Nou stil de viata (254)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crys, si weekend frumos. Cat sta tatal tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mephala... da' sa fie negru, ok?

azi am fost trista. fara explicatie.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80f52f8ec7a8d06e051edb" target="_blank">MERI a mea

Mergi la inceput

trebuie sa existe o explicatie, musai!
nici eu n-am fost prea vesela....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, sta trei saptamani..e un bucatar desavarsit Abia astept sa vin acasa de la serviciu si sa ma intampine un miros de mancarica de fasole ca la "mama" acasa Apropo de porumbei in iarna am fost la Timisoara la sora mea..si am dus-o pe Lilly in centru la porumbei (atat de grasunei erau)..atat de mult i-a placut ca aduna toata painea ramasa la masa cand mancam, ba mai mult ne fura cate o felie cand nu eram atenti si o baga repede in pungulita cu firimituri. Ce-ai gatit azi?

Tzuni, superb montajul cu Meri (plus Lola)..l-am vizionat cu Lilly.

Marilena, cum mai e fetita?

Mergi la inceput

Tzuni, m-ai invaluit cu tristetea de-am uitat sa laud montajul, mi-a placut tare mult.

Crys, am facut ficatei de pui cu legume si smantana, iar sotul a copt felii de cartofi in tava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Meph asa e, am uitat de Delidana .
Spotrtivo si mai nou studenta, mea culpa. Tocmai pe tine sa te uit, rusine sa-mi fie.

In rest tortul a iesit la fel de bun asa cum il stiu. Deja il fac cu ochii inchisi. Pentru Donna am sa spun si cum il fac:

- 2 pachete de www.philadelphia.co.uk/philadelphia2/page?siteid=philadelphia2-prd&locale=uken1&PagecRef=598&pid=97" target="_blank">Philadelphia cream cheese light
- 200 ml lapte 2% grasime
- o ceasca/cana de zahar (pudra de preferinta)
- 1 pachet de Lime Jello
- Un pachet de www.oetker.ca/images/000/001/000001079.jpg/337_KeyLimePieCA3D_285_200.jpg" target="_blank">Key Lime pie filling
si cativa Honey graham crackers sau orice biscuiti mai tari ai la indemana si pe care ii folosesc drept blat.
Branza o amestec cu laptele si zaharul pana devine o crema.
In 500 ml apa clocotita dizolv jello si crema de placinta lime. Dupa ce devin ca o crema groasa asa fierbine de pe foc o torn peste branza care e destul de rece. Amestec bine cu mixterul si compozitia finala o torn peste blatul de biscuiti care a fost pus in prealabil intr-o forma de tort a carei margine poate fi data la o parte mai tarziu. Cam www.habitat.co.uk/pws/images/catalogue/products/989499/xlarge/989499.jpg&imgrefurl=http://www.habitat.co.uk/fcp/product/browse/Spring-form-cake-pan/989499&usg=c9ZgubZBpyvWgG_c1SkZ2SqtLSw=&h=300&w=394&sz=13&hl=en&start=2&sig2=VG9ZDP7rOhHkUwnG67e-rw&um=1&tbnid=f9T1GBGzkmEIHM:&tbnh=94&tbnw=124&ei=gkaXSfetEYmiMs-unP8L&prev=/images%3Fq%3Dforms%2Bcake%2Bpans%26um%3D1%26hl%3Den%26rlz%3D1T4SKPB_enCA290CA290%26sa%3DN" target="_blank">asa arata. Forma poti s-o ungi pe margine cu ulei sa nu se lipeasca tortul dar merge si ne unsa daca inainte s-o desfaci dai cu lama cutitului de la un capat la altul pe marginea formei.
Il lasi la rece peste noapte si-a doua zi ... va lingeti si degetele.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

V-ati trezit?
Haideti la , ceai, ou/tartine si lapte/iaurt cu cereale.

Noi vom merge in piata de branzeturi, mi-e pofta de cas si lapte de la mama lui, . Voi vedea ce gatesc caci dupa amiaza astept doua prietene.

o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ieri am avut o zi de kk...l-a durut pe fi-miu urechea si s-a jelit...la spital nu vroia...la 11 noaptea husband s-a dus sa ia Otocalm

Am papat asa
md baton cu cereale cu lapte degresat
p piept de curcan la gril cu salata de varza acra
g desert Diat Exquisa
c ciorba slaba de pui cu un pic de smantana si ardei in otet

Iar seara 2 bucati de cioco neagra si vreo 3 -4 migadale si 2 prune deshidratate...m-am prostit!

Azi am papat md un cappucino cu 2 biscuiti integrali si 3 lingurite de branza de vaca proaspata
p ar trebui sa mergem la restaurant...probabil ceva italian
g si c as vrea multe fructe si legume

Maine e ziua lu` husband...tre sa mai alerg dupa cadou!

Lai la multi ani ptr ieri! Sa vina bb cel mult asteptat!

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Mephala, multumim de cafea.

Eu ieri am fost cu Meri la Mall si am luat fundite pt par, am papat la restaurant si am fost la locul de joaca de unde am adus-o pe Meri (iar) vanata. Orice cazatura cat de mica ii face niste vanatai Aseara la dus i-am mai descoperit una pe corp. Of! Ii tot dau calciu. Mi-a zis pediatra ca are pielea prea sensibila si calciul ajuta. Parca se vad ceva imbunatatiri.

Azi mergem la plimbare in parc, apoi gatesc si ma uit la un film.

Azi noapte m-am uitat la Rachel Getting Merried, dar n-a meritat nesomnul. E o prostie. Sau asa mi s-a parut.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80f52f8ec7a8d06e051edb" target="_blank">MERI a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata fete frumoase

V-ati ?trezit cu soarele mangaindu-va obrajii

MArilena, Claudia, cum se simt puiutii?

Carmen, yumi, casuri, branzeturi proaspete, vreau si eu.

Aseara m-am uitat sa vad daca gasesc pe net sa comand branza de burduf fiinca tb sa primesc din tara.In decembreie nu i-au lasat-o in pachet, acum a uitat sa mi-o puna (branza).Si spre fericirea mea am gasit,ca acum o saptamana nu mai aveau in stoc.Trebuie sa-mi comand ca sa-mi fac pofta, ca daca nu mi se unfla si sa-mi mai comand si niste vin.

LA noi e putin soare, daca se mentine poate iesim si noi putin,desi e cam rece, acum e doar 1 gr.

Ma duc sa iau micul dejun .

revin...

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput