*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (209)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo27 spune:
Ursulico,ce s-a intamplat??????????????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Ursuleata, 

ce s-a intamplat? Nu plange, data viitoare va fi bine, incearca din nou. Offfff, imi pare tare rau.
Multumesc mult fetelor ca v-ati uitat la puii mei, asa este, Razvanel este foarte protector cu ea si o iubeste mult. Cateodata ma roaga sa-l las pe el sa-i dea mancarica!
Bine, are si el iesirile lui ca doar e si el copil dar in general este un frate mai mare foarte, foarte bun.
Bitza, si mie mi-a trecut prin cap ca ar putea fi alergie. Razvanel mai patea asa cand era micut si ii trecea cu claritine. La fel si Iulia, ma gandesc ca ar fi alergie mai ales ca tocmai i-ai schimbat laptele Naty.
Am avut si eu o reusita azi, la pranz am culcat Sufletica in patut in dormitor ( nu in leagan!) cum fac seara. Adica am tras rulourile, am facut intuneric si cam in 20 de minute a adormit cu mine langa ea bineinteles. Oricum a dormit o ora si un sfert, foarte bine la ea. In schimb s-a trezit ingrozitor de maraita, dar asta e alta poveste...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
Simo27 spune:
Cami,multam de invitatie la cafea!esti o draguta!
o sa mergem prin Onesti,daca zici ca e mai bine asa!plecam luni pe la 14,ca numai atunci poate sotul!![]()
Cleme ce minunata de Diana

Naty
,off,poate nu o fi rubeola!
Eu din ciorbita si din supa le dau la copii 2 zile,ca pt 2 zile fac!
Zoze,m-ai minunat cu veverita
si bijuurile
!
Cuscra,lasa ca puteti sarbatori atunci cand aveti bani,nu?!nu neaparat in ziua de 14!
clauclau spune:
Si am si eu o problema , poate va d-ati cu parerea ca nu stiu ce sa cred. In prima zi de ciclu am inceput sa iau AC ( milligest ) ..., am luat deja 3 pastilute, dar a inceput sa ma doara capul, sa-mi fie greata in anumite momente ale zilei si ma simt foarte, foarte obosita. Am citit in prospect ca astea sunt efecte adverse dar cat dureaza? Sau pur si simplu nu mi se potrivesc si trebuie sa le schimb? Eu nu mai tin minte sa fi trecut prin starile astea cand am mai luat AC...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
ursuleata spune:
M-am uitat acum la Rebe si la Razvanel, sunt tare dulci amandoi
Mi-a venit ciclul, nu stiu ce s-a intamplat, am avut 5 teste pozitive si ciclu intarziere 7 zile, ceea ce nu s-a mai intamplat vreodata. sunt f suparata si relu la fel.
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Ursuleata, dar se mai intampla sa vina ciclu peste sarcina, nu frecvent, dar se poate! Ai mai facut vreun test acum curand?
Sufletica si Gurita!
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Ursuleata, dar se mai intampla sa vina ciclu peste sarcina, nu frecvent, dar se poate! Ai mai facut vreun test acum curand? mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA Sufletica si Gurita! |
Am facut imediat ce mi-a venit si a iesit negativ.

tiker
Mami de ursulet
Simo27 spune:
Ursulico,imi pare tare rau
!asa a patit si o prietena de-a mea..e tare dureros si frustrant!
Simo27 spune:
Clau
,desi nu am luat never AC,ma gandesc ca ar tb sa le schimbi,daca iti dau asa mari dureri de cap si oboseala!
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Ursulico,imi pare tare rau ![]() !asa a patit si o prietena de-a mea..e tare dureros si frustrant!![]() Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Asa este din pacate.

tiker
Mami de ursulet