Oare cand?

Oare cand? | Autor: Eryka

Link direct la acest mesaj

Fetelor,imi doresc un bebe tare mult .Ma kinui de vreo 3 luni si inca nimik.E ceva normal ca nu am ramas in cele 3 luni sau ar trebui sa imi fac griji?Da-ti si mie va rog un sfat,ce ar fi bine sa fac?Astept sa vad si luna asta ,poate voi ramane ,mai ales ca am facutin perioada fertila sau cel putin asa cred eu dupa calculele mele.Si totusi daca nici luna asta nu se va intampla? Va multumesc ,si sper sa primesc sfaturi de la voi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Daga Eryca ,

In primul rand bine te-am gasit !!!!!!!!!!! Incerc sa-mi dau si eu cu parerea , sa vin si eu cu un sfat.Nu dispera.E bine sa-ti urmaresti perioada fertila dar de cate ori nu te gandi decat la momentul in sine.In felul acesta este inlaturat si stresul pe care il traiesti " oare de data asta ? , oare ? oare?.......Trebuie sa fiti relaxati si odihniti amandoi , am auzit multe prietene ca relatia de dimineata ar fi cea mai prielnica pentru conceperea unui puiut.
Sunt o multitudine de factori care contribuie la conceperea unui .
Nu uita ca Dumnezeu stie cand este momentul potrivit , roaga-l si el te va ajuta.
Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Si eu incerc de cateva luni sa am un bb. Dar se lasa asteptat. Toata lumea zice sa nu ma ingrijorez si sa am rabdare. E cam greu, dar sfatul asta ti-l dau si tie. Copilul nu vine cand vrem noi, ci cand vrea Doamne-Doamne. PUpici multi, Ursulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

DRAGA Eryka ,nu dispera , si eu sunt in masive de 5 luni si ....nimic. doctorii spun sa nu te sperii ,sunt multe cauze ,poate fii vorba de stres, uneori si alimentatia neadecvata,oboseala,etc.Si inca un lucru, asa cum au zis si fetele mai sus, vine cand vrea si bunul Dumnezeu,asa ca poti face si cateva rugaciuni,chiar vei gasii pe forum.Daca nu ai inceput sa iei ACID FOLIC,ia de acum ,cate o pastila pe zii si vitamina E poti lua, iei cam 10 zile faci pauza 10 zile si incepi din nou.Acidul folic il poti lua in continuu ,nu are restrictii, contraindicatii,este recomandat femeilor insarcinate si celor care vor sa conceapa un . Mult succes si sa auzim de.

Spor la .

LULU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Eryka draga, suntem "surori", eu sunt in prima luna de incercari. Nu-ti face probleme, nu e absolut nimic in neregula daca nu s-a intamplat nimic timp de 3 luni.
Dar tu la dosctor ai fost, ti-ai facut toate analizele? ca sa fie totul in regula.
Uite, eu am uterul retroversat si dna doctor mi-a dat si indicatii cum sa stau dupa ca sa prinda, ca altfel... incercam noi mult si bine, ca soldateii nu ajung unde trebuie.

Si am mai primit un sfat pe care ti-l dau si tie, nu te apuca sa o faci ca trebuie, la norma. Fii dibace si provoaca seri romantice in perioada fertila, dar nu "hai acuma ca trebuie" ca asta omoara pasiunea.

Cati ani ai tu? Eu am treizeci in curand, si simt ca trece timpul pe langa mine, dar daca am asteptat atatia ani, nu o sa mor de inca 2-3 luni nu?

Te pup si hai ne luam la intrecere care se lauda prima ca e

Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

3 luni de incercari inseamna foarte putin. Nici un dr nu va intra la banuieli dupa numai 3 luni de incercari.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Cred ca abia dupa 6 luni poti sa mergi si sa consulti un medic .

BB-le o sa vina atunci cand trebuie. Totul trEbuie sa se intample NATURAL. Natura o sa-si spuna cuvantul.

Bafta ! nu te mai gandi o vina cand trebuie sa vina.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Fetelor va multzumesc ptr. sfaturi si imi cer scuze ca va raspund atat de tarziu ,la doctor inca nu am fost ca m-am gandit ca poate raman ,dar daca nici luna asta nu va fi sa fie cred ca ma voi duce.Cam dupa cat timp ar trebui sa inceapa starile de greatza??Deci mie ar trebui sa imi vina cam in jurul zilei de 19 ,insa de 2 zile dimineatza am stari asa de greatza crede-ti ca e bine? Asta inseamna ca sa prins ceva sau poate mi se pare mie ca am starile astea??Iar temperatura a fost 2 zile 36,5 iar azi dimineatza 36,0 ce parere avetzi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Si eu am fost exact in aceeasi situatie si stiam sigur ca am ovulatie si temperaturi ca la carte aproape...3 luni si la mine nimic, am inceput sa imi fac griji, am mers la dr si mi-a spus ca dupa 6 luni e cazul sa ma ingrijorez...nu a mai fost nevoie nici de analize , nici de nimic ca am ramas chiar in luna respectiva , adica in a 4-a luna de incercari. Iti doresc Bafta!

Helen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Mina, si eu am uter retrovers, ma intereseaza foarte mult, daca poti sa-mi spui te rog mai exact ce pozitii ti-a recomandat dr. dupa .. ca sa ajunga "soldateii" unde trebuie.. merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

cred ca asta este si stai pe burtica dupa aceea
stiu pe cineva care s-a chinuit un an pana un dr. i-a "vandut" pontul, bb aparut in prima luna
bafta

Mergi la inceput