Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
CD27 spune:
giulianna am auzit si eu pe colo pe colo ca se pun cereale in suculet
, nu ma trage de urechi
si daca tot nu mai bea lapte si se alege doar cu 80 ml suc, macar sa fie un pic mai consistent![]()
off, nu stiu daca fac bine, incerc si eu de toate poate o manca ceva, ca daca imi ia iar 300 de grame pe luna, ma vedeti la stririle de la ora 5 intoxicata cu piure de mere si morcovi
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 va poftesc la fursecuri avem cu stafide, nuca, scortisoara si cacao si fara cacao... |
esti extraordinara!
nu stiu cum mai ai timp de toate!nu mai soun ca mi-ai facut o pofta!!!!!!!!!
anamona spune:
anamona, multumesc frumos! sincer, m-a surprins tare postul tau si m-a bucurat, deopotriva! ma bucur pentru prietena ta!
[/quote]
claudinna ma faci sa rosesc, sunt convinsa ca nu sunt singura care gandeste asa
LUCUTTA spune:
Multumesc pt raspunsuri si acum vreau sa va zic de ce ma grabesc cu diversificarea:pt ca bb meu e f grasun adica are vreo 8800kg sigur ca m-am cantarit cu el in brate si cand am fost cu el la vaccinul de 2 luni mi-a zis dr ca daca voi incepe diversificare nu va mai pune atat.Cred ca are si vreo 70 de cm.Arata ca unul de 6 luni.
Daca vine sotul acasa si este timp o sa-i zic sa-mi puna poze cu el pe forum.
300 spune:
Raportez fericita primul somn in wrap.
Din pacate a tinut doar vreo ora... cred.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
preety spune:
Lucutta pai daca bebe e lungut inseamna ca justifica greutatea. Si crezi ca la diversificare nu se mai ingrasa? sau ca alea or sa-i tina de foame daca bebele e mai fomist din fire?
CosmyB. spune:
Cu o mica intarziere la multe lunite sarbatoritilor de ieri: 
Elsa de Piolica

Amalia de Klemmi

Crina de Angelyna

si de azi:

Carla de Anca
pt jumatatea de anisor!!! Sa cresti mare si frumoasa! Am vazut filmuletul cu tentativa de mers de-a busilea, e MORTALA!!! 

Tudor de Simo
unde umbli mamico? Eu te-am tot strigat, dar nu dai nici un semn ![]()

Mario de Mary

Multumim tuturor pentru urarile de ieri
tuturor
Babymom felicitari pentru La LEche League!!! 

Monyca mamica frumoasa, ati aparut si voi in sfarsit pe aici
ca tare scumpe sunteti la vedere
Eva e o minunatie de fetita 
Laura si noi am avut acelasi program ca al vostru, cu culcat la ora 12, acum ne culcam la 11
sau chiar mai repede. Nu are importanta la ce ora avem baita, nu vrea sa doarma mai repede, pt ca in timpul zilei doarme foarte mult. 
Iepu ma bucur ca totul e bine cu micuta 
Vazut si filmulet cu Edi de Giuli la baita si Razvan de Claudina dragalasi foc 
Lumi ma bucur ca a disparut rana
si soacra mea mi-a calcat hainute cand a dormit pitica. Soacre de-astea sa tot fie ![]()
Eva eu zic sa-ti iei steamer, pentru ca in oala nu cred ca incap prea multe legume, fructe sau carnita. Eu am cu 3 vase, dar de obicei fac in doua. Poti gati in acelasi timp si pentru bebe si pentru familie.
Cuscra foarte frumoase pozele de la ziua Tinei, se vede ca s-au distrat. 

pt soricel si multumim pt urarile de ieri 

Nu stiu ce am mai vrut sa zic... Revin daca nu se trezeste pitica.
Pozici
Mami super happy de
Maya
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui CD27 off, nu stiu daca fac bine, incerc si eu de toate poate o manca ceva, ca daca imi ia iar 300 de grame pe luna, ma vedeti la stririle de la ora 5 intoxicata cu piure de mere si morcovi ![]() |
frumos mod de a muri... original chiar

mami, nu te mai stresa, sigur o sa isi revina el.... e f bine ca incerci mai multe metode si ca nu te lasi ba(t)uta
io-s neavizata, dar zic ca merge... poate sa ne spuna Babymom, mama guru

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anamona spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Mai fetelor dar chiar nimeni nu-mi raspunde la intrbari?sau nu e asa interesant... |
ti-as raspunde eu cu o intrebare? dar numai sa nu te superi...de aceea am si ezitat pana acum sa imi dau cu parerea...te asigur insa ca am cele mai bune intentii
de ce vrei sa diversifici asa devreme?
in plus din ce am citit despre tine si puiul tau treceti acum printr-o perioada mai dificila in care e mai mult plans decat ras.....
eu as astepta pana la 6 luni, intre timp as incerca sa petrec mai mult timp cu puiul, sa il tin in brate mult mai mult, chiar si afara cand plange in carut...copii tinuti in brate plang mult mai putin decat ceilalti copii....mi-as lua wrap daca e prea greu.
cat nu l-as tine in brate as incerca sa ma joc cu el, sa avem activitati impreuna..eventual as mai renunta la treburile casei....stiu ca esti singurica, dar o sa vezi ca daca te organizezi un pic va fi mult mai bine.

luminita2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamona
esti extraordinara! nu stiu cum mai ai timp de toate!nu mai soun ca mi-ai facut o pofta!!!!!!!!! ![]() |
ce timp, mami? 10 min compozitia + 10 min / tava coacerea. intr-o tava intra vreo 15-20 buc de fursecuri....

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi