Mamici si burtici de BAIA MARE (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Buna fetelor,intradevar bebele meu nu are nimic ,acum amvenit de la medic si mi-a zis cA e haplea si mananca mai mult decat poate digera stomacelul lui.Cat despre batista bebelusului noi o avem si este super,Erik nici macar nu a scancit cand am folosit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

pozici noi pentru cine doreste cine pofteste, cine se plictiseste!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

pfuai de capul meu vazut filmulet cum papa Amelia
pt ea, aoleu cand a casca si fitoasa mea asa gurita, mama mama

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

renata, ne bucuram ca piscotelul e ok...:)

melly...cum ii sta parul asa? pe urma i se aseaza singur? e o dulce cum face cu manuta din tarc si...toate ne-am dori copii mancaciosi ca amelia...e tare scumpa cum deschide gurita...si e de o cumintenie...

Mergi la inceput

parul i l-am ridicat eu ca o mai dau cu ulei pe par din cand in cand si apoi il pieptan!!!!chiar asa nu ii sta dar nu e mult sa ajunga cu el asa! cam asa mananca ea dar nu totdeauna e raiul pe pamant!!!

si multumim de aprecieri!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

seara buna!!! nu va miratzi prea tare ce caut acasa la ora asta!!! ei nu mi-a convenit ca iar au schimbat antrernorul si numai nu pot tzine pasul cu ceea ce face asa ca....via catre casa!am stat pan la si 20 am vazut ca face iar niste miscari nasoale si am iesit!m-am imbracat si cata casa!!!data viitoare o sa intreb inainte cine e!mai rau e ca la ora de dinainte Cristi a predat si cand am vazut ca se imbraca mi s-a ridicat parul de nervi!...ufff ce nervi am!iar am pierdut o ora!!!daca o mai tzin tot asa ma enervez si nu mai merg deloc...na!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

chiuleste cam des, nu? ce-o fi cu el? si, nu te-au intrebat de ce iesi din sala?

slaba activitate pe aci, fetele-s ocupate cu barbateii?

Mergi la inceput

m-o intrebatnuma ala de la parcari!si i-am raspuns "nu-mi place antrenorul"! na...ca pot fi si rea...

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata si o de weekend.

Incep cu restanta:

CARLA, MADALINA

Anca81 multumim pt capitolul nou . Eu le-am dat B-urile la cateva zile de la nastere, ca nu lor le-a trecut icterul fff greu. Nu stiu sa-ti zic daca au mancat mai bine sau nu.
Ariana, Malinka multa sanatate. Si eu m-am gandit sa nu fi racit de la sala. Adica nu din cauza salii. Eu am venit acasa pe jos, cu capul ud de transpiratie si pantalonii la fel. Si n-a fost tocmai cald. Sunt aproape convinsa ca asta a fost, ca daca era vre-un virus de la servici, ii imbolnaveam pe toti prin casa. dar nici unul nu a avut nimic. Un cu antivirus pt voi.
Flavia tai-tai, tai-tai Mi-a venit sa o pap.
Melly o fi citit Cristi cum te laudai cat esti de constiincioasa si o fi vrut sa te puna la incercare. Acum serios vorbind, chiar asa naspa ii antrenorul celalalt? Am vazut aricioaica papacioasa Amelia. Scumpa, scumpa, ca de obicei.

Mergi la inceput

neatza si de la noi, tot bolnavi...Marc nu pare sa aiba nimic, e vioi ca de obicei, stranuta de vreo 5 ori pe zi, tuseste foarte putin dar are inca nasucul pe jumatate infundat...mai rau e la mine, am avut o noapte tare naspa..
vremea de afara ma demoralizeaza si ea, asa, ca sa fie meniu complet...

stie cineva daca au intrat banii? sunt curioasa daca cei 600 intra sau doar dupa recalculare...

Mergi la inceput