mamici de zmeurici iulie - august 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
Motana spune:
muffin
, am intrat sa te anunt ca o sa avem fetita, adica avem si noi deci si voi
.
Don'soara era cu cordonu printre picioare, am o poza cu talpita se vede asa frumos, hihi! A miscat doctora echo de colo colo si a zis ca nu se vede nici un organ barbatesc, ('mnealui a barbatului resalta imediat), de aici concluzia ca 99% e fetita, dar eu sunt 100% ca e
asa ca o sa imi pun un carut roz!
A zis ca pot sa ma vopsesc daca vreau, mai ales ca am gasit o vopsea cu o concentratie mult mai mica de amoniac. Sa vad ce decid... mai stau pe ganduri inca.
18+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
Alina spune:
Muffinutza,sa stii ca doctora unde am fost eu la prenatal diagnostic zicea ca a avut o pacienta care dupa triplul test avea riscul de sd de 1/5 si copilul e perfect sanatos(a facut si amniocenteza).Sigur,asta nu inseamna ca trebuie sa faci amniocenteza dar vreau sa zic ca si la procent mai mare de risc,copilul e sanatos.
Motana ,felicitari pt fetita
,si la noi era cu cordonul printre picioare si nu se vedea altceva dar doctora a zis ca nu se pronunta inca...
Zi usoara gravidutelor!
_
Alina,mami de printesa si baby 
ivanoiuadela9 spune:
Salut fetele ,
Ma primiti si pe mine in clubul vostru ? Sunt mamicuta unei fetite de 6 ani si 8 luni si sunt insarcinata in 4 luni jum acum . Dupa calculele mele ar trebui sa nasc pe la jum . lunii iulie , iar la echo dr. mi-a spus ca i s-ar parea ca e baiat dar nu e 100% sigur acuma . Va doresc numai bine la toate .
pogos spune:
buna fete!
bine ai venit ivanoiuadela!
muffinuta, noi ne intalnim aici pe forum sa vorbim si de bune si de rele, sa ne incurajam sa gasim un sprijin moral, nu neaparat sa ne hilizim toata ziua. nu ar trebui sa renunti sa mai intri, doar pentru ca iti faci griji si ai ganduri negre. noi trebuie sa fim aici sa imbarbatam pe fiecare are nevoie de asta. si la bine si la greu.
si ia-o si pe partea cealalta...dintr-un ovul imbatranit poate iesi si un copil remarcabil, deosebit, nu doar unul cu probleme.
iti doresc multa sanatate si tie si la bebe.
alina felicitari pentru roz ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
alynakiss spune:
buna
eu sunt foarte fericita, in fiecare zi imi simt bebelul si nu stiu ce m-as face daca nu l-as simti o zi, imi este asa drag
, iar taticul parca e mai dragastos si mai iubaret ca niciodata, parca nici nu-l mai recunosc , de exemplu el nu este prea romantic si nu-i sta in fire sa faca cadouri, de obicei ma intreaba ce vreau sau imi ia ceva ce am nevoie, nu mai zic ca pt el 14 februarie nici nu exista in calendar, asa ca nu i-am cumparat sambata nici un cadou, pt ca stabilisem ca nu sarbatorim , toata ziua a fost indiferent si distant, seara cand sa intram la nani a zis ca se duce la baie , am auzit usa de la iesire , s-a dus la masina , si cand a intrat in camera avea o inima imensa de plus cu un super simpatic ursulet, m-a inmuiat toata si bineinteles nu m-am putut abtine si am
, de ce sa-i face si hormonii![]()
baietii vostrii cum se poarta de cand bebe si-a facut aparitia in vita voastra
ps: ieri l-a simtit si el pt prima data, a zis ca-l face fotbalist![]()
![]()
popi
19+ 
alynakiss spune:
am uitat ceva , am vazut ca au mai tot aparut mamici noi si carucioare , bun venit noilor zmeurici
dar in lista inca nu s-a modificat nr
eu nu prea ma pricep si nu vreau sa stric ceva ca altfel v-as fii ajutat bucuroasa, am nr si mie mi-au iesit vre-o 97 de mamici
caruciarele nu stiu cu cate sunt mai multe
19+ 
Rallu spune:
Buna dimineata,
Am intrat si eu sa va salut pentru ca in ultimul timp am rarit-o rau cu forumul, statul la calculator, etc.
Am tras destul cu raceala aia si nu vroiam sa intru la voi sa incep sa ma plang.
Ca sa vezi ce urat se poate manifesta o simpla raceala cand esti gravida.
Am reusit sa slabesc 1,5 kg in doar o saptamana si nu reuseam de nici o culoare sa mai manac nimic.
De abia acum parca as incepe sa reintru in parametrii.
Am ramas cu tusea si nasul infundat dar parca si astea se amelioreaza pe zi ce trece.
Ce-i mai nasol e ca au fost zile in care tuseam atat de rau incat ma zgaltaiam din toate incheieturile si simteam ca incepe sa se intareasca burtica.
Bine ca sunt toate pe trecute si nu au aparut evenimente majore intre timp.
Abia astept controalele de saptamana viitoare si din martie sa vedem cum stam.
Acum ca ma simt mai bine, am facut poze si cu burtica si in curand o sa le pun pe contul comun.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 19+

Asa arat eu acum
adrianafedorca spune:
buna
eu azi merg la eco de 20 de saptamani, sper sa vin cu vesti bune, sper sa fi scazut valoarea IR-urilor ...
bebelina misca de zor si lamine, nu chiar in fiecare zi, azi a miscat de multe ori cred ca usor usor o sa inceapa din ce in ce mai mult
muffinuta imi pare tare rau ca tb sa treci prin astfel de clipe, noi suntem alaturi de tine si te sustinem , eu sunt sigura ca bebe e bine si tu o sa fiio mamica fericita, trebuie doar sa ai incredere in Doamne Doamne 
Motana felicitari pentru fetita
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:

La noi
!!!
La tv au anuntat cod galben doar de la pranz, dar ninsoarea a inceput de dim. Iar a fost sotul de serviciu cu dusul copilului la gradi.
Ieri nu stiu ce am avut dar atata m-a sagetat prin burtica...mai mult in pat am stat.
L-am luat si pe spiridus in brate si m-a lovit putin cu genunchii, dragul meu, a zis: "scuze mami, nu am vrut sa lovesc copilul". Mi-a venit sa-l mananc, auzi la el copilul!!!
Adriana ma bucur ca ati avut un weekend de vis.
Bafta azi la eco. faci eco de malformatii fetale, sau un simplu control?
Alina, la mine visele sunt pe dos. cu primul am visat ca voi avea o fetita, si l-am avut pe Marco. acum am visat ca voi avea un baietel si i-am zis sotului ca-l lasam in maternitate
. Eu inca sper sa se fi inselat dr., as fi cea mai fericita.
Muffi sa te ajute DD sa iei decizia cea mai buna pt. tine. Numai tu poti decide, tu stii cel mai bine prin ce-ai trecut. Sunt alaturi de tine
.
Motana felicitari pt.
.
Adela bine ai venit!!!
Burtici va
, fug si eu la treaba.
o zi buna sa aveti!
_
Gio
17+ si Marco(06.01.2006)
poze
adrianafedorca spune:
Rallu bine ai revenit , chiar ma gandeam la voi, ma bucur ca sunteti mai bine si tu si bebe
de anne-marry ce mai stiti? sper ca esti bine 
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler