*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (209)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

neataaaaaa!!!
Am rezistat eroic noptii!S-a trezit de vreo 3 ori pana la ora 1, a marait de 2 ori si s-a culcat, numai a treia oara a fost marele show...a plaaaans tare, a topait nervos in pat, iar noi auzeam tot din sufragerie, ptr ca usa despartitoare e mai mult din geamuri, am plans si eu, Liviu era gata sa cedeze la un moment dat....dar am rezistat si nu m-am dus deloc, in vreo jumate de ora a adormit cred de epuizat ce era..chestia cu consolatul, la noi nu tine, daca se ducea la el vreunul din noi cred ca era muult mai rau, atunci chiar nu se mai culca si facea si mai urat..si dupa ce a adormit pe la 1,30, s-a mai trezit la 6,45..deja nu mai urla, statea in fund si maraia, si m-am dus sa-i dau totusi lapticul de dimineata! apoi s-a culcat si s-a mai trezit la 9,15!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Bravo Luny, super, super! De-acum o sa fie din ce in ce mai usor! Ai spart gheata.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

oau, luny, ce rezultat!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Miha, da mai, merge de vreo saptamana sau 10 zile cam asa, imediat dupa ce a facut 11 luni a inceput timid, cu 2-3 pasi si apoi mai cu tupeu.

Bitza, multa sanatate Antoniei, imi pare rau.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

nu stiu daca va amintiti ca aveam la un moment dat informatia, sau zvonul, ca se schimba schema vaccinurilor de stat... cele care l-ati facut de 1 an? cum a fost? n-ati aflat? e ceva schimbat?
am mai auzit ca da, s-a schimbat, l-au imbunatatit, dar nu e inca la "nivelul" celui platit. acu' habar n-am ce-i real sau nu

am mai trimis, si inca mai trimit carti pentru randunicile interesate de temele mentionate.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
iata-ma la pagina 13!
ma doare capul de mor, cred ca fac sinuzita!

I-am admirat pe Rebe si pe fratiorul ei care vorbeste ca mami si se bucura ca are copil mic!
Ce bine stie Rebecca sa dea mingea!

Vio, de-aia am visat eu serpi ast'noapte? brr..

Bitza, nici eu nu cred ca bubitele sunt de la pampers...si as zice sa nu le mai dai cu nimic pana nu ajungi la doctor sa le vada!

Sovi, succes la gimnastica si multam de informatii! niste jucarii as vrea sa comand si eu ca tot am primit bani pt Seb de ziua lui si in agazine nu prea se mai gasesc jucarii. sunt si urate si la preturi indecente!

Simo, nu te descuraja cu plecarea, ca e frumos in Moldova iarna!

Mihutza, au venit indienii peste tine??

Miha, la cum nu stai tu nici macar in concediul de odihna nu prea te vad in CIc!
De ce nu incerci sa gasesti un ajutor pentru mama ta? Si 2-3 ore daca sta altcineva cu Luca sau daca face treaba in casa e semnificativ....si cred ca in Baia Mare preturile sunt ceva mai decente decat in Bucuresti!

Ramo, felicitari pentru sesiunea terminata!
Si l-am admirat si pe Andreiut in poze...ce ochi albastri minunati are!
Mai, Seb nu clinteste in carut...ii face capul ca girofarul dar nu se cere jos!

Zoze, sper ca n-ai murit de cat ai ras! Si nu mai umbla draga dezbracata prin casa ca poate te vad vecinii!

send....mai am de scris dar nu apuc!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

In primul rand: Luny,!si Mufarinul
Clau,e tare scumpica Rebe!si Razvan e un dulce cum se joaca cu ea
Irina,off-multiAntoniei
Oana,plimbarica placuta cu Vali!
Vio,mama mia ce serpoaica-poate o fi femela!
eu l-am tinut pe Sam doar in sosetele in casa,si cand i-am pus papuceii in picioare,si l-am tinut sa paseasca pe afara:dezastru!ii se impleticeau picioarele!mai,nu stia cum sa mearga cu papuci!tare ne-am mai distrat
Naty,lasa ca nu e inca ziua pierduta!poate vine repede Ingi!
Zoze,muncitoarea!
Sovi,nu eram eu asa de Zen atunci....ehe-he
si chiar:IOANA?????hai la raport
si BLANKA,CUSCRA,NICOL,CAMI,PUCCA,CLODUTE,URSULICA,DELPHIN,CATA,ROXANA,
GIANI-BRE?????????????????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

imi pare rau ca nu merg trimise si cartile mai mari de 10MG.
gasiti carti de toate specialitatile pe
www.scribd.com

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

tuchi, m-am gandit la asta, dar nu cred c-ar accepta, chiar s-ar simti ranita, cumva ca nu cred ca poate avea grija de el. in facultate cand am vrut sa ma angajez (pe de o parte sa contribui pe langa bursa cu ceva bani la intretinerea mea, pe de alta parte sa "devin mai responsabila") ai mei au interpretat ca nu-s multumita cu ce bani imi dau. se dadeau peste cap sa nu-mi lipseasca cele necesare (salarii mici, mama bibliotecara in invatamant- salariul mai mic ca al cadrelor didactice, tata gestionar la o fabrica- nici unul cu surse de venit "alternative").

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cata,mi-am revenit!la noi e soare,si deja am inceput bagajele!dar am o intrebare-pe unde e mai bine sa mergem:Onesti sau Moinesti???parca Raluca zicea de Onesti...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Tuchi daaaaaaaa, ieri seara asa zicea/banuiam ca-i de la pampers dar acum sunt convinsa ca nu-i asa........ok,daca zici sa nu-i dau cu nimic,asa fac, maine o sa o vada dr.......mi-este mila de ea sa nu o manance cavad ca se maraie si nu are stare

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput