Pepenasi de iulie - august 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Am citit tot dar nu am timp sa raspund la toata lumea pt ca are sotul treaba la calculator.
Annababy eu am lucrat la un salon de intretinere corporala si te pot asigura ca electrostimularea nu da rezultate!Pt a slabii tb sa tinem regim!Nici un aparat nu inlocuieste regimul!
Flo te pup si multa putere iti doresc sa poti face fata la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MADINA - "Cel mai bine mananca cartofi cu brocoli, putin ulei de masline si galbenusul fiert tare, cu putin marar..." Aici e o singura combinatie? Sau doua Adica galbenusul cu marar e una, si brocoli si cartof si ulei de maslina alta?
Ca suna bine daca sunt toate la un loc

DIANA E OK, TOTI SUNT OK, NUMA' CA N-ARE TIMP FRATE... FACE SCOALA DE SOFERI, E MAI MULT PE DRUMURI, CA DA EXAMENUL LA PLOIESTI, SI ACU' FACE TESTE GRILA LA GREU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Iriss,Maytrei,ms frumos de raspunsuri,o sa incerc la jolidon sapt viitoare,sper sa si gasesc ceva frumos ,ieftin si XXXXXXl:)

Dia,succes la Ob-i.Eu nu suport altfel de tampoane,mai bine vata ca e moale si nu simt senzatie de plastic pe piele ca mor.

Voiam sa mai intreb: mai e vreun bebe care-si suge degetul si ziua nu doar cand doarme?.La noi asa e.Se joaca,il baga in gura,iar se joaca iar ,si tot asa.NU-mi prea place.
Seara faina tuturor!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anka si eu tot congelat vreau sa ii dau. am gasit si fasole verzi congelate si partea tare e ca am gasit si brocoli si conopida si eu care o cumparam si o congelam eu...am sa pun si eu un bulgaras de spanac maine. in ce combinatie de legume oare o fi mai putin amar?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Deci io cu kilele is ok. Mai am juma de kil si sunt ca inainte de a fi gravida. Si am pus 19 in total. Da nici ca m-am stresat ca-s grasa, n-am tinut cura, mananc si noaptea ca ma apuca durerea de stomac daca stau flamanda iar sport...ce-i ala? Cu toate astea dupa ce termin cu alaptatu mi-ar placea sa mai scap de vreo 4-5 kile, daca-mi iese.
Deci fi-miu DANSEAZA!!!!! Sa vedeti ce se balangane cand ii cant sau aude muzica.
Am pus poze pe picasa daca aveti chef sa va uitati. Si sa stiti ca ma uit si io chiar daca n-am rabdare sa scriu cate ceva despre fiecare ca Vio.
Sa va pun cantecelu cel nou.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

SCUMPI - eu nu stiu sa scot pete de pe haine, prefer sa schimb haina. Sotul meu face misto, cica schimbam copilul sau facem altul? A propos de bancul ala... il stiti cre' ca.. cu tiganii
Ca sa evit petele insa, consum o tona de servetele zilnic. Am o strategie speciala de bagat servetelul imapaturit dreptunghiular si FIX in 12! De nu trece de el nimic. Am avut cateva accidente din cauza de regurgitare, dar aia e, se mai intampla.... La bavetici nu ma stresez, alea poa' sa arate ca naiba de patate... am vreo 20 de bucati deci imi pun si in cap...

SERBANICA - cum ai stros prunele?

VALEU CUSCRA!! Apai tu acolo imi lucrii??? Bine ca erai acasa!!!

BIRI _ ia zi mama cu Atkinsul ala. Ca daca e asa, fara foame, poate ma incumet...
Aaaa si sa nu coste mult nene....

MINA - Er mai suge degetele, dar nu asa, cum se vede la teve... Adica sa bage degetul in gura si sa suga la el cu nadejde... Ci mai asa,... il mai plimba, il mai intoarce, il mai schimba, se mai scobeste putin, mai suge cu nadejde.,... Dar noaptea nu. Doar suzi noaptea, si nu tot timpul.

MAITREY - Pai ce mai la voi nu erau legume congelate sau cum? Eu iau numai congelate de ani de zile. Sa nu mai pui pe mine sa cumpar o sacosa de un leu, plina de spanac, sa curat la el o zi, si sa ma aleg cu o mana de piure...
Eu nu il combin cu altceva. E o chestie dificil de combinat, in viziunea mea.
Il fac cu putin sos bechamel, o aschie de unt, si niste biabe de orez fiert in prealabil. La nevoie pun cateva picaturi de lamaie. E delicios!

Am facut si eu cozonacii aia. Revin cu specifiatii pentru cine are chef sa ii mai faca, dar nu la masina de paine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asa....sa mai scriu printre picaturi...

DIA n-ai PM -ul activat voiam sa te rog ceva.nu e f important si nici f urgent. cand ai timp. nici pe mess nu te vad.

cat despre neamuri si..."eu pe vremea mea..." am si eu o multime. maica mea nu m-a crezut ca nu pot sa ii dau lapte de vaca inca papa nu a auzit la radio eu nu prezit asa mare credibilitatea. deh.

VIO yammy yammy carnita. a papat tot.acum imi era teama ca nu o sa pape legumele fara carnita dar azi le-a papat. sper sa-l tina.cu lapticu avem probleme. i-am dat azi branzica din lapte de napolact. si tot i-au aparut pete. deci nu e bun laptele pentru el. cred ca tre sa ii fac niste analize.

NARCI, mai ca, ce virgule sda mai pun? lasda asa, fara.
nu e vecina cu manelele . aia e de jos eu tot mai cred ca e aia de sus cu secsu ce sa faca si io? ma plang la voi ca de altfel....cui sa ami zic? vecinei de langa mine i-am zis, deja sunt raspandac si i-am propus sa o chem la mine sa auda si ea daca e ora potrivita. ca are si ea doi golani mici care pe la 11 jumate alearga prin casa.

DMAcondoleante.

MAITREYI mi se pare ca este deja creat un subiect exact cu ooezici pentru copii. parca DIA a dat link.mai putem fura de acolo. cred ca l-am salvat eu pe undeva.si daca tot ai dat ideea, ar merge un astfel de site cu melodiile cantate de BUJO, nu???

CAPRI pup gagica rostogolita, fratele responsabil si mamaica criminala!

asa..acum la capitolul urmator...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ba da tu erau si la noi congeleuri da' cum eu nu prea folosesc n-am aruncat ever un ochi pe la frigidere pot sa ii dau orez blenduit? nu constipa? si e varsta ok pt orez fiert?

bujo cand ai avut maica timp sa inveti atatea cantecele ca din cate retin io ai 16 ani acu serios...di undi li stii asa bini?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ce zici profa? Site cu cantecelele lu bujo?Vrei sa ma faci vedeta?
Maitreyi multe le stiu de cand eram copil, am si acum discuri de vinil dar din pacate nu mai am pickup. Sa nu va zic de caietelul magic in care maica-mea a scris toate poeziile pe care i le spuneam noi de la gradi, daca vreti spuneti si scriu. Alegeti pe animalute ca am o gramada. Daca n-am despre un animalut va fac io
Unele cantecele le-am pescuit de pe Itsybitsy. Chiar au ce invata copilasii. Si cum am spus, radio online n-are decat muzica, nicio emisiune.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Maitreyi - pai ce sa aiba orezul? Cerealele nu sunt tot de orez? Si apoi pui acolo, o lingurita de boabe sa zicem, sa fie spanac cu putin orez, nu orez cu spanac

Mergi la inceput