LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Multumim fetelor de urari!
Stancutu, Mary, Gabritz, Cinthya, Iulia, Madanic, Ema, Gratzi, Mada, Aweya si Raluca
Saru`mana de telefon si urari si LauricieiD

Ce senzatie placuta am avut azi...rememoram clipele de acum un an, clipa cu clipa aproape si apoi ma gandeam la cum suntem acum. I`am multumit lui DoamneDoamne pentru ca a fost bun cu noi!
Noi am facut un mic party pe la 2 jumatate, cu copiii la un loc de joaca. A fost frumos si m`am bucurat tare ca Iuliei i`a priit compania. Ar fi vorbit pe limba ei cu toti, s`ar fi jucat cu tot ce se jucau si ei, se tzinea dupa ei pas cu pas. Ce m`am distrat cand am auzit`o zicand BEBE la o fetitza de 2 ani.
Dintre cadourile primite a luat un bebelush cu biberon si alte accesorii si l`a plimbat peste tot cu ea.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Am vazut ca discutati de laptic. Noua medicul ne-a spus ca putem sa o trecem deja pe lapte de vaca asa ca am renuntat la laptele praf. Alergie stiu deja ca nu are, cand eram in Romania tati ia incurcat biberonul cu biberonul verisoarei ei care e mai mare. Si uite asa la 10 luni clopotica noastra a ajuns sa bea lapte de vaca.
Cand s-a prins, tati o cam bagase pe maneca dar din fericire nu a fost o problema.

Ceska, si pentru Isabella baia este foarte atractiva. Si cand sunt la toaleta vine la usa si bate sa o las inauntru .

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Ia uitati o de la mine

Eu iar trebuie sa ma plang...deja devin penibila...Stef are in continuare ochisorii usor umflati si mici bubite in jur si pe langa gurita...nu pot sa cred ca incepe si asta cu alergiile...nici nu stiu ce sa-i dau de mancare, iar Ana s-a trezit cu nasul infundat...daca iar raceste...fug in lume
Cam asta e raportul nostru de dimineata...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!
Inceputul de raceala de ieri s-a transformat in noaptea asta in ceva foarte urat.Respira foarte greu, tuseste ca un magarus, mi-a facut si febra 38,9.Toata noaptea am stat langa el sa il linistesc pt ca nu putea dormi din cauza respiratie si a tusei.Nu tusea des, dar cand tusea se trezea din somn si plangea foarte tare si cu greu reuseam sa-l linistesc.I-am pus in camera langa patut un vas cu ceai de musetel si asta l-a mai linistit si a dormit mai bine, nu s-a mai trezit decat o data.
Cel mai rau e ca nu vrea sa puna gura pe mancare.Aseara a baut 100 de ml de lapte si i-am dat medicamentul (ospamox, la rec med) si a vomitat tot afara si lapte si medicament, de doua ori in 5 min.L-am lasat un pic si dupa 20 de min i-am dat iar ospamox, de data asta nu l-a mai vomitat.
Cand s-a trezit azi noapte prima data pe la 12 zic hai sa ii dau un pic de lapte ca precis ii e foame, a baut doar 30 de ml.
Azi dim iar nu a vrut sa bea, i-am tot dat si cu lingurita si cu seringa si cu biberonul si am reusit sa ii dau deocamdata cam 70 de ml.Si am reusit sa ii dau cateva bucatele de banana.
La 11 mergem iar la medic sa ii schimbe tratamentul, mi-e frica sa nu fie aprindere de plamani, asa de urat face.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

'Neata!

Ia uitati o de la mine

Eu iar trebuie sa ma plang...deja devin penibila...Stef are in continuare ochisorii usor umflati si mici bubite in jur si pe langa gurita...nu pot sa cred ca incepe si asta cu alergiile...nici nu stiu ce sa-i dau de mancare, iar Ana s-a trezit cu nasul infundat...daca iar raceste...fug in lume
Cam asta e raportul nostru de dimineata...

Off mai Natalia dar parca o tineti lant

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata!
Inceputul de raceala de ieri s-a transformat in noaptea asta in ceva foarte urat.Respira foarte greu, tuseste ca un magarus, mi-a facut si febra 38,9.Toata noaptea am stat langa el sa il linistesc pt ca nu putea dormi din cauza respiratie si a tusei.Nu tusea des, dar cand tusea se trezea din somn si plangea foarte tare si cu greu reuseam sa-l linistesc.I-am pus in camera langa patut un vas cu ceai de musetel si asta l-a mai linistit si a dormit mai bine, nu s-a mai trezit decat o data.
Cel mai rau e ca nu vrea sa puna gura pe mancare.Aseara a baut 100 de ml de lapte si i-am dat medicamentul (ospamox, la rec med) si a vomitat tot afara si lapte si medicament, de doua ori in 5 min.L-am lasat un pic si dupa 20 de min i-am dat iar ospamox, de data asta nu l-a mai vomitat.
Cand s-a trezit azi noapte prima data pe la 12 zic hai sa ii dau un pic de lapte ca precis ii e foame, a baut doar 30 de ml.
Azi dim iar nu a vrut sa bea, i-am tot dat si cu lingurita si cu seringa si cu biberonul si am reusit sa ii dau deocamdata cam 70 de ml.Si am reusit sa ii dau cateva bucatele de banana.
La 11 mergem iar la medic sa ii schimbe tratamentul, mi-e frica sa nu fie aprindere de plamani, asa de urat face.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Ramo suna a laringita, bronsita.
Ospamox-ul e o penicilina relativ slabuta. Cred ca in cazul vostru un antibiotic cu spectru mai larg ar fi mai nimerit ( Zinnat, Klacid, Augumentin)
Incearca aparatul Olinth Aromaterapy il va ajuta la respiratie.
Aerosoli ar fi minunati daca ii poti face.
Multa sanatate piticutului.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offffffff Nati frumos dar si tare greu cu doi copii!Sanatate multa micutelor!Nu ai putea sa-i dai Anei ceva preventiv ca sa nu mai raceasca asa des ma gandesc la ceva homeopat sau la vit C picaturi, noi am inceput sa luam de aseara cate 5 picaturi de 2 ori pe zi.

Aseara am vrut sa mai scriu dupa ce am facut urarile dar am mers la baita si tot ritualul de seara dupa care am picat mort in font, nu puteam sa mai misc un deget..Sofia mai are doar masa de dimineatza laptic de tzitzi, cea de seara este scoasa definitv adoarme singurica.
Vroiam sa intreb fetele cu experienta in formula ca sa zic asa daca ea bea 300ml lapte seara pe cutie scrie 7cupe la 210ml apa asta inseamna 240formula gata preparata cate cupe sa-i mai pun pt 300ml?Eu ma gandeam sa-i mai pun 3cupe si 300ml apa, adica in total 10cupe lapte 300ml apa, 1cupa la 30ml apa o fi bine?

Madanic am vazut pozele cu micuta Isabella ce frumusica e!Si apropos ai fost tu in Ploiesti si sa nu dai un semn sa ne vedem macar o jumatate de ora in parc

Grati recuperare rapida cu piciorul!Ce face Tudorash ginerele meu?

Roli ce bine ca i-a revenit pofta de mancare lui Andrei sa-l tina tot asa.Am vazut pozele cu marul in manuta/guritza e tare scump cu ochisorii aia albastii

Am vazut ca vorbeati de scrasnit din dinti si Sofia face nu mereu dar o apuca,iar despre explorat baiacum prinde usa deschisa numai acolo e, arunca tot ce prinde in cada am gasit inclusiv telecomanda de la tv-ul din sufra acolo, wc a fost explorat am lasat-o dupa ce l-am desifectat bine bine am turnat si spirt pe el, acum doar daca vede capacul ridicat se duce si il lasa in jos si pleaca.
Am fost ieri la pediatru si are 10.500kg la 1 an ceea ce mi se pare super bine chiar triplul de la nastere si 77cm, vaccinul l-am amanat pt sapt viit din motiv de febra cu o zi in urma.
Intreba cineva pe aici parca Ramona ce este daca i se cojesc degetele picioruselor si noi avem aceasta problema, dr mi-a zis sa o masez cu vitamina A, nu inseamna ca are vreo carenta de vitamine, eu i-am dat aseara pe toata labuta inclusiv degetelele si parca deja se vad efecte benefice.

M-am intins ca o placinta

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Ramona - sanatate lui Razvanici!

Lala - nu stiu ce sa ii dau sa manance...jur...ii e foame si habar n-am ce sa ii dau...paine cu ce???ou nu, branza nu, iaurt nu, unt nu...i-am facut u cartof copt dar nu vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cat am scris eu ditamai placinta au mai aparut alte mesaje...

Ramona sanatate multa puiului, sper din tot sufletul sa nu fie vorba de ceva la plamani si sa fie cel mult cum a spus LalaD

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Mada - ii dau vitamina C si ce nu i-am dat...dar colectivitatea e mai presus de orice roborant...daca nesimtitii de parinti isi duc copiii bolnavi la gradi, pot sa o tin eu acasa pe a mea pana ii trece, ca odata reintoarsa in cuibul cu virusi mai prinde ceva din zbor...dar acum de cea mica sunt mai degraba ingrijorata...

Cu baia si WC-ul e super daca ii trece asa repede interesul... pe Stef daca e sa o las in baie, acolo sta toata ziua

Ce bine ca ai reusit sa ii scoti o masa si ca accepta laptele praf...a mea nu vrea sa puna gura pe el.
Pe mine ma uimiti cu cantitatile de lapte baute de bebelusii vostri...Ana care are 4 ani n-a baut niciodata mai mult de 300 la o masa, asta dupa ce a trecut de 3 ani, pana atunci bea cam 250...dar nu toti copiii sunt la fel de mancaciosi.

Mergi la inceput