Laparascopie - 9
Raspunsuri - Pagina 9
77BEL spune:
buna fetele,
in primul rind sa va zic ca........... deocamdata......... astept..... Am lucrat luna asta intens la proiectul "bebe", acu' astept raspunsul. Ariana, Uratica vin si eu in gasca voastra..... asteptam impreuna. Sa dea Dzeu sa fie BINE.....
Mirela, eu una n-am avut drena. Nu stiu ce sa zic, dar cred ca depinde de ce probleme ai avut. Din cite am inteles eu drena se pune atunci cind e vorba de endometrioza. Am avut o colega la spital care a avut drena si ea pt. endometrioza facuse laparo. Si Arianna parca aceiasi problema a avut-o... Dar la tine ce diagnostic scrie in biletul de iesire din spital???? Sigur acolo scrie mai multe....
Alina iti tinem pumnii sa fie bine.... Dar pina in iunie mai ai....
Alice, eu nu stiu ce sa zic. Dar dr. asta al tau parca nu-i normal. Acu' iti zice una acu' alta.... Eu nu stiu cum rezisti. Ce d-zeu....??? Pina la urma ori e alba ori e neagra..... sa dea odata un verdict.
Va pup pe toate,
77BEL spune:
Hai sa va arat ce-mi scrie luci.eilm intr-un mesaj privat:
"" maine ma internez.
vai de mine ce emotii am.
pe cand un test?
L. ""
Sa-i tinem pumnii fetelor, sa vada ca nu e singura si sintem alaturi de ea......
Te asteptam sa te intorci si sa ne povestesti cum a fost...
Pupici
alina06st spune:
Fetele voi cat aveti de la operatie? Si faceti si alt tratament? Naturist? Vitamine? Homeopat?
Pup...
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Fetele voi cat aveti de la operatie? Si faceti si alt tratament? Naturist? Vitamine? Homeopat? Pup... |
eu am 2 luni si 3 sapt de la operatie.........ca tratament.....ma indop cu acid folic....
Asteptand un ingeras!
Viitoare .....cu .....Te rugam Doamne
alina06st spune:
Bun, bun. Eu tin un regim daca il pot numi asa. Chiar daca n-am facut inca operatia. Am zis ca n-are cum sa strice. Mai ales la cati balauri mi-a zis ca as avea: chisturi, fibrom, polip... Mananc multe legume si fructe, fff putine dulciuri si care destul de rar, pui si peste. Azi desigur am papat niste peste.A! Si ceaiuri de coada soricelului, galbenele si cretisoara. Astea imi fac bine si la rinichi, ca si pe acolo am ceva probleme.
Arianna_M spune:
pai e super bine k poti manca fructe si legume multe......eu ma chinui sa mananc cate un fruct sau o leguma.....in ultima perioada consum ff multi morcovi...........iar ca si carne....puiul este baza....si peste o data pe sapt...piept de curcan.....si vita foarte rar....iar porc doar de craciun...
Asteptand un ingeras!
Viitoare .....cu .....Te rugam Doamne
mirela_70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 77BEL buna fetele, in primul rind sa va zic ca........... deocamdata......... astept..... Am lucrat luna asta intens la proiectul "bebe", acu' astept raspunsul. Ariana, Uratica vin si eu in gasca voastra..... asteptam impreuna. Sa dea Dzeu sa fie BINE..... Mirela, eu una n-am avut drena. Nu stiu ce sa zic, dar cred ca depinde de ce probleme ai avut. Din cite am inteles eu drena se pune atunci cind e vorba de endometrioza. Am avut o colega la spital care a avut drena si ea pt. endometrioza facuse laparo. Si Arianna parca aceiasi problema a avut-o... Dar la tine ce diagnostic scrie in biletul de iesire din spital???? Sigur acolo scrie mai multe.... Alina iti tinem pumnii sa fie bine.... Dar pina in iunie mai ai.... Alice, eu nu stiu ce sa zic. Dar dr. asta al tau parca nu-i normal. Acu' iti zice una acu' alta.... Eu nu stiu cum rezisti. Ce d-zeu....??? Pina la urma ori e alba ori e neagra..... sa dea odata un verdict. Va pup pe toate, |
mirela_70 spune:
Bell, mi-a raspuns si Arriana si mi-a spus ca ea nu a avut drena si ca faza cu drena este la fel ca cea cu clisma,unii dr. o practica altii nu.Oricum m-am linistit.
maria83 spune:
fetelor va rog spuneti-mi si mie ce e aia drena...
se face la laparoscopie? neaparat sau clisma?
77BEL spune:
buna seara fetele,
Ce mai faceti???? Bine, sanatoase...???? Ceva vesti????
Mirela, iubita, dupa cum ti-am zis nu ma pricep tare bine la medicina, nu-s doctor, doar mi-am dat cu parerea.... poate am gresit. Dar stai linistita, daca era ceva grav iti spunea doctorul.
Maria, din cite stiu, drena, e un furtunel pe care ti-l lasa in burtica ca sa se scurga pe-acolo tot ce mai ramine inauntru si trebuie eliminat dupa operatie. Nu se pune la toata lumea, depinde de diagnostic si de doctor. Si cu clisma la fel, depinde de doctori. Unii o fac (cum ar fi prof. Marinescu), altii nu.
Alina, eu am o luna si-un pic de la operatie... Ce tratament???? "Muncesc" la greu... la proiectul bebe... atit.
Alice, Arianna, Uritica, Flo.... voi, ce faceti? Ceva vesti??????
Pupicei.....