Am o nepotica de un an si 4 luni si de ceva timp nu mai scapa de o stomatita urata de pe limba.O curata zilnic cu bicarbonat si cu o solutie data de medicul de familie.II dispare temporar pana in mom in care bea iarasi lapte.Arata destul de urat mai ales in spatele limbii si din cate am inteles nu are nici gust la mancare fetita decat daca o curata.
Credeti ca e posibil sa fie o alergie la laptele de vaca?Ar trebui sa consulte un dermatolog?Ce sfaturi ne dati?A mai patit cineva asa ceva?
Multumesc!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Incercati cu hexoral spray + tantum verde spray...
Dupa cateva zile se curata f frumos gurita...Eu stiu de combinatia asta de la cateva fete de pe forum! A avut si fetita mea un episod de gingivostomatita...Mamicile de pe DC m-au salvat! Asta dupa ce am chinuit copilul cu tot felul de solutii pe baza de glicerina boraxata.
Sau poate este vorba de limba geografica...
Cautati pe google si veti afla mai multe despre aceasta "limba geografica".
Si fetita mea este posesoarea unei astfel de limbute. Si eu m-am speriat la inceput, a trecut ceva vreme pana m-am lamurit. Din fericire, eu am o dr pediatra homeopata, ne-a tot dat bilute si vad ca s-a ameliorat oarecum...
Totusi, cereti si parerea unui medic.
Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)
Multumesc tare mult pt raspuns.
O sa incercam cu hexoral si daca totusi nu trece ,cred ca trebuie sa o vada un medic.
Sanatate multa va doresc!