MONTIGNAC (114) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
andanii spune:
FETELE gata clasamentul
CLASAMENT dupa 42 zile de cumintenie
podium:
I. olim - 4.0 kg +
II. ymca - 3.9 kg +
III. androix - 3.2 kg +
mentiuni:
IV. puisorul - 2,7 kg +
V. sanse - 2.50kg +
V. anca - 2.50kg +
VI. silvy - 2.2kg +
VII. vali - 1.8kg +
VIII. cristescu -1.30 +
IX. ele -1.2kg +
X. alinam -1.00 +
XI. andaniii -1.00 +
XII. dianarus -0.50kg +
uta eu nu pot sa te trec in libre, te rog sa-mi spui in kg ... e f greu si sa comparam librele cu kg , te rog nu te supara pe mine
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
ymca spune:
uraaaaaaa locul 2
mai am numai12kg sa ajung de la la target
da' cand au trecut 42 de zile??? ca am crezut c-a gresit andanii si le-am luat la numarat cu degetu' pe calendar...nu stiu cand s-au dus zilele astea
dar silvy ce face? ca era concurent foarte serios? parca n-a mai intrat...
olim, vezi ca-s cu o mana pe umarul tau
in mare parte ma tin tare, dar am abateri dulcifere
anca.b spune:
am vazut clasamentul...ce bucurie pe mie...finally am si eu o mentiune!!! Andanii,
Ani, am fost azi la magazinil ala, cosul verde...mi-am luat paste integrale. vreau sa-mi fac o tura cu brinza dulce de vaci (vargabeles) saptamina viitoare...abia astept.
Ymca, ii sufli tu in ceafa lui Olim, da sa stii ca ma straduiesc si eu sa te ajung pe tine.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
andanii spune:
io ce mai zic , la mine cantarul parca a innebunit ... nici nu ma mai cantaresc
mda , am vazut si eu ca ymca e la un pas de olim .... sa vedem saptamana viitoare ce se va-ntampla
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
puisorul spune:
Deci ma mentin
Anca, si eu am fost azi la magazinul ala. Am luat pentru Stefi unt, iar pentru mine linte, quinoa, paste si taitei integrali. Trebuie sa gasesc o varianta sa combin pastele cu branza de vaci dar sa iese sarate, ca dulci nu imi plac.
Haideti mai fetelor mai ziceti ce mancati, ca singura ma plictisesc .
Acum merg sa fac salata de conopida iar diseara orez salbatic cu ciuperci
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
lizzy spune:
iertare
sunt super busy, maine plec cu jobul la cluj si sunt prinsa cu prezentarile... mama lor
chestia e ca vroiam sa raportez -900g fata de sapt trecuta. cantarit azi de dimineata, ca ieri n-am apucat. deci de pus in tabel 59.6kg acum, fata de 60.5kg cat apare acolo.
andanii, numai daca ai timp/chef , daca nu las-o pe saptamana viitoare
meniuri:
ieri la pranz friptura slaba de vita cu salata
seara: pastrav pane la teflon (curatat pane-ul) papat doar carnea
azi la pranz: 2 felii pizza subtire cu salam (uscata vai de mama ei)
deseara: gratar de pui cu salata
mic dejun de regula paine integrala goala sau cu iaurt 0% sau cu branza0% sau fructe...
o saptamana beton!!
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
la_cristescu spune:
Buna fetelor,
cam tarziu azi, multa treaba si ma grabesc fiindca e seara de sport.
MD- 1 iaurt 0% 1 cafea cu lapte 0% (eu indulcesc cu indulcitor sintetic de cel putin 10 ani)
P - musaca de vinete cu dovlecei si carne de vita, reteta mai jos pt doritori
C- fructe
Eu mananc seara migdale prajite. Deci ziceti ca nu e ok, da?! Atunci nu-mi mai ramane nici o bucurie!!
Reteta musaca - 3 vinete, 2 dovlecei, 1/2 kg carne de vitel, 1 morcov, 1 ceapa, 2 oua, cascaval ras, 1 cutie rosii cubulete in suc propriu ( atentie la eticheta), unt pt uns. Se oparesc vinetele care se curata fasii ( adica lasi fasii de coaja) si se taie rondele. Se curata dovleceii si se taie rondele. Se da pe razatoarea mica morcovul si ceapa, se amesteca cu carnea si cu condimente (sare, cimbru, busuioc, marar. Se pune un strat de vinete, unul de carne, unul de dovlecei si se incheie cu ou batut si cascaval ras. Se da la cuptor la copt. Iese un deliciu! Am facut vineri.
olim spune:
felicitari tturor
ymca, chiar vrei locul 1 ma mai gandesc asa ca ambitionarea toata lumea ca se poate.
cantarul meu azi arata binisor, sper ca luni sa vin cu o veste si mai buna, macar 3-4 kile minus am glumit ca doar nu se intampla minuni dupa ce azi am tras o tura de bURGER kING, gen MC si m-am porcit tare si am tras si 0.5 de cola macar daca as putea sa scap de ea.
mai trec mai tarziu sa citesc ce ati scris ca de la mucn nu prea am putut azi, ma duc sa depun actelel pt locul lui alex de la cresa, si sa cumpar niste tetine ca astea parca au gust rau.
va pe toate si va doresc o seara excelenta
diana drum bun si bafta la cluj
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
lumeeeeeeeee pe unde sunteti toate de nu scrieti, sau nu vreti sa vorbiti cu mine
va spun noapte bna ma duc la ca vad ca nu intrati, sau sunteti toate la sala
va si va doresc o zi excelenta tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
cenia spune:
SAllut
Ma bag si eu in seama desi is de peste balta.
TIn Montignac de ceva timp dar daca vad la voi idei parca e mai bine. asta e a doaua oara. prima data dupa prima nastere acum 3 ani si jum. acum a doua tura. Am avut 88 dupa nastere adica in aprilie 2008, apoi in cadere libera 84 kg. apoi stopat mult timp si inceput Montignac. dar cu cafea! ca prima data a fost fara cafea. o "indulcesc" cu lapte sau fructoza( e buna? sau contraindicata?)
deci am 79 kg la 1.72m si imi place competitia! alerg citeodata pe saptamina 1,5 mile.
tinem legatura