LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ca sa te mai inveselesti. si al meu acum a intrat in casa...si miine merge iar.
mama ei de criza...zi de lucru de 12 ore...

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Eu sunt pe aici singura cu Andrei, de 3 zile stam in casa pe motiv de muci...sotu la birou...ca de obicei...of asa m-am saturat de stat singura serile si weekendurile...i-am zis ca daca ma maritam cu un marinar intelegeam, da n-am stiut ca arhitectii stau asa putin pe acasa

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Seara buna !

Gata astazi a fost ultima zi de munca ! sunt in concediuuuuuuuu.

Poate voi reusi sa tin pasul cu voi, desi stiu bine ca sunteti foarte vrednicute la scris.

Sanatate multa clopoteilor bolnaviori

Emabucuresti- eu am fost la medlife grivita la pediatru, la Miruna Georgescu, este OK, mi-a dat si mobilul ei sa o sun daca avem probleme. Dar stiu ca e gravidutza acum, si probabil in cateva luni va naste… mai este dr. Marcu foarte renumita, dar care este full tot timpul si am intrat o data si la ea, si am fst dezamagita, e cam grabita.
Din cauza de distanta ne-am reorientat si acum mergem la medsana cotroceni la dr. Furnica care e o super dr. Imi place foarte mult, are foarte multa rabdare si imi place mie este ca te tine minte, si nu trebuie de fiecare data sa o iei de la capat cu povestea…

Gratiela- sanatate multa, cum a reactionat Tudor cand te-a vazut ?

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 9+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Elle – offfff, bine ca nu trebuiesc ghetute pentru frumoasa EVa, iar partea cu cura helio-marina ne-a recomnadat-o si noua, dar asta a fost partea frumoasa.
Cabinetul unde facea Matei kinetoterapie este exact vis-avis de PROSPER, pentru noi ieri a fost ultima sedinta, ca au zis sa nu il mai chinuim, acum ca a inceput sa mearga am depasit pericolul, adevarul este ca nu ii mai tremura picioarele.
Cabinetul este al Dr. Robanescu (poate ar fi bine sa o vada si ea), si tot ea are si centru de recuperare de la Budimex, care poarta numele sotului ei. Iar tipa cu care a lucrat este o dulceata de fata, o sa iti dau pe privat nr. ei de telefon.

si oricum povestim mai multe la intalnirea clopoteilor. de abia astept sa ne vedem.

acum am si eu o intrebare: vrem sa ii luam lui Matei un carucior sport. Imi puteti recomnada ceva fain?

in rest suntem bine, cu totii, si incerc s aprofit de momentele de acasa.
a, si inca ceva, ieri am aflat ca este prevazut in lege ca pot lua cate un milion pe luna (retroactiv in cazul meu) pentru ca in loc sa intru in CIC am prestat. Voi stiati de asta?
asa si tot in lege spune ca la nastere TREBUIE sa primiti echivalentul unui salariu brut de la firma.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 9+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ANCA am si rude dragute dar nu stiu de ce doar cele din partea mea se mai gandesc la mine pe cand cele din partea sotului cam uita.In mod normal nici nu bagam in seama comportamentul lor dar acum zilele sunt prea lungi si trec prea greu si orice persoana care ar veni in vizita mi-ar face o mare bucurie si m-ar ajuta sa imi schimb ideile.Din 10 saptamani de stat in pat au trecut deja 5 si cu ajutorul lui DD vor mai trece inca 5.De acum m-am obisnuit si tot citind despre prematuri si problemele pe care unii le pot avea ma incurajez singura si imi impun sa rezist cat mai mult.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ALINA imi pare rau ca au inceput sa apara greturile.Si la mine in primele saptamani doar muraturile functionau.Acum ptr ca nu am voie dulciuri rontai cipsuri mexicane din faina de porumb.Nu sunt prea bune dar trebuie sa ne adaptam.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Miha eu am modelul asta http://www.kreisdesign.ro/movinglight-abc.html E nemtesc, raport calitate /pret excelent, usor manevrabil, spatarul are vreo 4 pozitii si se culca. Al meu mai doarme in carut si ma avantajeaza.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sa va zic una de-a lui Marc. I-a spus maica-mea ca locuieste in tara Romania, orasul Bucuresti. Si azi l-a intrebat in ce tara locuieste? Raspuns: Romanesti

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

acum am si eu o intrebare: vrem sa ii luam lui Matei un carucior sport. Imi puteti recomnada ceva fain?

a, si inca ceva, ieri am aflat ca este prevazut in lege ca pot lua cate un milion pe luna (retroactiv in cazul meu) pentru ca in loc sa intru in CIC am prestat. Voi stiati de asta?
asa si tot in lege spune ca la nastere TREBUIE sa primiti echivalentul unui salariu brut de la firma.

Miha, si eu sunt in cautare de carucior sport pt cand vine vremea calda, gasisem ceva care imi placea dar m-au "deturnat" fetele, fundicul copilului statea la doar 35 cm de sol, e cam nasol cu praful de la noi...

Vazusem carucioare sport ok la Inglesina (desi nu cele mai usoare) si MacLaren Volo, dar nu mai tin minte de unde poti sa-l iei.

Cu drepturile mamicilor, da, la nastere iei un salariu mediu pe unitate, daca te intorci din CIC inainte de doi ani primesti de la stat un stimulent de 100 lei pe luna odata cu alocatia copilului, si ai dreptul la durata redusa de munca pana la 2 ani ai bebelui.

Ma bucur mult ca Matei merge singurel, este o minune copilasul vostru!

Fetele, eu de o sapt aprox am intarcat-o pe So', si de trei zile, pe langa oboseala acumulata (iar se trezeste noaptea), m-a prins si o tristete...Azi am dat apa la soareci la greu ascultand cu ea in brate melodia mea favorita la eurovisionul romanesc, "Dear mamma". In loc sa ma gandesc la mama mea, ma gandeam la Sofia, ca si cum mi-ar canta ea mie cantecelul ala...Cred ca am o depresie post-alaptare, sper sa-mi treaca repede, ca nu-mi sta in fire. Una peste alta, melodia mi se pare reusita, si mai mult decat atat, sunt impresionata ca niste adolescente au compus o melodie dedicata mamei, e ceva mai rar sa-si aprecieze si respecte mamele cu adevarat la vasrta lor...

Lala, am citit si recitit pe blogul tau despre etapele dezvoltarii, asa mi-am dat seama ca fata mea e mai avansata la unele si mai in urma la altele, cred ca am avut tensiune oscilanta cat citeam :-) ba ma mandream cand citeam despre ceva ce face inaintea varstei ei, ba ma blegeam cand vedeam ca e in urma cu alte chestii :-)

Vreau sa o laud pe Sofia ca apuca o minge de marime medie asa cum fac baschetbalistii, doar cu buricele degetelor, fara sa atinga mingea cu palma, si o cara asa prin casa; lipeste unul de altul sau aduce impreuna obiecte asemanatoare (cd-uri, figurine etc). Iar in ceea ce priveste "stadiul oglinzii" e destul de avansata, stie foarte bine ca acolo e doar o imagine, daca apar din spatele ei se intoarce catre mine, nu se mai adreseaza "mamicii" din oglinda, cum facea mai demult...

Sau poate bat eu campii si toti clopoteii fac deja aceste lucruri...daca da, iertare, ieri am parat-o, iar acum simteam nevoia s-o laud...

Danonique, imi pare rau ca nu au ajuns cartile din Ro...inca!!! Ai incercat sa le scrii?

roli, godzila, maine sper sa pot ridica si eu comanda de la boohoo, sunt emotionata ca e prima :-) Intr-adevar a sosit f repede, o saptamana!

Insa nu m-am indurat sa dau aprox 70 lei pe transport la comanda pe www.mytoys.de ... dar daca mai vrea cineva sa comande si sa impartim oribilul comision, eu vreau mai multe chestii de acolo, au preturi f bune la haine, incaltari, etc...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

pentru placinta de mai devreme...daca va oboseste, sariti-o...

roli, caruciorul vostru pare super, dar pentru mine e prea greu :-(( Eu acum abia ma descurc sa il cobor din bloc pe cel pe care il are Sofia acum, care are nici 6 kg; eu vreau sa gasesc ceva in jur de 5 kg, am vazut ca sunt modele destule. Si ma gandesc si la bona noastra, ea e maruntica si vreau sa ii fie si ei usor.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

"arunc" un ochi sa vad dak sunteti in regula.

Roli, Anca, vin si eu in clubul 'maritatelor singure' - acum 10' a venit Dan; macar recuperam (cat se poate) in w/e.
Dar ce sa facem, dak sunt ratele pe noi cat casa; rabdam, nu?!

Dana, mai e un pic; tare mult te admir pentru 'rezistenta' la tentatiile dulci.

Genial Marc! Eu tot astept un subiect 'dedicat' cu perlele lui.

Am uitat sa te-ntreb LalaD, de unde ai luat 'cuburile' alea care-l fascineaza pe Andrei, in poze? Am vazut ca era tare 'preocupat' de ele.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput