Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri12

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA La multi multi ani fericiti!!!!!Sa dea D-zeu sa fii sanatoasa, impliniri cu carul si un pruncut, cel mai de mepretuit darrrr.

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ninia, La Mult Ania, sa fii sanatoasa, sa iti vezi vsele indeplinite si pe buze sa ai vesnic zambete.

Michaelle, L5845, Cristy, condoleante!

Danangie, felicitari pentr o noua sarcina. Sa stea acolo pana la termen si sa fie un bebe sanatos.

Eu sunt relativ bine, saptamana aceasta a miscat bebe foarte putin si nu va zic cum am inima pana luni la 18 cand merg la doctor.Doamne cat ma rog sa fie bine.Daca n-ar fi teama aceatam as spune ca am o sarcina super si ca ma simt cat se poate de..."normal", dar voi ma intelegeti ca nu pot sa dau frau bucuriei decat dupa ce o tin sabatoasa in brate. O simt fff putin si firav.....Cu Maicuta Domnului inainte.

Pupici dulci si Dmnezeu sa ne ajuta sa ne vedem visul cu ochii

26 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletistele spune:

LAURAA multumesc mult, de asemenea.stai linistita in privinta miscarilor....eu pana in sapt 20 l-am simtit pe Ale foarte putin si treceau si 3 zile ca nu-l simteam. Mai tarziu ai sa vezi ce bine ai sa-l simti.eu cand nu il simteam....ma intindeam pe pat , inchideam ochii si stateam cu mana pe burta si el asa misca.....nu stiu dac aii transmiteam eu ceva....dar dintotdeauna cand ma asezam pe pat.....el parca stia ca-s ingrijorata si misca. Numai bine iti doresc.

Sunt eu DANANGIE dar Ale doarme si fac niste modificari pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua.
laura, uite ca mi-am bagat si eu nasul pe link-ul recomandat lui mvb. multumesc si eu.

eu am un boboc mic care la 16 saptamani a plecat la ceruri. s-a intamplat pe 13 noiembrie la ora 00.10 minute, in spital, dupa ce doctorii m-au asigurat ca e bine totul. pur si simplu, in timp ce dormeam, a iesit singurel.

daca se poate sa ma treceti si pe mine in grupul vostru. acum, sunt in asteptarea unui rezultat a unei biopsii. joi mi-a recoltat ceva din uter si astept sa vad ce era. ma rog sa nu fie nimic de rau si sa nu imi intrerupa visul de a avea pruncusorul meu cat mai repede posibil.

va pup si sa ne dea Dumnezeu putere pentru ce o fi sa vina.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

laura as vrea sa iti zic sa nu iti mai faci griji, dar nu o sa o fac. sunt constienta ca nu o sa poti. dar, ma pot ruga pentru voi sa va ajute Dumnezeu.
si poate ca bebelina e somnoroasa mica si leneveste... . se odihneste pentru mai tarziu cand o sa te bombardeze non-stop....
te si iti transmit numai ganduri bune.

Alex, hai la mama!
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Danangie inca o felicitare nu strica. asa ca te felicit si eu pentru bebe din burtica. sa fie sanatate si sarcina usoara.

Alex, hai la mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ninia, La multi ani fericiti!!!! Sa ai un an plin numai de realizari, sanatate si fericire!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ninia sa fii fericita si sa ti se indeplineasca cel mai "scump" vis al tau!
Cristina ai un Andrei taaare frumusel Cat e de scump si pare asa de cumintel! Cum sta el linistit la tuns, dragul de el! Sper sa nu te supere intrebarea mea, dar uitandu-ma la pozele tale mi-am amintit ca ai avut mari probleme in familie Le-ati rezolvat, v-ati impacat? Sper sa nu fiu bagacioasa; daca nu vrei, nu-mi raspunde
Happymum imi pare rau pt puiul tau! Of, Doamne! Si ma rog sa nu fie nimic grav in ce ti-au recoltat si sa poti sa te bucuri de un copilas repede!
Laura sigur e bine bebelina, dar e normal sa-ti faci o mie de ganduri! Abia astept sa ne povestesti luni cum a fost la eco.
Cristy condoleante! Chiar ca minunea ta mica va face sa mai uitati de tristete! Felicitari pt ridicatul in picioruse! E culmea cu rosu in gat! Cum naiba nu-i dau astia de cap? Ceva analize i-au facut? Sa-i ia din gatut, poate are cine stie ce microb si-i rezistent la antibioticele luate pana acum Multa, multa sanatate! M-am uitat pe poze, Eva e o frumoasa cu ochi mari si mirati Aveti premergator din ala de impins, vad; e super! I-am luat si eu Theei, ca si cadou pt 10 luni. La 10 luni si 11 zile a facut primii pasi singurica, iar de la 11 luni merge singura de numa, numa. Acum alearga prin toata casa, se catara pe canapea, pe trepte etc Nu i-am luat premergator in care sa stea si f bine am facut.
Dana, m-am uitat si la pozicile cu Ale Si el e un frumos! Cum avem noi, toate, copii asa de frumosi L-ai tuns sau asa are el parutul scurt? Vad ca si el transpira pe frunte (pe cap, de fapt) ca si Theuta mea. Are ochisorii negri? Imi place f mult pozica asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2998896800101740209vaeUyd Acum imi dau seama ca nici eu nu te-am felicitat! Asa caaaa: felicitari, sa ai o sarcina frumoasa, usoara si o nastere usoara ca un fulg si un bebe sanatos si frumos!
Mony, felicitari pt vestea ta cea buna Si asteptam vesti despre bb nr 2

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mony, am vazut poze cu ghemotocul tau ce scump Ma distreaza ca in poza asta pare foarte surprins ca se va face aviator:
http://good-times.webshots.com/photo/2411814310055739076xzwRnm Un frumos! Sa-ti traiasca!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ninia, la multi ani cu sanatate.

Danangie si Marianna, felicitari pt. burtici si samburei, sa aveti sarcini usoare.....

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput