Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Saby, nu e chiar horor, dar se poate si mai bine. Nu esti curioasa sa vezi cum e spitalul?

ada 33+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

revin cu vesti de la monica "Are distensie abdominala,tot o balonare e.dar la prematur exista risc de ocluzie intestinala"
Sa speram ca totul va fi bine pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, va multumesc mult pt pareri si sfaturi.
Nu avem circulara, eu sunt destul de lata in bazin, bebe era asezat normal ultima data, cu capul in jos si destul de coborat, nu am probleme majore de sanatate...singura chestie e ca am obtinut bebe greu, avand in vedere problemele, dar natural.
O sa mai vorbesc miercuri cu doctorul si sper sa ma lamuresc. Eu vreau totusi natural, daca se poate...

Va multumesc inca o data

35+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Luana, ne rugam pt tine! Doamne ajut-o pe micuta sa fie bine

35+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pisik, cum se justifica ei unul fata de altul, e problema lor, tu mergi la ei si spune-le clar ca tu ai vrea natural, dar daca ei cred ca asta nu-i posibil din anumite motive, pe care ai vrea sa le cunosti si tu, atunci da, esti dispusa sa faci cezariana. Dar sa-ti spuna de ce nu merge nasterea naturala.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna tuturor burticilor,
La multi ani, Bogdana! Nastere usoara si bebe sanatos!

Aaaaaaaauuuuuuuuuuu, nu vreti sa stiti ce face Gogutza la mine in burta. Sunt de parere ca fuge ... si realizeaza ca e tinut in interior de cordonul ombilical. Norocul meu e ca nu simt cand musca din cordon, dar stiu ca face asta cu placere, caci l-am vazut la echo.

Intrebare: daca are cordonul dat o data in jurul gatului...tre sa nasc prin cezariana? Doctorita mi-a zis la echo ca nu e inca o problema, ca la cat de activ e si cat de lung e cordonul o sa si-l desfasoare sigur. Dar daca nu o face?

Eu as fi vrut tot asa sa nasc natural, ca sa incerc sa raman insarcinata normal rapid ( stiti ca pe Gogutza l-am obtinut dupa lungi stradanii, in vitro - floricica mea cu 5 celule).

Ma duc sa fac mamaligutza, sa pap cu branza si smantana.

Gigelica +32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Pisik la ce medic esti la Giulesti...si eu am fost ceva vreme peacolo, al Dr.Diana Cocei, am facut inseminare si la Dr.Niculescu si la Dr.Cezara...sunt plimbata pe la multe spitale...pana sa am mogaldeata asta mica din burtica.

Florinela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Eu cred asa: Luana ar trebui dusa intr-o maternitate cu o sectie de neonatologie foarte foarte buna. Ex. polizu, dar sa fim seriosi e tare departe.
Mai exista insa Cluj, Targu Mures si chiar Ungaria.
Oricum tinem pumnii micutei Luana si speram la tot ce e mai bine pentru ea

31+ Damian Codrut Andrei
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Eu cred asa: Luana ar trebui dusa intr-o maternitate cu o sectie de neonatologie foarte foarte buna. Ex. polizu, dar sa fim seriosi e tare departe.
Mai exista insa Cluj, Targu Mures si chiar Ungaria.
Oricum tinem pumnii micutei Luana si speram la tot ce e mai bine pentru ea

31+ Damian Codrut Andrei
AMR 9 saptamani

Si eu am vrut sa spun asta mai demult...trebuie o sectie buna de neantologie..era bine un Polizu un giulesti...dar e departe tare, daca ar exista posibilitatea aducerii in bucuresti sau ungaria ar fi ok.
Micuta Luana sa te faci bine, te rugam mult .

Florinela 34+

Mergi la inceput

Eu special am fost trimisa la Polizu, la medic din sectia prematuri si sarcini obtinute cu tratament. Nu se astepta nimeni, la uterul meu infantil(3,5cm cu 2) ...sa ma duc spre termen cu bebe. domne ajuta sa stea cumitel in burtica.

Florinela 34+

Mergi la inceput