Strumfi de iul-aug 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 9
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Stefania, mi-am aruncat un ochi peste pozele voastre. E superba minunea ta si vad ca deseneraza si ea cu spor. Cum va mai simtiti? Mamica de printese |
Buna Cafera suntem bine sanatosi deocamdata. Zic deocamdata ca buburuza e la cresa. Si sunt multi virusi si boli in perioada asta.
Sper sa nu se imbolnaveasca pt ca vom merge la Oslo in minicroaziera la sky desi nici unul din noi nu stie cum
E prima calatorie mai mare 50 km si cu barca pt Catarina.
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
stefania, plecati cu barca??????????
xerxe, sa-ti traiasca jumatatea!
"Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul,
las- o in pace: are gripa !!"
arhdy spune:
Multumesc fetelor.
Am vorbit cu sora, au mutat-o pe salon. Mai sangereaza putin, dar s-a oprit hemoragia. Acum este linistita si poate sa doarma si ea, ca azinoapte nu a putut deloc.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
CarlaV spune:
Xerxe, deci asta faceati voi de Dragobete acum 10 ani, ahaaaa. Si parintii vostri stiau?
Aniversare frumoasa si la cat mai multe, sa va iubiti mereu ca la inceput .
Stefania, asteptam si noi poze dupa ce va dati in barci .
Arhdy, ma bucur pentru vestile bune, o sa vezi ce bebe dragalas si sanatoas o sa aiba surioara ta.
Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
stefania_97 spune:
Ei bine barca e de fapt un vas de croaziera
Carla ma indoiesc ca o sa avem parte de foarte multa actiune cu buburuza in aceiasi camera cu noi dar promit sa incerc
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
CarlaV spune:
Stefania, , glumeam, dar daca tot incercati, poate pui si poze . Cand plecati si cat stati? Ma tenteaza si pe mine o croaziera, dar nu stiu ce sa fac cu raul de mare, ca iau tabaccum la mine, dar daca nu merge?
Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
stefania, am bagat un ochi pe blogul tau...........esti absolut geniala! scrii tare frumos! felicirari pt initiativa
"Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul,
las- o in pace: are gripa !!"
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Xerxe, deci asta faceati voi de Dragobete acum 10 ani, ahaaaa. Si parintii vostri stiau? Aniversare frumoasa si la cat mai multe, sa va iubiti mereu ca la inceput . Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 |
Pe 16 febr 1999 ne-am cuplat, adica am iesit la o plimbare si am mancat emiliane de la Macedonia, in Podu Ros....dar sex am facut un picut mai tarziu
Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07