Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Clara , bine ai venit!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Florinela, stii ceva de "tinuta" de travaliu, nastem imbracate in hainute de la spital sau in ceea ce ne aducem de acasa? Am si eu o problema

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

buna seara, burtici
la multi ani BOGDANAnastere usoara si bebei sanatosi!!!
Luana ne rugam pt. tine sa cresti mare si sanatoasa si sa nu le mai dai emotii la mami si tati. Monica fii tare!
Clara bine ai venit! bebei sanatosi si la termen.
fetelor care o vizitati pe Mititica, sa ii transmiteti sanatate, sa stea cumintica cu bebe pana la termen.
Floric, nu fii necajita. si bebe meu e micut, important e sa stea in burtica la mami si sa fie sanatos.
Ade merci de PM
fetele care spuneati de senzatia ca va impige bebe o am si eu. cred ca e normal. face si el loc
MariaK ce faci? Casandra nu da nici un semn?
Maya intra sa dai raportul, ca ne facem griji.
schimbam si noi astazi semnatura. intram in 35+. cu Domnul inainte
pupici la toate.
35+

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Florinela, stii ceva de "tinuta" de travaliu, nastem imbracate in hainute de la spital sau in ceea ce ne aducem de acasa? Am si eu o problema

35+ cu

Din cate m-am informat: 2 camasi de noapte, halat, papuci,tampoane, vata si tifon...asta pentru tine (bine de legat parul un elastic si pentru igena prosop, periuta si pasta de dinti, sa nu uiti de harie igenica). Pentru bebe pampers, costumase, prosopel si samponel.
In rest cica sa nu luam .....ca ii face moasa si medicul, lista lui tati si il trimite la cumparaturi pentru ce este nevoie pentru mami si bebe.

Florinela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Si al meu impinge cu spor..astazi cel putin...ma si speriasem ca la mine a inceput sa scurteze colul si sa se slabeasca....

Florinela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Multumesc pentru primire!

Vad ca si odraslele voastre se cam imping la varsta de 34 sa.
Si eu aveam senzatia ca da din coate cea de jos... ca la coada dupa lapte pe tichet.
Se pare ca e ceva normal.

Era sa uit ...
Am vazut ca asteptati Baby Expo. Pt cine e mai din vest si nu ajunge usor la Bucuresti pot recomanda firma My Kids din Oradea. Au pagina veb cu 3X(dubluV) punct mykids punct ro
Au produse ieftine, mult mai ieftine decat in orice alta parte am cautat. Trimit comanda prin posta contra cost, dar daca valoarea depaseste 400 lei trimit gratuit. Sotul meu a mers personal pt ca nu a avut incredere pana nu a pipait personal produsele si surpriza cea mare a fost ca erau muuuult mai masive si de calitate decat in pozele de pe site.
Am luat de la ei patuturi cu 160 lei, reglabil (nu cu peste 3-400 cum vazusem la CJ-N), saltele 100% cocos, carucior, scaune de masina, sigurante pt usi/sertare/ frigider etc - la preturi fb.

Va dorim noapte cu somn
Fetele si mami

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

multumesc de raspunsuri fetelor, monnvas, mi-au mai raspuns si fetele ce au nascut delfinasi..o sa vorbesc cu bebe sa il rog sa isi dea esarfa jos poate poate ajuta la ceva

oricum mai este ink timp!

pup fetele frumoase..mergem s apapam

Cristina cu bebe mic 34+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Clara, bun venit!

Sa ai o sarcina cat mai usoara si o nastere fara probleme!

31+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

la toate burticile...
am si eu acces l forum de azi de l ora 14,dar pana am recuperat"randurile" (adika de la cap 66?parca),s-a facut vremea de pecat la dr...iar acum am reusit sa aflu tot si intru cu vesti prospete.
In primul rand, pt Luana,sa fie bine si sa ne surprinda asa cum a facut-o inca din prima zi a vietii ei,sa o bucure pe mami si pe tati,ca au fost destul ingrijorati.
Felicitari Plici pt grasunel,bine ai venit pe lumeRobert Andrei,sa fii sanatos si papacios,iar tie mamico,putre sa ai grija de flacau.
Maria,vad ca bblina ta seamana cu bb meu...pana acu mi-era ca sa nu stea prea putin,si cu nu vrea sa mai iasa...lasa k stie fata cand e mai bine pt ea sa iasa la soare.
La multi ani fetelor care si-au serbat zilele de nastere zilele astea,am mai prins si eu o feliuta de,asa ca nu va faceti griji.
Simina,imi pare f rau k bb nu vrea sa apara acolo in burtica,dar vei vedea ca atunci cand te vei astepta mai putin,vei vedea dublu in fata ochilor...liniutelenu mai fii suparata,caci fericirea va venii,mai tarziu este oricum mult mai bine decat niciodata.
Acum sa va rog sa nu va mai faceti probleme caci bb meu e foarte linistit...nu se grabeste sa imi sara in brate...de la 27 februarie,DPN functie de UM,a sarit apoi la 9 martie,iar acum dr.mi-a zis ca cel mai pb pe 16 martie ne vedem minunea cu outze...
nu pot sa intelg de ce oare vine asa greu???dr zice k e bn...la 38 sapt facute azi..are 2600gr...cu marja ar fii cam 2900gr,dr zice k e ok si caputul,femurul,toracele,lichidul,tot...colul inchis si lung cat postul Pastelui...bataile inimii sunt ok 133/min...e in grafic...dar nu vrea sa vada ploaia si zapada de afara,cica...
Singura pb este o Candida f abundenta pt care am si inceput tratamentul in seara asta...miercuri ne revedem pt cultura de streptococ b...
m-am intins cat o pomana,dar tinand cont ca nu am intrat de mult...mi se iarta,da?

Nikoleta 20 38+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Silvia, parca tu intrebai de Silvi. E inca in spital, incearca sa pastreze sarcina cat mai mult. E in saptamana 35, inca pe perfuzii pentru a sustine sarcina.Ana-Maria 29+

Mergi la inceput