Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 16
simonacip spune:
Neata si de la noi
Mii de scuze Mirci ca nu te-am felicitat ieri.
La multe lunite, sa fii sanatos.
La fel si ceilalti nascuti intr-o zi de 15 si de 16, azi!!!!!!
Cleo, iesi cu fata pe vremea asta??? E cam brrr.
Desiree, al meu se loveste de tot ce are in spate. Chestia mai nasoala e ca mi se pare ca-i place dc il doare, Da si cu barba si cu spatele de orice obiect care il poate lovi...
Nicole, felicitari entru Kilogramele pierdute. La cit mai multe in minus!
Magnetism, un munte vrem si oi, da,...am vb cu Sis sa facem la munte ziua lui Mirci.Sa vedem
Fetelor eu ar tb sa merg la un papanicolau, dar nu stiu la ce dr sa merg, sa fie aproape de mine...Stie careva in Drumul Taberei sau ma rog, in zona un cabinet particular? Dr bun?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
elena_g spune:
Buna dimineata !!!
Vin si eu cu o intrebare...spanacul congelat e bun?As vrea sa incerc si cu spanac..poate,poate papa.
I-am dat o combinatie de :nectarine+mango+papaya+banana+branza(cate putin din fiecare)si s-a arata oarecum mai incantat.A mancat singur si frumos vreo 5-6 lingurite dupa care a inceput iar maraiala si pacaleala.....pana a terminat masa.
Sambata l-am incercat cu "n "combinatii...nu a vrut nimic,intr-un final i-am dat snitel de pui...si????Surpriza...a papat aproape un snitel.
Si mufica mea are o faza cu capusorul dar si-l tot invarte stanga-dreapta de imi da fiori cateodata dar asta cand e obosit sau cand il "deranjez "eu cu mancarea...of nu stiu ce sa mai fac.Acum vad ca descopera din nou laptele in loc sa descopere mancarea..e cam invers copilul asta al meu.
Reallaura spune:
Neata,
Micaela, Andrada, Nicole, Magnetism, Mibebelina merci de urari si de vizionare
Nicole felicitari pentru cele 4 kg date jos...Eu, ca o vaca, am mancat de aseara pana la ora asta 3 ciocolate!! Nu am nici o limita...mna...Promit sa ma cumintesc.
pentru David si Sara!!! Sa fiti cuminti si sanatosi!
Cleo eu merg mereu in Auchan si iau de fiecare data cateva hainute de casa pentru Mircea...Merg, sunt ieftine, si asa le pateaaza imediat...
Elenag eu am spanac congelat de mine. Ala din supermarket mi se pare ca nu are gust...cred ca pun doar cotoarele in el...
dar Sis da lui MAti.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Sis
si merci de urari!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
elena_g spune:
RELLAURA ..pai nu am gasit proaspat...si am cumparat congelat,inca nu l-am desfacut si nu stiu cum e...as incerca azi cu out ca nu mai stiu ce combinatii sa fac.
inais spune:
Neatza!
Nu am somn...aia e!! Copilu' doarme dupa bibe de lapte de la ora 8, io nuuu! 
Incep prin a ura cu intarziere
sarbatoritilor de ieri: Andrei Razvan, Tudor, Teodora-Maria, Mircea Ioan si Ilinca!!
Si un
pentru azi: Sara Elena si David Adrian!
Noi ieri am lasat copilu' la mama si ne-am facut de cap prin oras la cafenele cu prietenii...nu se mai putea. Am fost si la niste cumparaturi rapide in Real...si numa bine s-a nimerit la ce vreme de vreme e afara!! 
Am luat ieri din Real iaurt bio pt bb si quark bio...sa vedem cum ne place. Si Ricotta ca aia mi se pare mie buuuuna! Sa vedem cum ii place Iasminei!
De azi incepem cu Imunnobaby...ieri a stat putin la aer si aseara imi stranuta si tusea...

!
Care dati, cat dati/zi? Pe prospect scrie 3ml 1-2/zi.
Am vazut poze de Marutza in rochitza de catifea! Frumusica lu' mamica!! 
Ma retrag aici...mai citesc ceva pana se trezeste carliontzu'. Asta dupa ce pun supa la foc.
Alina_anto cum mai sunt fetele?? 
![]()
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
simonacip spune:
Inais, eu ii dau 3 ml de imunobaby de 2 ori pe zi. Sanatete multa. Mati e mai bine, i-am dat un sirop secretolitic - Sinupret si vad ca e deja muuult mai bine. I-am facut si aerosoli 3 zile, e adevarat... Parca mai hiriie dar foarte putin, iar de tusit aproape deloc. AM scapat ieftin de data asta. Doamne AJuta!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
iulia83 spune:
am scris mesaj si mi l-a stins. imi vine sa turbez.
ziceam ca ieri am fost la nasi si n-am apucaty sa scriu
in primul rand la multe lunite sarbatoritilor de ieri
ANDREI RAZVAN, TUDOR, TEODORA MARIA, MIRCEA IOAN, ILINCA 
si de azi
SARA ELENA SI DAVID ADRIAN
a fost prima noapte cand am dormit fara fata, a dormit mama cu ea si eu am dormit cu sotul in sufragerie ca a plecat in delegatie azi dimi la 4 in Bv si am zis sa se odihneasca. nu-mi place sa dorm fara ea, deci...n-o mai ac
fug ca tipa
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
gabitzam spune:
Ina, eu ii dau lui Raducu 5ml de Imunobaby, o data pe zi.
Elena, eu i-am dat lui Andrei spanac congelat multa vreme. Acum am la congelator tot felul de legume, unele cumparate, unele puse de mine (morcovi, albitura, brocoli, gulii). Ajung mai rar la piata si atunci cand cumpar, le curat, portionez, bag la congelator.
Aseara a mancat Raducu foarte bine piure din morcovi, gulii, pastarnac si telina, plus carnita. Chiar ar mai fi vrut. Era dulcel, imi placea si mie, cred ca de la gulie. Si am pus si o bobita de unt, mergea ca uns pe gatul lui ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Neata si de la noi Cleo, iesi cu fata pe vremea asta??? E cam brrr. Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
la 6 dim era intuneric afara si nu vedeam ce vreme e

o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008