Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri12
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Ioana spune:
Off, Michelle, cate necazuri
Condoleante pentru bunica sotului
Sanatate multa si recuperare rapida cumnatului tau!
Te pup si ma rog pentru tine
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
jojo_miha spune:
Desi nu e suta la suta sigur se pare ca tot o fetita vom avea,era cu cordonul intre picioare insa doctora a zis ca ea nu vede sa atarne ceva,sa-l mai lasam pe tati sa spere.
Marianna felicitari!
Sunt foarte obosita,ma duc la somn,am intrat sa va dau de stire ca v-am promis. la toata lumea.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 17+tot cu
danangie spune:
Buna dimineata,
Cum sunt treaza de la 2,30 cu o agitatie in corp de nu mai stiu ce sa fac......motivele ar fi o mie........sa incep cu inceputul....multumesc de mesajele de incurajjare, le citeam dar nu aveam timp nici macar 5 minute sa scriu un mesaj de multumire. Alessio ca d eobicei continua sa se trezeasca des. IRLANDEZA din pacate mmu este cine s ama ajute. Mama a mai venit aici de cateva ori da rnu poate sta prea mult si de cand cu descoperirea ischemiei la inima...ma cam feresc sa o surmenez......soacra nici nu se pune in discutie....stiu ca ma tarasc pe jos si nu ar accepta sa vina aici...si-n plus nici nu ar veni ca are acasa caini si nu ar stii cui sa-i lase si ptr ea cainii sunt mai importanti decat nepotii..ma rog asta e un alt discurs......MICHELLE condoleante ptr bunica sotului, sanatate si d-ne ajuta ptr cumnat. Ce i s-a intamplat? Cumnata mea.....a foat la eco dar doctorita nu i-a facut eco. O tampita. Asa ce muream de ciuda......d-ne! A programat-o sa-i faca eco abia cand va avea 14 s. Ea acum pe 25 are TN .....la particular ca altfel nu se putea.....acum asteptam......greata are in fiecare zi......nu mai sangereaza de ceva timp......multumesc mult de intrebare, te pup si sa ne auzim cu bine.....LAU sper totusi ca tu sa ramai odata si-odata,pup......NINIA imi pare rau ptr ziua 1..intram asa nerabdatoare sa citesc.....aveam asa un chef sa citesc un rapsuns pozitiv, sa dea d-ne luna viitoare....JOJO felicitari chiar si ptr fetita si nasa mea va avea fetita.
Fetelor...ce destin.....in familia mea.....am 4 : cumnata numarul 1, cumnata numarul 2(aia care a nascut la o distanta de mine de 5 saptamani mai devreme), nasa si prietena mea cea mai buna. Se pare ca eu voi fi a 5-a.... La 3,00 mi-am facut un test ...azi sunt ziua a 27-a CM si a aparut o linie palaaaa dupa cam 2,5 minute. Testul e unul dintr-ala care tre' sa astepti 3 minute. Acu' nu stiu ce sa zic....abia astept azi sa ma duc la o alta farmacie sa-mi iau testul pe care l-am folosit dintodeauna...ca asta nu ma convinge......nu stiu ce sa zic.....sunt fericita...mi-e frica sa ma bucur.....mi-e si rusine ptr fetele care se chinuie si eu din prima luna de incercari D-zeu m-a ajutat...nici nu-mi vine sa cred.......sunt asa de obosita.....zilele astea am alergat ca un cal....soacra e aici de sambata( sta la cumnata numarul 3) din fericire......si a trebuit sa ma impart intre Alessio, curatenie,mancare si servici....noptile nu le dorm si deci eu stau si ma intreb cum de ma mai tin picioarele......azi tre' sa ma duc la un curs de la 9,00 la 17,00. Si cursul asta tine 3 zile.....3 zile de la 9,00 la 17,00.....sunt stresata ca Alin in noaptea asta e de grada.....vine dimineata la 7,30 si nu va reusi sa doarma ca eu plec la curs......in noaptea care va veni e din nou de garda.....cand va iesi e din nou la curs......nu stiu ce sa fac.....mi-as lua concediu medical......daca as fi intr.adevar gravida as fi scutita de cursuri ptr 2009. Sunt cursuri pe car eun asistent medical trebuie sa le faca ptr a aduna un anumit numar de credite (puncte) in cazul meu 50 ptr a se agiorna......of.....si nu-mi mai trece agitatia....Alin nu ma suna......cred ca e naspa la munca si nu reuseste......nu stiu cu cine sa vorbesc.....scuzati-ma tare ptr mesajul asta km......pup pe toate
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
monysorescu spune:
Jojo_miha sanatos/sanatoasa sa fie. Poate data viitoare o sa stiti cu siguranta. Sunt convinsa ca si daca e fetita tot o sa o iubeasca tati.
L5845
Pepsi voi ce mai faceti? Sper ca sunteti bine si doar foarte ocupata.
Danangie imi pare rau ca esti asa obosita. Io din fericire mai pot apela la soacra sau la matusa mea in cazuri extreme (ca de mama e tocmai la Constanta). Ar fi asa frumos daca ar fi bebe.....Abia astept sa ne confirmiSi io imi doresc bebe 2 (de fapt mi-as dori sa fie gemeni de data asta) insa din cauza de cezariana tre sa mai astept.
O zi buna fetelor!
poze cu ghemotocul
Michelle81 spune:
mariaanna-felicitari pentru samburelul din burtica.Sa ai o sarcina cat mai usoara si un copilas sanatos care sa iti lumineze viata.Felicitari!!
Michelle81 spune:
Danangie-acum am vazut ca ti s-a confirmat testul pozitiv.Te feliciit din suflet!!!Sa ai o sarcina cat mai usoara!Doamne ajuta sa fie totul bine si cu gemanutii cumnatei tale!
cristina_ana spune:
Michelle, imi pare nespus de rau ca suferinta ta nu ia sfarsit!
Condoleante pentru bunica sotului si multa, multa sanatate cumnatului! Ma rog pentru voi sa se termine cu bine! Acum trebuie sa fii alaturi de sot, sa-l sustii cat poti tu de mult. Sunteti norocosi ca va aveti unul pe celalat si ca va iubiti atat de mult! AI sa vezi ca toate lucrurile urate or sa se rezolve intr-o zi, ai incredere ca va fi bine! Te imbratisez cu mult drag!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE
cristina_ana spune:
Danangie, te felicit si aici inca o data pentru cele doua liniute, si ma bucur nespus ca o sa fim colege de odisee!!!
Ninia, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta, dar imi place ca ai ramas optimista si sunt sigura ca bebe va veni la voi in curand!
Lau, condoleante si tie pentru pierderea suferita! Sper ca si problemele tale sa isi gaseasca intr-o zi rezolvarea, meriti din plin asta!
Laura, Cristy, am vazut poze cu fetitele voastre si m-am topit toata! Niste frumuseti!
Teo, la multi ani pentru Mihnea cel frumusel! N-am vazut, ai pus poze de la petrecere?
Jojo-Miha, felicitari pentru fetita! SI eu imi doresc una!!!!!!
POZE
Laura Ioana spune:
Cristina multumesc.
Am poze de anul asta la semnatura (poze de la motz si de la 1 an).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
cristina_ana spune:
Laura, m-am uitat acum si la pozele de la mot si petrecerea de 1 an si sunt frumoaseeeee!!!!! Si tie iti sta foarte bine cu parul castaniu! Sunteti niste frumoase amandoua!
POZE