Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri12
Raspunsuri - Pagina 15
jojo_miha spune:
Teo2rina ti-am admirat sufletelul si te invidiez ca ati fost la munte,chiar vb cu sotul meu oare cand o sa mai mergem si noi,anul asta in nici un caz
.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
20+tot cu 
jojo_miha spune:
Nu stiu daca am acest drept sa va zic eu in locul ei ,insa m-am bucurat enorm pt ea si sunt sigura ca si voi o veti face Camy_pus e
!!!!!!!
20+tot cu 
Michelle81 spune:
Mamamgiuliei-esti o draguta,mereu mi-ai raspuns la fiecare mesaj.Despre mine ce sa iti spun,incerc asa cum pot sa merg mai departe desi este foarte greu.
Jojomiha-cine nu citeste zilnic aici nu are de unde stii ca s.a schimbat data(eu nu am stiut pana azi),ar trebui modificat acolo la "durere"pe prima pagina sa stie si fetele,parerea mea.
monysorescu spune:
Jojo_miha multumim ptr veste! 
Camy_pus felicitari si sa dea Domnul ca de data asta totul sa fie bine. Sarcina usoara!
poze cu ghemotocul
Michelle81 spune:
Camy_pus-felicitari din toata inima!Sa ai o sarcina cat mai usoara si un copilas sanatos!
szivarvany spune:
Michelle, stii ca noi toate te iubim si iti suntem alaturi, iar eu una nu plec de aici pana nu esti mamica 
Si mai sunteti cateva care ma faceti sa asteptat inca un pic 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
jojo_miha spune:
In inima mea sunt toti ingerasii mei si cu ziua mamei de ingerasi si fara,eu una nu mai scriu la durere de cand s-a propus sa nu mai scriem de sarcini si de copi,nu stiu daca intre timp s-a schimbat ceva,insa un lucru e cert nu mai e cum era odata,imparteam si necazurile si bucuriile.
Flavia nu mai stim nimic de tine.
20+tot cu 
mcrissa spune:
Felicitari camy_pus!!!Doamne ajuta !
eu vazusem ca e gravi camy_pus, tot trag cu coada ochiului la gravidute de moiembrie-decembrie, in speranta ca voi prinde si eu un loc acolo![]()
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Ninia81 spune:
Camy_pus, FELICITARI!!! SA AI O SARCINA MINUNATA SI UN BEBE SANATOS SI CUMINTE!!!
Visul nostru
danangie spune:
Ce mai faceti fetelor? Eu sunt destul de ok.Ma lupt cu greata.Dureri nu am mai avut.Am , cica,un chist.....tre' sa-l tin sub control.In rest, mamicilor ce mancaruri mai faceti la bbii vostri.PLSSSS niste idei! alessio are 9 luni...nu mai stiu ce sa-i dau....are vreo luna ca are aceleasi kg....e normal??
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione piů viva dell'amore....