Nou stil de viata (254)
Raspunsuri - Pagina 10
hcclara spune:
'Neata dragelor, ce faceti? eu fac gulas cu orez! afara e soare, dar ce folos? cu 1 bucata copil cu muci...
Mihaera multumesc!
pai copilul meu e tot cam asa, atata doar ca s-a schimbat culoarea mucilor si ies intr-o veselie. asa cald n-a mai fost, dar i-am mai dat o doza de nurofen, tusea asta ma termina, aseara i-am bagat picaturi in nas si si-a facut o scarba de a varsat umpic.
Marc a dormit la bunici, am amanat musafirii ce trebuiau sa vina azi, sa vina sambata si va zic sincer incepe o saptamana de groaza pt mine si tot zic ca e ultima data cand eu mai tin zile de nastere cu atatia. De vineri seara am musafiri, vine prietena mea cu sotul si fiul ei si stau pana duminica. Asta nu e nimica, dar sambata am 10 copii invitati plus nasii astia ce trebuiau sa vina azi, iar duminica merg cu prietenii astia si inca 2 familii la o sala de distractii. Iar apoi ma concentrez pe slabit ca ma latesc iar in solduri si nu ma mai pot vedea.
De maine ar fi trebuit sa mergem la gradi, dar mai amanam cateva zile.
Tzuni pupam vanataile! principalul e ca v-ati distrat.
Mihaser sanatate puiului bolnavior!
va dulce, sa aveti o duminica placuta!
violeta70 spune:
Buna ziua!
In primul rand, pentru ieri, La Multi Ani! sarbatoritilor! - Lai, printesa de CristinaT si sot de Claudia
Cami ai o minune de ingeras! sa va traiasca, sa fie sanatos si plin de noroc!
Gusta sanatate multa celei mici. Mama da ce bunataturi am vazut
Delia felicitari pentru terminarea sesiunii. Acum cred ca intri in vacanta, nu? daca da, vacanta placuta.
Ieri am avut o zi obisnuita: lucrat la proiecte, mers la cumparaturi, program de epilat.
Fetelor, spuneti-mi si mie ce sa fac, ca tratamentul care-l urmez imi cam face pofta de mancare si imi este cam greu sa ma abtin. Aveti ceva sfaturi pentru mine?
Saptamana viitoare as vrea sa merg la sala, dar nu stiu cum sa fac cu proiectele. Probabil o sa las dupa ce termin cu examenele. Voi vedea.
Va las acum ca merg sa ma intalnesc cu sora-mea in parc.
Pupici si salutari la toate fetele
Revin pe seara.
gusta spune:
Neatza.
Noi nu suntem bine deloc,varsa de nici ea numai poate,sunt atat de nedormita de ma intind pe jos ,m-am saturat de spalat si curatat.Si e maraita si nu te intelegi cu ea si lista continua.
Afara e frigut .
Claudia vai ce e pe capul tau.
Tzuni si noi suntem cu vinetei.
O zi buna in continuare la toata lumea.
Marilena si Mara Augusta
donna79 spune:
Hello!
M-am aberat culinar si am venit sa ma dojeniti...am mancat 2 mici, cca 100 gr, nici macar nu stiu cate calorii au micii, n-am reusit sa gasesc nicaieri. Adevarul e ca lesinam de pofta, m-au pus ai mei sa le fac gratar, pe mine a picat beleaua, si am rezistat eu cat am rezistat, dar pana la un punct. Eu i-am socotit pe la 400kcal (ca niste carnati mai calorici) la 100 gr. Mai am de ros pana diseara 385 kcal si urmeaza sa ma vad cu o prietena la un restaurant, ma straduiesc sa nu le depasesc. Nu stiu daca e bine sau rau dar fac eforturi sa raman pe la 1300 kcal pe zi.
Zuzi...suna demential tortul tau, stau si rumeg pe marginea lui si incerc sa echivalez cu ce am eu la dispozitie, poate reusesc sa-l fac.
Tumpi...te rog mult, da-mi reteta de vitel la oala minune, ca nu stiu cum se face. Ciorbica de vitel fac si eu, in maniera mea mai dietetica dar iese bunuta si imi place mult.
Gusta...pupici la puiul bolnavior, sanatate multa!
Tzuni...pupici pt delicata Meri...e ca in povestea cu bobul de mazare, e o printesa veritabila...
Donna
vikinga spune:
Claudia la multi ani sotului! Asa e, Ioana, m-am zapacitMulta sanatate copilasilor bolnaviori!Ieri am fost la resto toti patru, a fost frumos dar am mincat cam mult dar am fost la restaurantul meu preferat si nu s-a putut altfel.Vorba lui Carmen, mi-a priit gata, fapta e consumata, ne concentram pe viitor.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Sabinaaaa un mare pup pt tine stii tu de ce;) si eu abia astept sa ne vedem!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Sabina spune:
si eu, si acu un bici, ca am scapat la alune:D
10 am mancat, dar prajite si sarate....
ma dreg acus cu ceai.
Azi am mancat asa:
dimineata cafea cu lapte ca a fost vanzoleala si n-am mancat altceva pana la 12.30 , desi muream de foame. Nu-i bine.
la 12.30 doua oua, doua rosii, jumatate de ardei si 3 felii de castravete taiet cubulete, plus o bucatica f mica de telemea rasa pe deasupra salatei. Cu ulei de floarea soarelui presat la rece si piper.
Dupa aia am mai bagat o cafea cu lapte si din pacate o lg de zahar brut, da nu mai puteam de pofta de ceva dulce.
Am facut o chestie: am batut laptele cu mixerul (*vertical, altu n-am)sa faca o spuma si a iesit f misto :D
la ora 17.30 am mancat o cutie de tin scursa de ulei cu brocolli fiert si varza de Bruxelles.Acu alunele astea si 3 migdale crude.
Azi au venit si rusii si as manca nonstop, si ma fac si spanac la copii....o sa bag o portie, bineinteles.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Marilena, Claudia, sanatate la copii! sa se faca repede bine.
E f nasol cu vomatul si schimbatul asternuturilor:(, nu merge un lighenas langa p[at si sa stai langa ea si noaptea? biata dulcica
cu mucii, noua dr ne recomada 2 bai pe zi, ca sa iasa. Insistat cu dusul cald pe cap.
eu pe Sofia n-am mai dus-o la gradi de cand au avut viroza aia nasoala de Craciun.
Abia in martie o duc....si martie e sigur aiurea cu bolile, colcaie virusii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Eftimie C. spune:
Buna seara doamnelor!
Am scapat si eu la PC pentru ca sotul s-a dus la maica-mea sa recupereze copilul lasat aseara cand am fost invitati la o petrecere de Valentine's Day si ne-am lungit pana la azi dimineata
A fost frumos!
Tzuni am vazut si eu montajul cu Meri Sa fiti sanatoase si fericite, frumoaselor!
Mihaser nu stiu daca maine intru pe DC, asa ca profit acum sa urez sotului tau.
Gusta sanatate multa Marei!
Zuziici bravo pentru ambitie.Imi place listuta cu tine la 85kg.Poate reusesc sa te ajung in scurt timp si amandoua sa trecem pragul sub 80 cat mai repede.Da Doamne!
De maine intru si eu la dieta si sper sa ma tina cat mai mult, pentru ca am mare nevoie atat pentru fizic cat si pentru sanatate; fiereamea o cere.
O seara frumoasa va doresc si o saptamana excelenta!
hcclara spune:
Salutare fetele! am mancat de mi si rusine sa mai dau pe la voi!
multumesc tuturor de urari si pt sot si pt sanatate!
Violeta, eu nu stiu ce sa zic, dar daca tratamentul e bun, eu zic sa nu-ti faci griji din cauza kilelor ca alea le dai tu jos, sa dea Domnul sa ramai insarcinata ca asta e prioritatea nr 1!
Marilenasper sa ii treaca Marei cat mai repede, ceea ce imi doresc si pt noi! al meu nu varsa,(numai daca ii dau picaturi in nas) si febra n-a mai avut insa mucii astia colorati si tusea asta sunt enervanti!
si e obosit, cred ca il agita siropul de tuse si nu a dormit dupa-masa, ma duc acum sa-l pregatesc si la culcus!
sa aveti o saptamana buna!