as fi singura....mi-ar fi mult mai usor...as pleca fara regrete. dar cand ai o putoare lenesa langa tine care iti mai este si sot, unu care sa i le faca altcienva si pe ale lui...mai greu cu plecatu. da cu cine sa ma cert ca il iubesc de nu mai pot. acum fac educare cu el ca altfel crapa ranza in mine... ma duc sa-l mai caut de niste trebi...sa nu se cloceasca....ma duc sa intorc oo. si asa nu am voie nica...sau ma rog...el nu are voie...eu is doritaaaa ![]() poze, Just Me Infertilitatea este o boala ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila" |

toate cele bune...ne mai intalnim noi pe aici..
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
misha71 spune:
umflatel
am poze cu voi ca aveti un album mare
Ce face iubitul meu? Tu vezi ceva schimbari de cind a inceput terapia?
Delphinas da-i un
mare Gabitzei cind te vezi cu ea si spune-i ca sintem alaturi de ea din pacate doar cu gindul 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
Ia faceti voi un brainstorming pentru titlul capitolului urmator.
Ce curiozitati mai aveti? ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
MadameBovary spune:
Delphi, spune-i Gabitzei ca suntem alaturi de ea, ca o purtam in fiecare gand si o incurajam cum stim noi mai bine. Si
mare, mare de tot!
kariguld spune:
da de ce soro? e lipsa de idee?
umflatel, editeaza mesajul ala cu bancul! ca sa nu-i vina cuiva vre-o idee....din aia rosie, neagra...
so, in rest...
misho, poate ne vedem pe you tube! ca vin la kapitala si te halesc!
no, io ma'ncred in talentele tale tehnice!
gabita, sanatate si multa putere! io, ma rog zilnic pentru tine! sper ca DD sa va dea putere! 

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
kay spune:
Io apar de 3 ori pe zi, dimineata, la pranz si seara....
va
si va doresc noapte buna, ma cuibaresc si eu la iubitul meu in brate sa vedem un film. copilul (a.k.a. Sonia), a adormit in masina, am luat-o, am adus-o in casa, am dezbracat-o, i-am dat lapticul, iar in timpul asta nici macar nu a deschis un ochi.
noapte buna !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
kari stai linistita ca nu fac io timpenii, sau macar asa cred ![]()
noapte buna la toate stilatele si poate va mai vin idei in somn 
(LadyJ)