Ajutor!!!Cine ma poate ajuta cu niste recomandari, pentru o invatatoare buna la clasa I.Mi-am dat copilul la scoala 5 Brasov si sunt f. dezamagita.Vreau sa-l mut urgent , dar vreau sa ma asigur ca nu dau gres si a doua oara.Asadar, caut una bucata invatatoare blanda, care are rabdare cu copiii si care nu-si descarca nervii si frustrarile pe ei.Copilul meu a inceput scoala plin de entuziasm, e un copil constiincios si cuminte, DAR nu mai suporta scoala din cauza urletelor permanente ale invatatoarei si a corectiilor fizice aplicate.Va rog , daca ati auzit de vreuna buna , recomandati-mi-o si mie. Multumesc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui martisor Ajutor!!!Cine ma poate ajuta cu niste recomandari, pentru o invatatoare buna la clasa I.Mi-am dat copilul la scoala 5 Brasov si sunt f. dezamagita.Vreau sa-l mut urgent , dar vreau sa ma asigur ca nu dau gres si a doua oara.Asadar, caut una bucata invatatoare blanda, care are rabdare cu copiii si care nu-si descarca nervii si frustrarile pe ei.Copilul meu a inceput scoala plin de entuziasm, e un copil constiincios si cuminte, DAR nu mai suporta scoala din cauza urletelor permanente ale invatatoarei si a corectiilor fizice aplicate.Va rog , daca ati auzit de vreuna buna , recomandati-mi-o si mie. Multumesc. |