MONTIGNAC (114) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
Anca multi ani inainte si sa fiti sanatosi!
Ymca si io ca fata de la dunare cu bunic fost pescar profesionist tot asa prefer: carasul prajit, crapul la cuptor pe varza, scrumbia pe gratar (la noi a aparut deja scrumbia proaspata).
Puisorule rezista! lasa frigiderul, spun eu care m-as muta in frigider si in dulapul cu rontaieli.
Si va ziceam ca azi sunt libera..... ei nu, tocmai m-am intors de la munca ca nu se putea altfel m-a sunat sefa continuu si cand m-a vazut acolo mi-a zis :"eu nu ti-am spus sa vii"
(nu, da ma mai sunai de 10 ori daca nu veneam.
Azi pana acum doar cafea si 200g cottage cheese cu paine monti.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Incerc din greu sa nu ma ascund in frigider asa ca tocmai savurez a doua cafea decofeinizata.
Si offtopic: daca va place de noi sa ne votati in concurs Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
lizzy spune:
am fost plecata in delegatie. m-am porcit rau de tot, ca la hotel numai dimineata am mancat (si ok, monti), in rest numai sandvisuri pe fuga!
astept curioasa cantarul de luni, sper sa o dreg cat de cat in w-end, mai ales ca piciul meu boleste iar, asa ca nu voi avea chef de nimic zilele ce vin...
am citit ca ati fost cuminti, bravo voua! ne auzim luni, sper eu cu vesti nu chiar catastrofale tuturor!
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sanse/sanse.jpg)
sanse spune:
Eu pasc azi....e vineri
Meniu:
md:chiftelute de naut si salata
p:spanac + cahiftelute naut
c:pomelo
Tare-mi plac chiftelutele astea der ma balonez rau de la ele...Voua vi se intampla la fel?
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
cenia spune:
Asadar ziceti ca nu e boala psihica sa te cintaresti zilnic? ca sotul meu ride de mine. ma intreaba cite zeci de grame am mai slabit intr-o zi? dar ma sustine in cura de slabire. a fost asa de dedicat incit a zis ca tine cu mine. dar dupa jumatate de zi a zis stop! asta-i bataie de joc! ca nu poate fara piine si fara mincarurile traditionale.
mi-ar fi mai usor daca nu as vedea prin casa de toate bunatatile. ma uitam ieri cu jind la gogosi si alte prostii. dar iau pt baietii mei ca ei fara desert nu pot. mai faceam crema de zahar ars, parca stiu ca era in limitele Monti.
am mincat numai supa de varza + fructe, apoi supa + zarzavaturi. Azi supa + fructe si zarzavaturi. deja ies rau. trebuie sa iau o Smecta.
deci cu meniul zilele astea nu am ce scrie, dupa ce trece nunta trecem la Monti integral. miine trebuie sa ma fac si eu bella. la nunti aici americancele vin cum vin romancele la plimbare prin parc. dar la nunta de romani sa te tii...
asadar luni o sa raportez si eu cintarul, dar eu is urma voastra cu 9 ore, la mine acum e dimineata si la voi e seara. duminica nu intru ca nu am timp.
SPOR LA SLABIT!!!
alinam spune:
Cenia crema de zahar ars e ok daca o faci cu fructoza in loc de zahar (vezi ca e de doua ori mai dulce decat zaharul) si laptele degresat.
ymca spune:
dianarus, si eu ma pregatesc cu groaza de niste plecari de unde ma voi intoarce mai rotunda.
alinam, la noi de paste se mananca scrumbie la cuptor...pentru profesionisti
ca altfel necunoscatorii comenteaza ca are oase multe.
azi ma duc si eu la coafor, fara motiv, doar asa sa ma spele si coafeze...saptamana viitoare vreau sa fac o schimbare de look
ma lupt in continuare cu dulciurile...la mancare stau din ce in ce mai bine, adica respect combinatiile potrivite in procent mult mai mare, paine numai integrala si cu tarate si oricum putina, cantitativ mananc zic eu OK, beau apa cata trebuie...adica sunt pe drumul cel bun aici...dar cand e vorba de dulciuri sparg, mananc tot ce misca si uite-asa compensezefectele pozitive...cred ca trb sa ma ajute cineva specializat sa scap de dependenta asta
anca.b spune:
salutare tuturor! nu are nimeni curaj sa raporteze in dimineata asta?
hai ca o fac eu...79 kg. adica un minus de jumate de kil...e de inteles, dupa ghiftuiala de ieri...cartofi prajiti praji, papanasi...alcool...de acum gata cu aniversarile, asa ca pot sa ma tin serios de treaba.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Da, de la mine stagnare..nu e de mirare ca eu nu m-am porcit doar o zi ci vreo cateva la rand...nu am putut sa tin nici disociat, nici monti...nik . Deci dati-mi porci ca ii merit pe deplin.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
alinam spune:
neata!
Eu am avut o saptamana "buna", cu greturi si dureri, si cantarul de dimineata imi arata 64kg.