La Multi Ani Darwin
Raspunsuri - Pagina 7
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB Mei orice ar zice Darwin, hai sa lasam categorisirile. Nu stiu cat de evolutionisti au fost comunistii. Ei au fost anti-religie. Asa ca au fost pro orice desfiinta cultul religios. E la fel de irational sa spui ca fascismul o fost pro-creationism cum o fost comunismul pro-evoltionist... Nebunii se folosesc de ideile care circula. Si atat... Jos nivelul. |
poate ma lasa memoria, dar atata cata mai e, tot ma ajuta sa-mi amintesc ca la scoala comunista am invatat despre evolutionism. si ne-am inspirat din Biblia Hazlie pentru argumentele anti-religioase.
despre nivelul cui vorbesti? sper ca al ideii, nu al persoanei, caci si eu am pretentii de la tine.
AB spune:
al discutiei:)
mei si aia in nazism o luau cu citate din bible, dar dupa cum spusei...nebunii nu sunt neaparat exponentii vreunui curent
capcaunul spune:
citat din mesajul lui conchita poate ma lasa memoria, dar atata cata mai e, tot ma ajuta sa-mi amintesc ca la scoala comunista am invatat despre evolutionism. si ne-am inspirat din Biblia Hazlie pentru argumentele anti-religioase. |
Ce-are baba cu mitraliera?
Tot memoria, atata cata mai e, ma ajuta sa-mi reamintesc ca Darwin nu s-a nascut in URSS, n-a simpatizat cu miscarea comunista a vremii si nici macar nu a rasfoit paginile Capitalului pe care Marx i l-a trimis cadou si pe care nu l-a refuzat gratie renumitei politeti englezesti. Darwin chiar s-a opus folosirii teroiei sale in polemica dintre atei si crestini.
PS. Daca Darwin s-ar fi nascut cu 100 de ani mai tarziu si ar fi trait in URSS, ar fi fost lichidat pentru teoriile sale. Lysenko iti spune ceva? Un antidarwinist fanatic care a trimis in fata plutonului de executie genetica considerata stiinta burghezo-fascista.
xenocid spune:
Comunisti ticalosi,
M'au chinuit in copilarie invatandu'ma scaderea si impartirea cand de fapt asa ceva nu exista. Mi'au ascuns faptul ca e vorba de adunarea si inmultirea cu inversul elementului respectiv in raport cu elementul neutru, facandu'ma sa arat ca un pacalici cand am incercat sa impart doua matrici. Apoi m'au mintit ca maiestuoasele cetaceele sint un ordin in sine si doar recent am aflat ca e vorba de niste banale paricopitate marine. Acum trebuie sa traiesc stiind ca sub aparenta inselatoare a elegantei hidrodinamice se ascunde o vaca ambitioasa.
Apoi au creeat aceasta arma fantastica ce ameninta umanitatea - teoria evolutiei. In mainile (sau mai bine spus pe buzele) femin-istelor de stanga ce terminara scoala la frankfurt a adus hecatomba in mijlocul sufragetelor de dreapta care tocmai terminasera un compleu tricotat din doua piese pentru ocazii speciale, compus din bustiera si un mic bolerou, prevazute la partea superioara cu paiete mov.
Oriunde rasuna incantantia malefica a celor doar cinci cuvinte ce definesc teoria evolutiei : schimbare frecventei alelelor in timp umanitatea zace rapusa cu copii'i smulsi de la pieptul gol acoperit doar de un bolerou prevazut la partea superioara cu paiete mov.
Efectele devastatoare ale combinatiei letale de doar cinci cuvinte schimbare frecventei alelelor in timp (cititi deja a doua oara asta - sincere condoleante umanitatii din voi) au pus omenirea intr'un pericol nemaivazut si nemaiauzit din cel de'al doilea razboi mondial cand a fost nevoie de douzecisinoua de cuvinte pentru a obtine un efect de sase ori mai slab. Sufletele slabe sint rugate sa nu priveasca urmatoarele imagini socante (desigur cu exceptia situatiei in care atentia le este complet captivata de terminarea unui compleu tricotat din doua piese pentru ocazii speciale)
conchita spune:
citat din mesajul lui capcaunul Ce-are baba cu mitraliera? |
asta e si nedumerirea mea si exact cu ideea asta am facut mizerie pe jos. ce-are sarbatorirea lui darwin cu americanii si catolicii? asta era nivelul prea-inalt al discutiei la care n-ar fi trebuit sa indraznesc, cu umila mea opinie, sa ma ridic?
exact asa cum comunistii s-au ascuns in spatele evolutionismului ca sa-si justifice dogma superioara, asa si doamnele si domnii de la topic au aruncat primii cu veriga lipsa in "inamici", stii, darwin pe post de tomahawk. chapeau, poate, dar altadata. poate la anu'.
p.s. cultura moderna, asa cum o avem astazi, in aria geografica a crestinismului a fost inaugurata de iluminism (cel francez si liber cugetator), sa avem pardon. vezi, nu te manipulez, ca as fi putut sa-ti sustin eroarea si sa consimt la renascentism.
Llaura spune:
citat din mesajul lui xenocid Comunisti ticalosi, M'au chinuit in copilarie invatandu'ma scaderea si impartirea cand de fapt asa ceva nu exista. |
Xeno, nu te supara pe mine, dar, pentru deportatii in Baragan, si la Canal, pentru robii din orasul Stalin si mortii fara nume de la Brasov, pentru cei carora le-au putrezit oasele prin puscarii nevinovati, si toti cei ca ei despre care stim cu totii mult prea bine, mesajul tau este foarte ofensator; si foarte infantil.
Mi se intoarce stomacul de cate ori aud cat bine ne-au facut comunistii, bine de genul toata lumea avea o slujba si "de foame n-a murit nimeni". Mai bine ne lasau asa in obscurantism. Ala uman si moral.
loryi1974 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Llaura
Xeno, nu te supara pe mine, dar, pentru deportatii in Baragan, si la Canal, pentru robii din orasul Stalin si mortii fara nume de la Brasov, pentru cei carora le-au putrezit oasele prin puscarii nevinovati, si toti cei ca ei despre care stim cu totii mult prea bine, mesajul tau este foarte ofensator; si foarte infantil. Mi se intoarce stomacul de cate ori aud cat bine ne-au facut comunistii, bine de genul toata lumea avea o slujba si "de foame n-a murit nimeni". Mai bine ne lasau asa in obscurantism. Ala uman si moral. |
Cred ca esenta mesajului era alta.
loryi1974 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Vintilescu asta e hotarat sa-si faca cunoscut numele precum fetele care apar la nu stiu ce pagina din ziarul Libertatea.Macar acolo vezi ceva frumos! "Darwin si romanii" acest titlu mi se pare ofensator. |
De ce?Toti aia care se inghesuie,se injura,se bat si apoi intra smeriti in biserica sunt dovada cea mai palpabila ca oamenii se trag din maimuta.Desi este foarte probabil ca asta sa fie o insulta pentru maimuta.....
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Acum trebuie sa traiesc stiind ca sub aparenta inselatoare a elegantei hidrodinamice se ascunde o vaca ambitioasa. |
Aia de la NG (ca aseara despre "ungulatele marine" :) fu vorba) il comparau pe Pakicetus mai degraba cu lupu'.
conchita spune:
La Multi Ani, Darwin, ti-am gasit veriga lipsa:
A 77-year-old Philadelphia woman has described the terror of being beaten and raped at knife-point inside her Olney home in June (see related stories). Authorities say the 47-year-old defendant, who has been held for trial, is linked to the crime by DNA.
The victim says she asked her attacker: "Don't you have any decency?" And the man told her, "you stupid woman, there is no decency. There is no God.
http://www.kyw1060.com/pages/743467.php?contentType=4&contentId=741375
comunismul ateist, nazismul ateist, maoismul ateist au in comun alte 100 de milioane de verigi lipsa. pardon, victime.