Cadouri 1 martie + 8 martie
Raspunsuri - Pagina 2
MariaG spune:
e ziua mamei, cum sa nu fie serbare??? 
Maria
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
ellej spune:
Scuze, doar intrebam, nu vreau sa starnesc polemici. Cat despre cadouri, e alegerea mea sa le dau, daca vreau, deci nu ma plangeam. Probabil ca se asteapta la ele, dar de cerut n-a cerut nimeni nimic.
Bine ca macar stiu ca e serbare de ziua femeii.
Off topic: tatii nu se simt discriminati, ca de ziua lor nu e serbare? ![]()
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
happiness spune:
De fapt e doar ziua femeii....in toata lumea ziua mamei este undeva in mai.Si la gradinita fetitei mele nu s-a facut mult timp serbare de 8 martie,ca sa nu se interpreteze ce se discuta aici,si anume ca doamnele asteapta cadouri...Anul trecut au avut o activitate cu mamele,foarte draguta,la care dragele de mame au venit fara o floare macar,ceea ce iar nu mi se pare normal...Desi nu imi cere sau impune nimeni,tocmai pentru ca lucrez si eu in domeniu si stiu cat de greu este,si sunt si multumita de educatia fetei mele,nu las aceste zile nemarcate.De 1 martie fetita mea le va duce doamnelor un martisor si flori de sezon-cred ca frezii sau zambile,eventula cate o ciocolata,iar saptamana urmatoare un mic cadou.Ceva nu foarte scump,ca nu asta e ideea..simbolic,o amintire pentru doamne,mai ales ca e ultimul 8 martie de la gradi.
crismac spune:
Pai datorita unor pareri de genul : "Se face serbare ca sa vina copii cu cadouri " nu mai fac serbare de 8 martie . Eu sunt invatatoare si am si copilul la gradinita . La serbarea de Craciun doar eu si inca o mamica i-am luat cadou doamnei . Si stiti de ce i-am luat ? Ca semn de multumire - nu m-a obligat nimeni, nu mi-a cerut nimeni .
Daca luati cadouri doamnelor luati pentru a le multumi ca se ocupa de copiii vostri( daca merita ) pentru ca nu va obliga nimeni .
Eu credeam ca se fac aceste cadouri de 1, 8 Martie din respect/ apreciere( de obicei de 8 Martie facem cadouri celor mai importante femei din viata noastra : mama, sora , sotia poate chiar fiica sau nepoata si uneori doamnei educatoare/ invatatoare)- gresesc???
crismac
vrabi spune:
salutare,
crismac ,mi-a placut
Noi pregatim acasa o felicitare desenata chiar de fetita mea pentru doamna educatoare.
IonescuOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crismac Pai datorita unor pareri de genul : "Se face serbare ca sa vina copii cu cadouri " nu mai fac serbare de 8 martie . Eu sunt invatatoare si am si copilul la gradinita . La serbarea de Craciun doar eu si inca o mamica i-am luat cadou doamnei . Si stiti de ce i-am luat ? Ca semn de multumire - nu m-a obligat nimeni, nu mi-a cerut nimeni . Daca luati cadouri doamnelor luati pentru a le multumi ca se ocupa de copiii vostri( daca merita ) pentru ca nu va obliga nimeni . Eu credeam ca se fac aceste cadouri de 1, 8 Martie din respect/ apreciere( de obicei de 8 Martie facem cadouri celor mai importante femei din viata noastra : mama, sora , sotia poate chiar fiica sau nepoata si uneori doamnei educatoare/ invatatoare)- gresesc??? crismac |
Ok toata stima pentru educatoarele / invatatoarele care fac serbarea fara alte scopuri decat cel de a bucura copiii si parintii.
Dar din pacate in gradinitele de stat (majoritatea) se practica acest sistem, poate prin puterea exemplului. Daca altul da un cadou, copilul ii e favorizat, sa ma duc si eu ca sa nu mi-l marginalizeze.
Sau - trebuie sa inscriu la anul fratiorul / verisorul etc., nu pot merge fara cadou. E caz real vazut si auzit de mine, din pacate. E un loc unde NU poti sa te duci fara asa ceva, dar nu dau nume.
INca o data, cinste celor care fac serbarea dezinteresat.
bumbacel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IonescuOana Eu le dau ca la ... |
IonescuOana, nu-mi dau seama daca am inteles exact. Fraza se refera la persoanele care-i fac educatie copilului tau?
Daca-i asa...incepe sa-mi placa si mie semnatura lui ellej
dona01 spune:
Deci cand credeti voi ca este mai bine, pe 27 februarie sau pe 2 martie?
Fetita mea este la scoala in clasa I. Dati-mi o idee ce sa-i iau doamnei de 8 martie!