*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (209)
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
Ursule, of, imi pare tare rau! poate ca nu a fost momentul potrivit acum.....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ursuleata spune:
Naty, tuchi

Asta e, incerc sa-mi revin, trebuie sa ma apuc de invatat ca am maine examen dar nu mai am niciun chef. Relu a plecat sa-l plimbe pe Vlad si apoi sa-l duca la mama.
tiker
Mami de ursulet
tuchita spune:
Ursule, imi imaginez ca e greu si dureros, poate insa ca asa e mai bine...
iti amintesti ca si Sovi a patit la fel si dupa 2 luni s-a intamplat iar, asa ca....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Asa este Ursule, o sa se intample din nou si va fi bine. Nu a fost sa fie acum dar peste o luna, doua se va intampla iar si va fi bine si frumos pana la sfarsit.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
tuchita spune:
Am uitat sa zicLA MULTI ANI, MIHNEA! SA TRAIESTI SA FII SANTOS, VOIOS, VOINIC SI NOROCOS!
L-am trimis pe Ionel afara cu copii la pranza si i-am zis sa stea juma' de ora! a stat aproape 2 ore, s-au intors inghetati, obositi, flamanzi...
seb de oboseala n-a mai mancat legumele, apoi s-a agitat asa de tare si s-a culcat abia la 3 jumate( in loc de 2 ca de obicei), Ilinca n-a mai dormit deloc....
mie imi era asa de rau si vroiam sa ma odihnesc si eu dar atat s-a fatait Ilinca incat mi-a sarit somnul...
iar acum domnul doarme linistit si eu beau o cafea!
Si trebuie sa plecam si intr-o vizita la niste prieteni si sa le luam inainte cadou de casa noua...
gata, m-am vaitat!
Naty, nu stiu ce sa zic de Iulia...in gat are ceva??
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Ursule, imi imaginez ca e greu si dureros, poate insa ca asa e mai bine... iti amintesti ca si Sovi a patit la fel si dupa 2 luni s-a intamplat iar, asa ca.... Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Da, imi amintesc, adevarul este ca nu am prea apucat sa ma simt gravida si asta este bine, nici nu stiu daca a fost ceva. ...dar imi facusem planuri, normal si sper sa raman cat mai repede.
Acum bag o tigara ca am voie si ma apuc de invatat.
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Simo, mersi mult de raspuns, mai astept cateva pareri si vad apoi ce-o sa fac.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Simo, mersi mult de raspuns, mai astept cateva pareri si vad apoi ce-o sa fac. ![]() ![]() mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA Sufletica si Gurita! |
A, Clau, am uitat sa-ti zic, si eu cred ca trebuie sa renunti la ele daca nu te simti bine.

tiker
Mami de ursulet
bitza037 spune:
Ursule si mie imi pare rau![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
tuchita spune:
Clau, si eu as zice sa nu mai iei!
eu am patit asa de la Logest in facultate...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)