Imi e frica sa sper...
Dragelor- revin din nou la voi
dupa episodul cu durerea de rinichi daca tot nu mi-a venit CM si am eliminat ieri la eco ipoteza unor chisturi , azi dimnieata am mai bagat un test - ziua 33 - si s-a vazut si a doua liniuta - mai slaba ca intensitate decat cea de control dar se vedea.......am fost toata ziua de la extaz la agonie si mi-a fost si imi este frica sa sper - acum pe seara am mai facut unul si nu s-a mai vazut
nici o a doua liniuta......mai am unul pt dimineata .....voi ce spuneti ? e posibil sa se schimbe situatia sau??? ma gandesc ca daca nu imi vine nici maine sa fac un test de sange sau nu are rost dc cel de urina iese negativ???
Va multumesc pt suport
Raspunsuri
maddutz spune:
lavinutza testul de sange iti va spune cu siguranta daca esti sau nu insarcinata. nu ai nimic de pierdut. doar 35 ron cat costa testul si drumul pana la un laborator.
oricum, testul din urina facut dimineata are mai multe sanse sa fie cel corect, dimineata fiind concentratia mai mare de hormoni in urina, decat seara.
iti doresc 2 liniute maine dimineata sau un test pozitiv din sange!
presimt ca vei avea o noapte agitata! ![]()
betty78 spune:
Lavinutza eu cred ca nu are rost sa te chinui atat si sa iti faci atatea sperante asteptand. Cea mai buna solutie si un rezultat elocvent intr-un timp foarte scurt o s ail ai adca iti faci testul de sange. Nu iti da nici un fel de eroare si ai rezultatul in cateva ore.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Ioanatugs spune:
Lavinutza la fel i-ti spun si eu, testul de sange e sfant. Am patit-o si eu luna asta, vazand ca sunt in z31 si nu vine, mi-am zis sa fac si un test de urina si am luat unul femina caseta, ca doar asta aveau la farmacia de langa mine. Mi-a iesit a doua liniuta pala si am intrat la banuieli, insa stiam ca poate fi si o intarziere data de avortul de luna trecuta, asa ca nu am mai repetat testul si l-am considerat negativ, aparand cea de a doua linie dupa 5 min. Insa prin z35 nu am mai rezistat si am mai luat un Sure Check, care a iesit clar negativ, iar dupa 2 zile au venit si rushii.
Eu i-ti doresc sa fii graviduta, asa ca multa bafta!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
LAVINUTZA spune:
Buna! multumesc pentru mesaje - azi dimineata am repetat testul si a iesit negativ . Astazi sunt in ziua 5 de intarziere - este pentru prima oara cand mi se intampla . Nu stiu care pot fi cauzele pt ca nu am chisturi (am facut eco pt rinichi)iar tratamentul facut pt FIV-ul din noiembrie nu a fost f puternic si oricum am reactionat prost.
M-am hotarat sa mai astept pana luni si daca nu se intampla nimic sa fac testul de sange.
Va pup,
L