Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
Adi, asa e
(cu pianul, corzi lovite, iar clavecinul corzi ciupite)
Ana, iar viroza? bai, da cred ca esti terminata.
De la gradi?
ai luat in calcul varianta fara gradi pana la toamna?
Ii uram sanatate frumoasei veverite.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danuta36 spune:
Hello!
Am reusit sa descarc poze cu mandra mea,daca vreti sa o vedeti,sunt aici: http://family.webshots.com/album/570076119oBxLwQ
Diwana ce peisaj de iarna la Cluj! Faine pozele,sunteti o familie tare frumoasa 
Ana sanatate multa Mirunei 
La noi se topeste zapada,a iesit un pic soarele..ce bine!
Weekend fain sa aveti!
diwana spune:
Ana, ce rau imi pare ca veveritza nu e bine
. Va doresc insanatosire grabnica
. Sper sa nu se ia si de voi virusul.
Erina, mie imi place piesa asta.
Sabina, cam trista melodia ta
. Canta fain, dar imi da o senzatie de plans. Mie imi plac mai vesele cantecele (in general
)
Dana, aici e adorabila, ca un soricel ganditor
http://family.webshots.com/photo/2279838050101708002Csaefa
A! si cafea la toata lumea, poate asa mai dati buzna si pe aici ![]()
Roxana, le-a fost frig sau cald la pesti pana la urma? ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Roxana_G spune:
Buna ziulica. Greut si azi cu Bubu marait, a trebuit sa ii si fortez putin somnul sa ne mulam pe petrecerea Alexandrei. Asa ca a fost tare greu, am stat numai dupa el, carat in brate si ture ture pe scari. Cand in sfarsit l-am culcat am trecut la ordine si mancare, asa ca acum in loc sa ne pregatim de party imi vine sa zac in pat si sa nu ma mai ridic.
Papanash, multumesc de info despre pesti. Ai mei stau mereu pe fundul bazinului si se ascund in piatra, cred ca sunt cam lenesi. Aseara am stins pentru prima data lumina sa vedem ce fac (am neon incorporat in capac) si parca inviasera brusc. Cald sigur le este la 28 de grade, e mult peste ce sunt ei obisnuiti. Insa nu am reusit sa le scad temperatura nici dupa ce am scos incalzitorul de tot.
Maruntzika, inteleg perfect lipsa de chef pentru calcat, zau nu as prefera sa spal pe jos decat sa calc. Dar am ras copios la gandul ca mi s-ar demoda hainele pana ajung sa le calc. Pesemne ai ditamai garderoba de iti permiti sa le lasi necalcate.
Ceamica, multa sanatate puiului, Roseola e neplacuta din pricina febrei (eruptie are?), dar trece brusc.
Diwana, la atomica m-am trezit ca ii iesisera 3 canini, ea fiind mereu maraita si agitata nici nu am simtit cand au aparut. De aceea am fost tare mirata de scandalul lui Bubu. Noi mai avem destul, masele si 2 canini sus, sa iasa mai repede, cel putin pana la urmatorul concediu.
Pupam omuletul frumusel din zapada! Mama si ce zapada!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adimercedes
Rox, daca stai bine sa te gandesti, si pianul e instrument cu corzi "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Lisa Povestea obtinerii sarcinii |
ma gandisem ca o sa zica asta cineva! Da, practic are corzi, dar m-am gandit ca in clasificarea instrumentelor muzicale to instrument cu clape ramane.Rox , mamica
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Adi, asa e |
Dragelor, Papanasha vorbea de corzi atinse, banuiesc ca mai finut asa, nu lovite de-a dreptul.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Roxana, le-a fost frig sau cald la pesti pana la urma? |
Habar n-am!
Rox , mamica
cecilia L spune:
La multi ani!!!! Alexandra de mami Valentina sa ai o viata frumosa si plina de bucurii alaturi de cei dragi. Mamico, felicitari ai niste copii frumosi, sa ramana la fel, sa fie sanatosi si norocosi, iar voi sa va bucurati mereu de ei.Petrecere frumoasa

Roxana, petrecere frumoasa si voua.
Si daca tot sunt la capitolul urari,
sa aveti o zi superba si sa ramaneti mereu indragostite
La multi ani!
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Gabriela77 spune:
Ana, ce rau imi pare ca nu mai scapati odata de necazuri! M-am gandit la voi!
Un gand bun si pt Tomasa si puii ei!
Danuta, ce dulce e Miru! Sa stii ca si Sara adora rujurile, cand le prinde…Si gentile, si rochitele…ce mai…domnisoare!!!
Adi, cum mai e vremea la voi? Ca n-am mai vazut la stiri!
Diwana, se vede ca Rares adora zapada, Sara nu prea…E drept ca nu prea a avut parte pana acum, dat fiind ca la munte nu am fost...
Sabina, mie mi-a placut mult foto cu fereastra, mi s-a parut foarte …graitoare!
Roxana, uite eu azi am vazut ca i-au iesit Sarei 2 canini jos si fara scandal…doar ca era continuu cu ceva in gura! Asa ca am scapat usor!
Ursuletul adorat ce face???
Mey fetele, eu fac o mare greseala, si desi o constientizez …persist! Am inceput sa devin nerabdatoare ca Sara nu vorbeste si cred ca insist prea mult cu cartile si cuvintele…mi-e sa nu o inhib mai tare! Sara face de toate, e foarte desteapta, intelege tot, imita toate actiunile-spalatul pe dinti, pe maini, datul cu crema, arata orice obiect, dar refuza sa le numeasca. Rar zice cate un cuvant nou si atunci, in ciuda extazului nostru, nu il mai repeta! Stiu ca va veni vremea cand ne va uimi cu vocabularul ei, si totusi uite ca nu cred ca procedez correct!Ea are un vocabulat restrans gen mama, tata, papa, nana, apa, ma rog diverse onomatopee. Asta e, imi fac mea culpa ca prea insist pe subiect!Si, iubita mamei, e iredibil de afectoasa, toata ziua ne pupa si ne imbratiseaza! Bine, recunosc sportiv ca ne mai si bumbaceste!
Dar compenseaza dragalaeala de dupa! O sa punem si noi poze noi sa ne vedeti!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
aniast72 spune:

Venim si noi cu vesti ca, de cand am revenit acasa, am intrat in programul cotidian care include evident si absenta totala de pe net.
Revenind la ziua operatiei, intr-adevar ne-a dat drumul in seara zilei respective, doctorita uitand total ca suntem din Ploiesti. Cand eram pe la Romanesti Vladi a vomat in jeturi cum n-a vomat niciodata, nici pe vremea enterocolitei. Despre cantitate nici nu va mai spun ca m-am speriat, in conditiile in care in ziua respectiva nu mancase nimic altceva decat lapte si ceai. Canapelele de la masina s-au facut praf, scaun de masina, haine, carpetele de pe jos, hainele mele (ca l-am luat in brate in a doua secunda)....totul. Noroc ca am ajuns repede acasa unde a mai avut o repriza pe canapea in sufragerie. Nici nu s-a mai pus problema sa-i mai dau vreun lapte, ceva inainte de culcare pt ca stomacul lui era extrem de iritat. Dupa ce i-am dat nurofen (care sa-i amelioreze durerile operatiei) si l-a vomitat si pe ala, s-a culcat saracutul, s-a trezit la 4.30 si a baut un lapte apoi a mai dormit pana dimineata. Cam asta a fost ziua respectiva.
Sechele n-au ramas, cand l-a intrebat buni unde e buba, el a aratat la manuta (unde s-a chinuit asistenta sa-i ia sange si a reusit dupa 2 intepaturi ratate, la mana cealalta
)
Ciudatenia maxima a fost a doua zi cand, teoretic, trebuia sa intre totul in normal vis a vis de mancare. De a doua zi dupa operatie n-a mai vrut sa puna gura pe fructe (el, care manca 300 g fructe dimineata) si nici pe iaurt. Daca reusesc sa-i pun oarecum pe buza sa guste, are niste accese de zici ca-si intoarce stomacul pe dos, drept urmare le sistez o perioada. Masa de pranz nu pot spune ca o mananca bine...maxim 10 lingurite, in schimb il hranesc cu supe, ciorbe. Am cate 2-3 feluri de "zemuri" in permanenta si le alternez pe parcursul zilei: Supa de pui cu taitei, ciorba de vacuta, supa a la grec si e fan number one al ciorbitei din Ikea (cea cu legume, acrita cu zeama de varza). Daca isi pierdea interesul si pentru ciorbe, chiar n-as fi stiut cu ce sa-l hranesc)
Am intrebat ulterior anestezista daca e posibil ca anestezicul sa-i fi afectat gustul, pofta de mancare...mi-a zis ca n-are nici o legatura, ca pur si simplu e o coincidenta iar vis a vis de varsaturile din ziua operatiei mi-a spus ca oricum era in rezerva o atmosfera care nu avea ce sa caute intr-un spital. Adevarul e ca Vladi avea la piciorul stang branula iar cu piciorul drept juca fotbal cu un balon (adus chiar de anestezista). ![]()
Vreau sa va multumesc pentru incurajari, chiar am simtit ca-mi sunteti alaturi iar lui papanash ii fac cinste cu "un ibric" de cafea, stie ea de ce. 
Acum ma duc putin sa citesc din urma ca n-am apucat deloc si, daca nu se trezeste Vladi, mai scriu.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)