Nou stil de viata (254)
Raspunsuri - Pagina 11
roxana1974 spune:
Buna seara dragelor.
Imi pare rau sa aud de copilasi bolnaviori. Va tin pumnii sa le treaca repede, multa sanatate tuturor!
Eu am avut o zi taraiiiiita, nu am avut kef de nimic, noroc ca am avut mancare facuta de ieri, m-am tarat de pe un pat pe altul si am citit din faimoasa carte Twilight, mai am cateva pagini, abia astept sa incep volumul 2, insa din pacate tre sa ma opresc o saptamana sau 2 ca am de invatat la examenul pentru carnet. Ma ia cu lesin cand ma uit la cartile alea!
Sper maine sa ajung si la sala, am mai rarit-o v-am zis, merg de maximum 3 ori pe saptamana...
Va
pe maine seara!
Roxa-boxa
tumpi spune:
Buna seara dragutelor.
Petreceti, petreceti pare-mi-se mie, nu?
Donna, eu pun putin uneli de masline in oala supresiune si las sa se incinga, dupa care adaug bucata de carne(de fel pulpa sau o bucata de carne frageda si fara grasime) bine stearsa ca sa nu aibe apa si sa sara cand pui in ulei.O lasi sa se rumeneasca putin pe fiecare parte dupa care adaugi ori o ceapa tocata mai grob ori tije de telina, depinde ce ai,Telina ii da un gust aparte, mie imi place f mult si pun la multe mancaruri.Dupa care adaugi putin vin alb si lasi sa se evapore si adugi o cana apa, asta in functie de cat de mare e bucata de carne.Pui capacul si lasi sa fiarba.Cand incepe sa piuie oala stingi focul.Sosul care reiese pe langa il poti servi la friptura.Poti mixezi ca sa pasezi ceapa si servesti langa.Noua ne place foarte mult cum iese.
Claudia, Marilena, imi pare rau ca puiutii tot asa sunt.Sanatate multa.
Roxa, aseara ai fost foarte scurta, nu mai stai la povesti cu noi?
Carmen cum ti-ai petrecut ziua azi?
Tzunela, te-ai ascuns in castronul cu cipsuri?
Delia gata in vacanta, de azi ai inceput plimbarile?
Ce filme mai recomandati?Eu am vazut azi City of Ember, dragutel, asa mai de duminica.Mai am de vazut Australia, dar sa vad daca apuc sa-l mai vad ca a inceput la tv Ray, un film despre Ray Charles.
Violeta, iti spun eu, kilogramele sunt cea mai mica problema care trebuie sa ti-o faci acum.Tu focuseaza-te pe tratament.
Edit, ca am mai uitat ceva si intre timp am vazut ca a aparut si Roxa. careia ii urez spor la invatat.Da o intrebare am la tine.Tu nu aveai permis?Fiinca mie asa mi se paruse cand ai povestit de faza cu franele la masina.
Va doresc o noapte frumoasa, fara peripetii si cat mai linistita.
Apar maine la cafea.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
puskin spune:
Buna seara,
m-am intors si eu acasa, am avut un weekend tare linistit, am dormit mult, am fost la piscina, sauna, masaj, baie termala.
Ma duc sa citesc din urma.
Sabina spune:
Violeta,. sigur vei reusi. Uite exemplul lui Cami, a intampinat infinte greutati si acum are bebelusul scump in brate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Gabrielama spune:
Sanatate multa copiilor bolnaviori!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
mephala30 spune:
Tumpi, am bucatarit caci am avut ceva prietene in vizita. In timpul asta Teo a cazut din pat in cap, si s-a lovit destul de urat (am crezut ca si-a spart capul). Am fost la urgente, l-a curatat si i-a lipit cateva "copci" de astea mai moderne (nu cunosc termenul), maine vom merge si la neuro sa ne asiguram ca e totul ok. Il vom tine sub observatie timp de-o saptamana.
Iaca asa apar belelele, din senin, .
Slava Domnului c-am scapat numai cu-atat.
...
Am inceput sa ne uitam la filmul ala cu Keanu si pamantu',:) n-am apucat sa-l terminam caci urmarim in paralel si ceva seriale (Desperatele, Prison-ul, Grey's, Lost)
Ruxi, v-ati intors? Hai, la apel!
Tzuni, esti mai bine?
mephala30 spune:
vad ca Gabi n-are chef de scris, , sunteti bine, tu si Mara?
am citit ca Ruxi s-a intors odihnita si relaxata, dar nu incarcata de iubire. E bun si-asa, mai trebuie perseverat. (fac haz de necaz, )
Sabina spune:
Carmen, pupam Teo. Cred ca azi s-a incheiat saptamana accidentelor, Gh si-a spart ambele buze cazand.
uite aici, dupa prima lovitura si juma de ora de plans:
http://farm4.static.flickr.com/3366/3273197643_605018a0ae.jpg?v=0
Ruxi, bine-ai venit! cum ti-a placut statiunea?
Gabi, Tumpi , Roxa
Eu tin minte ca Roxa a avut un accident si i-au luat carnetu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
mephala30 spune:
Sabina, nu pot sa nu remarc ce-a crescut Gheo!
Cand si-a spart buzita? mititelu'...
edit:
Roxa, spor la invatat, hai ca poti!