mamici de zmeurici iulie - august 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
adrianafedorca spune:
hello si de la noi
ne-am intors aseara pe la 11 noaptea
a fost super la dejani...liniste aer curat,
zapada multa , ne-am distrat de minune, am mancat ca o purcica...ne gatea o tanti acolo ...daca mai stateam o zi cred ca imi plezne burtica, ne-am plimbat cu sania, Cezar a stat numai afara in zapada
o sa pun cateva poze pe mailul comun mai tarziu, la vara dupa botez cred ca mergem sa stam mai mult ...e asa de frumos acolo...doar ca e cam departe am facut 4 ore pe drum la dus si 5 la intors 

_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
19+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
lucialu spune:
Elou!
Nu am mai dat de mult pe aici,nesimtita si puturoasa de mine.![]()
Ma uit pe listuta si ce vaz?12 fetite si 18 baietei!
Booon a contribuit si Moniland
cu 2 balerine si Elenada
a ramas impartiala![]()
Felicitari tuturor burticilor pentru culorile carucioarelor!
Si Bun venit burticilor noi!Sarcini usoare, la termen si BBiti sanatosi si zmericiosi!
Mqqm si Noce va multumesc mult pentru ponturi!

Mqqm nici o sansa sa gatesc chinezeste desi ador,asa ca am atacat restaurantul lor ca stim o treaba
Taiteii prajiti imi ies ok si niste pui cu legume,dar nu se compara sunt o profana.Esti mai bine acum?
Noce si eu ador supa de linte!
O sa o practic zilele astea
Romanitza
fu buna placinta ungaro-greceasca?Aia cu branza?
A ramas gravi Madutul nostru!
Blanca
stai cuminte ca sa fie bine tot la burtic.Ma bucur ca esti voioasa,chiar daca sicitirita de patut.
Muffi
nu spun "decat" atat"pasol na turbinca!"Ca altfel s-ar putea sa te trezesti cu mine la usa ta siroind de apa oceanica si scuipand un peste din gura pe pragul tau sau,mai rau...sa ma vezi calare pe o lubenita de-a ta din frigiderul tau
...stii tu asa pe noapte cand nu ne vede nimeni si faci vizite gurmande la bucatarie
Subscriu la tot ce ti-au scris fetele sufletiste
si iti spun io ca pana nu nastem sa ne tinem odoarele in brate liniste n-om avea si dupa aia incep alte nelinisti.Asta e mamicicia dupa care alergam toate si se ia doar la pachet intreg:griji si bucurii.Asa ca vin-o incoa si nu-ti mai fa sange rau.Va fi bine zmeurelul tau ai sa vezi!![]()
Noua ne-a iesit DT ok.Sincer nu prea aveam stres cu el.Efectiv cred ca DD stie ce face acolo si dupa ecografia de 12 saptamani m-am linistit considerabil.Si asta nu pentru masuratorile bune,pur si simplu am simtit ca puiul meu e bine si asa am de gand sa cred in continuare.Dar tot de-abia astept sa-l vad la inceputul lui martie
De fapt suntem doi nerabdatori
Si ma credeti sau nu si eu il simt miscand de ceva timp
,finut si raaaaar,dar se simte.
Iar la tati i-a tras un sut sambata noaptea cand si-a lipit urechea de burtica,de i-a stat inima in loc![]()
Acum mi-a spus ca nu mai aude decat clipoceli.![]()
Ligamente...aseara am tusit usor,sec , o data,dar eram in offside si m-am trezit cu o durere oribila.Oricum acolo pe drepta ma tine ceva.Si ma cam doare.O sa intreb dr cand mergem.Acelasi lucru a fost cand am sangerat.Stranutasem si m-am trezit tot cu durerea aia de rupt...M-am verificat si acum,imediat dupa fiind patita si nu sangerez, e ok.
In rest va doresc tuturor zile senine,papu bun si zmeurei voiosi!!!

KISSES
my little sunshine
Dienuta79 spune:
Buna seara la zmeurici
Noi inca nu am gasit nici un nume de baietel care sa ne placa si sa zicem gata asta ramane,in fiecare zi caut pe net,dar degeaba.
Fetelor pe mine ma enerveaza lumea asta din jurul meu,toti se mira ca am burta prea mare ptr 5 luni.Am sa mai pun vreo 2 poze pe mail s-o vedeti si voi.Eu mai am asa dimineata,stari de ameteala,ma gandesc ca poate as avea nevoie de ceva vitamine,dar aici in afara de acid folic care se da toata sarcina,nu se da nimic in plus.
Dienuta
20+ 
pogos spune:
fetelor, va pup pe toate si va imbratisez...mai ales pe cele care s-au chinuit pana acum sa conceapa un bebe sau sa tina sarcinile. eu nu stiu cum este insa imi inchipui ca este ingrozitor de greu de suportat. si stres si neliniste avem toate...nu mai zic de voi, cele care ati trecut prin atatea.
va pup si sa auzim numai vesti bune
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
adrianafedorca spune:
am trimis si eu cateva poze cu mini vacanta noastra
dienuta am vazut pozele cu burtica
, nu mi se pare foarte mare, asa e si a mea, cred ca e normala pt 5 luni 
vad ca s-au inmultit fetitele 
elenada felicitari pentru pereche 
eu n-am apucat sa citesc nimic dar sper ca toata lumea e bine 
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
19+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
mamidevladut spune:
buna seara zmeurici,
Fetelor haideti sa fim mai optimiste, pana la urma suntem la o odisee unde nu peste mult timp vor aparea minunile din burticile noastre.
Muffi nu vreau sa te superi pe mine, dar am impresia cand te aud ca citesc povestea aia cu drobul de sare.
De ce sa nu vorbim aici de lucruri frumoase, de momentele astea magice prin care trecem acum, si de ce sa nu gandim doar pozitiv? Eu ma gandesc doar ca este ultima data cand ma aflu in situatia asta, avand in vedere ca nu vreau mai mult de 2 copii.
Nu vreau sa credeti ca vorbeste o ignoranta care nu stie nimic despre suferinta, in ultimii 3 ani de monitorizari, laparoscopie, inseminari si sarcini pierdute am trecut prin multe.
Tocmai de aceea acum vreau sa ma bucur la maxim de minunea pe care o traiesc si, credeti-ma, daca Dumnezeu vrea totul se va intampla cum trebuie.
Eu nu va rog decat sa intrati putin la aspirante si sa vedeti cata suferinta si in acelasi timp speranta este acolo. Stiti cat si-ar dori si ele sa fie ca noi???? Pana in noiembrie eram si eu pe baricada lor si, sincer va spun, cand intram la odisee si vedeam cate o mamica ca isi face griji ca s-a ingrasat 2 kg mi se parea penibil.
Tocmai de aceea muffi iti spun ca gresesti mult daca nu faci altceva decat sa te ingrijorezi, in loc sa te bucuri din plin de aceste clipe.TT este un test cu probabilitate de 69%, pentru mine nu e f concludent, nici nu cred ca as face amniocenteza avand in vedere ca eu tin f greu o sarcina,dar incerc sa gandesc doar ca TOTUL VA FI FOARTE BINE.
Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, dar as vrea sa constientizati miracolul acesta al maternitatii si sa va bucurati mai mult de el. Cu atatea, teste, analize, riji, simptome (gasite mai mult pe net) uitam sa ne bucuram de minunea din interiorul nostru.
Alinuta 78 
, multumesc mult , probabil ca maine primesc si rezultatul la TT, tu cand il faci?
Fetelor hai sa va si inveselesc si sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi: a venit la serviciu un curier cu un buchet maaaare de trandafiri albi si in mijloc 3 albastri si un biletel de la sotul meu cu un mesaj asa frumooooooss. M-a induiosat pana la lacrimi; bineinteles ca toate colegele au ramas f mirate si toate si-au dat seama ca o sa am baietel dupa trandafirii albastri.
Hai ca m-am lungit cam mult, si trebuie sa-l bag pe Vladut la nani.
Pupici pe burtici!!!

Mami
14+ si
Vladut cel Dragut (04.02.2001)
m_i_s_s_y spune:
mamidevladut - ai dreptate
mai da-ne cate un bobarnac din cand in cand poate reusim si noi astea mai cu ganduri negre sa ne bucuram de minunea ce ni se intampla![]()
12+
Alina spune:
Dragi mamici de zmeurici,seara buna!
Nu prea am avut timp sa intru,trebi peste trebi,astazi am fost si eu la doctorita,dis de dimineata.
Toate bune si frumoase,fibromul cica tot acolo si aceleasi dimensiuni,bebe e ok,in parametrii si e bine("se simte bine",vorba surioarei mai mare
).Dar totusi nu a reusit sa-mi spuna ce e,of,of,suspans pina la urmatoarea intilnire din 13 martie.S-a chinuit ce sa chinuit dar bebe are intre picioare cordonul ombilical si in plus,facea niste tumbe pe-acolo,nu reusea sa-l localizeze cu picioarele desfacute.Cred ca eu voi afla ultima din odisee ce am
.Si azi noapte am vista ca imi spunea ca am baietel si il numeam Albert.Dimi,i-am povestit sotului si bineinteles ca a ris nitel si a zis ca il botezam ca pe printul Albert de Monaco
.Eu si la prima sarcina am visat ca am baitel si a fost pe dos asa ca si acum sper ca e la fel
.
Si la fiica-mea mi-au zis tirziu ce am,la eco de 22 sapt,tot asa se rotea si nu vedea nika...ei lasa,mai bine sa-mi zica mai tirziu dar sigur decit sa-mi fac iluzii si mai ales fiica-mea tare dezamagita ar fi.
Bun venit noilor burtici!
Missy,de ce nu e bun ananasul in sarcina?Eu am mincat de citeva ori,chiar aseara l-am pus in salata de fructe.Eu asta nu am citit-o,in rest si eu am citit destule insa acum sunt muuult mai relaxata ca la prima sarcina.
Nicolica,tu nu stai departe de mine.Desi e relativ aproape (vreo 70 km?)Landshut-ul,nu am ajuns niciodata acolo.Vroiam sa-ti zic ca si eu daca as fi avut baietel,i-as fi pus Philip dar numele s-a dat intre timp si acum caut nume.Tu stii ce ai?
Seara faina si linistita va doresc,intru miine si incerc sa pun niste poze sau niste albume cu fiica-mea macar.
_
Alina,mami de printesa si baby 
m_i_s_s_y spune:
Cu ananasul-habar n-am
era la alimente interzise pe prima pagina a fetelor de la FIV, parca Fiv in Ungaria...nu mai stiu...dar sincer, cred ca e o aberatie, ca multe altele culese de pe net
12+
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Am inceput si eu cu insomniile..asa ca va scriu.Am intrat sa va citesc,sotul meu insista ,ca imi face bine,etc..
Multumesc ca v-ati gandit la mine si leutul meu..multumesc din suflet si va imbratisez pe toate cu caldura:
Alina,Alinutza78,Moni,Elena,Giova.Motana.Patricia Ardeleanu,Micaalsa,Noce,Bibuga,Uliiasi,Dariaioana,Mqqm,Doinique,ClaraJ,Pogos,Lucialu,Mamidevladut.
si nu numai,va rog sa ma ierttati dc am uitat pe cineva.
Sunt bine si cum scriam nu am dorit drame sau alte chestii,consider ca e o decizie personala sa ma retrag o vreme si sa pot sa reflectez singura ce si cum.Aici pe forum aveti nevoie de entuziasm ,sfaturi,atmosfera optimista,prietenie.. nu de compatimiri,plansete si melodrame.
Mamidevladutai dreptate..cand "drobul de sare" pica ,dar nu iti doresc sa fii in situatia mea si din cauza aceasta nici nu am vrut sa deschid subiectul aici sau sa astept compatimiri..e o vorba aici"try to walk in my shoes" dc poti cateva momente,Mamidevladut:dupa 14 ani dupa ce ti-ai ingrijit ca o infirmiera zi de zi mama la pat si ti-ai vazut tatal murind sub ochii tai dupa alti doi ani de suferinta de cancer..in loc sa iti inveti copilul tau sa mearga ,sa scrie ,sa vorbeasca,iti inveti mama..iar acum cand in sfarsit ai o sarcina cu ovule imbatranite si ele ,aproape o minune..si mai ai de ales intre 1:50 risc de sindrom Down pt copilul pe care urmeaza sa il ai dupa tot chinul de la FIV si poate pe ultima suta de metri ca nu mai sunt"eggs"de calitate si alea putine sau 1:100 avort spontan cauzat de amnio,atunci te rog mult sa imi spui cum ar cadea pe tine drobul ala..Tocmai din cauza acestui tip de comentarii nu am vrut sa vorbesc despre asta aici.Si nici nu am dorit sa fiu compatimita.Nu iti doresc ca vreodata sa fii pusa in situatia de a alege 1:50 sau 1:100?Dublul si triplul test numai confirma in cazul meu grupa mare de risc,sunt informative nu diagnosticheaza a avea sau nu un copil bolnav.Doctorii la varsta mea recomanda direct amnio fara alte discutii.iti doresc mult noroc si sunt sigura ca ai fost bine intentionata
fetelor,va pup pe toate fara exceptie si ma bucur in rand cu voi de fiecare reusita.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!