Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri12
Raspunsuri - Pagina 9
jojo_miha spune:
Nina nu iti tinem pumnii,sa nu-ti tinem norocul(asa ziceam cand eram mici) iti uram multa BAFTA!
Monysorescu ti-am admirat sufletelul!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
18+tot cu 
danangie spune:
Buna dimineata,
Ah...ce rau a simt...
MICHELLE alataieri...cautand ceva informatii despre gravidele de la "durere.." am descoperit ca IDAIRA a nascut.....eu cred ca-i ea....ca alta nu cred ca este.....are o fetita......cam atat stiu......BABY,IRDA...nu stiu.....Tu ce mai faci? Ai inceput sa prestezi sau inca esti in repaus?
NINIA nu ma simt prea bine....adica fizic...cam am greata....psihic sunt la pamant.....sa incep cu inceputul....in 2007 cand am ramas gravida o aveam asistenta sefa pe LAURA. Diavolul in persoana. Pe mine abia ma angajasera....si ea cand a aflat ca am ramas gravida....i s-a pus pata pe mine.......mi-a facut viata un calvar....e inutil sa intru in detalii....cert e ca imediat ce ajungeam acasa plangeam ore intregi si nu reuseam sa ma linistesc....cand trebuia s ama duc la servici imi venea tahicardia.....eram atata de agitata de tremuram.....in final...am pierdut sarcina. Sunt sigura ca din cauza stresului adunat. Cand am ramas gravida cu Alessio nu o mai aveam asistenta sefa pe ea si pe alta. O femeia care: lasa-ma sa traiesc ca sa te las sa traiesti. Nu am avut nici o problema cu ea. Cand m-am intors la munca nu m-au mai trimis in sectia unde eram inainte si culmea m-au trimis in sectia unde era asistenta sefa LAURA. Pentru mine a inceput un nou cosmar......imi zambea , ma intreba daca e totul bine dar pe din spate ma teroriza.......e drept ca de cand am reintrat la munca mi-am luat 3 medicale.Dar mi l-eam luat ca altrimetri nu puteam face. Ea s-a saturat sa tot schimbe turele...sa ma inlocuiasca atat timp cat lipseam cu o alta colega etc....si asa din nou i s-a pus pata pe mine. Partea buna e ca pentru un an si ceva nu o mai vad....partea rea e ca am pitici negri in cap din cauza ei , sunt stresata, ma gandesc la ea non-stop...de exemplu a trimis doctorul de la INPS-o societate de stat de aici care controleaza concediile medicale........acasa sa ma controleze....si de aici nervii mei......acu' stai sa te tii cand ' o afla ca sunt gravida!!! Inca nus tie......cred ca face infarct......
Scuzati ca m-am lungit......
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
laurraa spune:
Buna fetele!
Am fost aseara la dr, bebe e in parametri normali, RI - 0.72 (sper sa fie ok), numai ca mi-a zis ca placenta e un pic mai jos dar sa nu-mi fac probleme. Eu sper sa nu-mi fac probleme. Nu are 1000 de grame cum mi-a zis la spital ci 900, dar e in limitele norale asa mi-a zis dr. Doamne ajuta in continuare.
Ninia, iti tinem pumnii stransi stransi!

Danangie, nu te mai gandi ca ai vazut si tu ca nu conteaza nimic altceva decat persoana ta. Eu mi-am luat concediu de la 10 saptamani. Asta e.Asa am simtit atunci. Nu o baga in seama

Sau vorbeste cu un superior
26 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Va multumesc frumos pentru aprecieri!
Sunteti foarte dragute!
Ninia multa bafta maine la medic.Cu siguranta o sa te intorci cu numai cu vesti bune!
Michelle, Idaira a scris povestea nasterii fetitei ei la Nasterea unei stele.De celelalte fete nu mai stiu nici eu nimic.
Lurraa nu-ti face griji ca fetita ta este in parametri normali.Baietelul meu mereu a fost un picut mai mic si cand vedeam la alte fete cat cantaresc bebeii lor ma intrebam dc este totul ok.La nastere a avut 3060 gr si a fost f bine.
Sarcina usoara in continuare.
Monysorescu ai un baietel tare scump!Si ce grasun este!Robert avea la 6 luni 7800gr dar este inaltut!
Am o intrebare pentru mamici,voi ce iaurt le dati la bebei?
Fug ca plange bebe!
Va 
szivarvany spune:
Michelle, 

Cum eu nu plec de aici pana nu e completa listuta de bbi, am sapat oleak, atat cat m-a lasat serverul ...
Baby_r7 - http://forum.desprecopii.com/forum/members.asp are o titulatura frumoasa ...
Irda - o gasim http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133743
De Chantal nu dau ca nu merge serverul deloc ... sper ca e bine si ea, Doamne ajuta.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
happymum spune:
buna fetele, imi pare bine sa va regasesc. multumesc mult de tot pentru gandurile bune. si eu sper sa fie bine....
zilele astea am cam cazut in butoi, la fund tare, si parca ma tine acolo... astazi mi-am impus sa ma tin ocupata si uite ca nu m-am mai gandit chiar tot timpul la cel rezultat. parca sunt mai linistita acum...
laura, ma bucur ca te-ai linistit un pic si tu.... pana la urmatoarea alarma
... stiu eu sigur ca iar o sa incepi cu grijile... Dumnezeu sa va ajute.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
jojo_miha spune:
Mirela eu i-l dau pe cel de la Danone,nutry dai sau cum s-o chema,mi-e lene sa am duc la frigider sa ma uit
.
18+tot cu 
jojo_miha spune:
Stiti ce serbam pe 9 martie?Anul trecut nu am cumparat baloane sa le dau drumul la cer,insa anul asta voi lua .
18+tot cu 
monysorescu spune:
Multumesc fetelor ptr aprecieri!
Danangie nu o mai baga in seama. Mai ales acum cand ai nevoie sa stai linistita. O sa vezi tu ce si cum peste un an si cand te vei intoarce. Nu te mai stresa din cauza ei acum.
Laurraa e foarte bine ca bebe e in parametrii. Acum poate o sa fi ceva mai linistita daca stii ca e bine.
Ninia bafta azi la medic.
Michelle 
O zi buna!

poze cu ghemotocul
blueeyes2003 spune:
Jojo, mersi pentru raspuns!
Stiu ca pe 9 martie este ziua mamicilor de ingeri!
Am sa cumpar si eu baloane sa le arunc spre cer!
Pe 8 martie se implinesc si 3 ani de la pierderea fetitei.

fericita de