Mamici si burtici de BAIA MARE (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Daca venitzi prin zona va asteptam la noi in vizita!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Si noi iesim azi dar nu stiu daca o sa fiu la 13.30 in parc...poate ne intalnim pe traseu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Multumim de complimente...

Transmitem si noi multi pupicei la toti bebelusii...

Melly, vazut pozele voastre cu zapada..ce fainnn! Amelia e o scumpa cu ochisorii ei albastrii..asa frumosi si expresivi ochi are.....!!!da, Estera nu are cercei..am hotarat noi sa nu ii punem..dc va vrea sa poarte isi va pune cand va fi mare.

Va pup...ma duc sa pregatesc bagajul ca maine mergem din nou la Cluj...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Vai,fetelor, voi cum stati cu dintii dupa sarcina & alaptare???

Eu stau groaznic la capitolul asta...am avut o carie inainte de a raane insarcinata care mi s-a extins acum fffffooooarte mult...si mi-au mai aparut si altele...mie dr. de fam mi-a spus ca nu pot face anestezie dc alaptez...deci nu stiu cand o sa pot merge la dentist...

voi ce stiti, chiar nu pot face anestezie dc alaptez?????? as vrea sa rezolv odata situatia asta asa de neplcuta...

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Noi nu mai iesim, acum am terminat mancarea Carlei, ea doarme ...

Poate maine. Plimbare placuta.

Adriana, bafta multa la Cluj maine

Flavia, cum mancanca Stefi? Noi ne "laudam" ieri cu 90 g fructe si 115 g legume . Azi doar 70 g mar+biscuite+branza si sa vedem la legume, am pus si piept de pui.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Adrianasm nici eu nu stau prea bin e cu dinti. Eu de exemplu nu am avut nici o carie cat timp am fost insarcinata si acuma mi-au aparut 2 carii. Si eu alaptez, si nu se poate face anestezie. Eu mai am o problema cu un fel de chist, dar la picior si am vorbit cu dr. si a zis ca dupa ce alaptez o sa ma poata opera.Vezi la un dentist poate ei au alta soluti, desi nu prea cred.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Si pt ca v-am lasat sa va plimbati singurele azi, m-am gandit sa va fac o surpriza: baimarence, va astept la CAPITOLUL 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdrianaSM

Vai,fetelor, voi cum stati cu dintii dupa sarcina & alaptare???

Eu stau groaznic la capitolul asta...am avut o carie inainte de a raane insarcinata care mi s-a extins acum fffffooooarte mult...si mi-au mai aparut si altele...mie dr. de fam mi-a spus ca nu pot face anestezie dc alaptez...deci nu stiu cand o sa pot merge la dentist...

voi ce stiti, chiar nu pot face anestezie dc alaptez?????? as vrea sa rezolv odata situatia asta asa de neplcuta...

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mie chiar in primele saptamani dupa ce am aflat ca sunt insarcinata mi s-a rupt o maseaam mers la dentist si mi-a zis ca daca nu ma doare, mai bine sa nu riscam cu anestezia si sa merg dupa ce nasc. Atunci am intrebat-o ca daca alaptez ma poate anestizia. Si mi-a zis ca ma poate dar eu trebuie sa ma mulg si dupa ce merg acasa sa-i dau lapte muls...(nu am intrebat-o in cat timp pot sa alaptez din nou)

Inca nu m-am dus si nici nu merg pana cand nu o sa alaptez deloc...De muls, m-am muls la inceput cand nu imi era reglata lactatia...dar acum deja mi se umfla sanii cand vine ora de papa si prefer sa suga Sofia decat sa-i dau dupa...Asa ca daca nu ma doare maseaua, nu ma grabesc la dentist...Dupa ce termin cu alaptatul...cred ca o sa imi fac abonament sa imi repare tot ce s-a stricat in sarcina&alaptare.

Mergi la inceput