Cadouri 1 martie + 8 martie
Intrebare de baraj
: pot fi "comasate"? Ma refer la martisor si la cadoul de 8 martie, pentru educatoare. Sa le dau separat, sau intr-o singura transa? Voi cum procedati ?
Merci
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
Raspunsuri
ingridnen spune:
M-am gandit ca pe 1 martie sa ofer un martisor si un buchet de flori (zambile sau ghiocei).
Iar cadoul de 8 martie sa il ofer cand este serbarea (se pare ca aceasta va fi sambata, pe 7 martie)
Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni
anya spune:
Martisorul e...martisor. Asa ca baietii mei vor duce la gradinita martisoare, cel mult cate un buchet de ghiocei/zambile la doamne. De 8 martie..inca nu stiu. Ori cioco, ori cafea, ori o cosmeticala...vad eu. Iar fetitelor din grupa cate o bombonica si un 
![]()
IonescuOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellej Intrebare de baraj Merci Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :) |
Chiar ca buna intrebare...si eu ma gandeam sa fac asa ceva...dar...nex...nu merge.
De martisor - un martisor, iar de 8 martie cand e serbare - alt cadou
ellej spune:
Voi sunteti mai experimentate in ale gradinitelor, eu nici nu stiam de serbare
, e primul an. Mai pun o intrebare tembela : De ce e serbare? E vacanta iar?
szivarvany spune:
De 1 Martie trimit copila cu martisoare la toata trupa de colege si educatoare+ingrijitoare, la ultimele cu cate o floricica de sezon.
De 8 martie - la serbare, ceva simbolic din ce strang (eu sunt comitetu` si casieria) si din partea noastra o cutie de cioco si frezii 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Theiuta spune:
Fetelor, dar anul acesta si 1 si 8 martie pica duminica?
Cind trimiteti voi copilasii cu martisoare/cadouri? Vinerea, pe 28/06?
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
IonescuOana spune:
| citat din mesajul lui ellej Voi sunteti mai experimentate in ale gradinitelor, eu nici nu stiam de serbare Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :) |
Pai nu e vacanta, dar e...serbare de 8 martie.
De ce?
Pai trebuie sa primeasca si doamnele niste cadouri, nu?
Si ce ocazie mai buna ar fi decat serbarea?
P.S.. Ce-mi place logo-ul tau

IonescuOana spune:
| citat din mesajul lui Theiuta Fetelor, dar anul acesta si 1 si 8 martie pica duminica? ![]() Cind trimiteti voi copilasii cu martisoare/cadouri? Vinerea, pe 28/06? Theiuta Mami si Nicolas ![]() Sanatosi sa fim! |
Eu le dau ca la ...
ellej spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui IonescuOana
Pai nu e vacanta, dar e...serbare de 8 martie. De ce? Pai trebuie sa primeasca si doamnele niste cadouri, nu?Si ce ocazie mai buna ar fi decat serbarea? P.S.. Ce-mi place logo-ul tau ![]() O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA! |
Macar se face in cadru organizat :)
Merci fetele pentru sugestii, imi sunt foarte utile, inca n-am "practica"
miruta spune:
Imi cer scuze dar nu pot sa ma abtin .....serbarea celebreaza ziua femeii ,piticii muncesc pentru acele cateva poezioare si cantecele ,serbarea nu este facuta ca fiind o ocazie de a primi doamnele cat mai multe cadouri (astfel de pareri m-au determinat sa nu mai desfasor nicio activitate cu parintii in preajma zilei de 8 martie de cativa ani).
Daca , din pacate , exista si astfel de persoane ,nu pot spune decat ...rusine.
Mirela
22+ si minunea mea
Antonia Maria
http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/
http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/