Laparascopie - 9

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui 77BEL

Buna fetele,

Alice, Flo, Arianna.... voi ce mai faceti????

Va pupik

hello....
iubita eu am fost in concediu.....si am prins perioada aia buna.....acum asteptam rezultatul......
aaaa....apropo.....in z 19,20 si 21 am avut cateva firicele de sange....si mucus cum e la ovulatie...doar k era maro.......stiti cumva ce este?

pupici

Asteptand un ingeras!

Viitoare .....cu .....Te rugam Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

Buna seara fetele,

Arianna iti tin pumnii.... Sa dea Dzeu sa fie unu' mic.... Ai avut conditii optime.... concediu, relas, odihniti, ce mai..... trebui sa iasa "ceva".....
Mirela_70 ce ne-ai rugat? Mai zi o data ce vrei ca nu stiu, si daca te pot ajuta, cu placere...............
Casamihaela nu-ti fie frica, nu e greu. O sa vezi ca trece ca si cum n-ar fi fost.....

Flo, Alice, Uratica, voi ce faceti...????

Va pupik dulcik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Ce m-ai fac fetele ??????Ai sa va povestesc ce am m-ai facut eu,v-am spus ca trebuie sa fac hsg-ul luna asta si l-am facut cand stupoare trompele mele infundata la locnu va mai spun ce nervi m-au apucat,cand si cum s-au infundat nu stiu!!si atunci dr. zice sa vin luni (adica ieri)sa fac o instilatie sa vade pana unde ajunge solutia si din nou surpriza a iesit permeabilitate 1,si de joi (adica z14) ma duc la monitorizari sper sa am ovulatie.Apropo dr. Codreanu ma operat pe mine si nu am facut clisma

la toate fetele si sa veniti numai cu vesti bune

TRYING TO MAKE A BABY !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Buna fetele
Arriana, sper din tot sufletul sa fie cu noroc luna asta si firicelele alea de sange sa fie de la nidare . Sa te ajute DD sa spargi gheata aici si sa vii cu doua liniutze .

Alice, m-ai speriat. Cum adica s-au infundat trompele dinnou? Adica se pot reface aderentele asa repede? Tu cat timp ai de cand ai facut laparo?Sper din tot sufletul sa nu fi fost bun hsg-ul ala mai ales ca instilatia zici ca a avut permeabilitate 1.

Bel, ce mai faci?

Alina, casamihaela, va tin pumnii la laparo. Sa nu va fie frica si sa veniti sa ne povestiti.

o zi buna tuturor

Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria83 spune:

buna fetelor
alice eu am auzit ca trompele se infunda numai daca faci avort...
nu stiu daca e sigur de asta spun si eu ce am auzit... eu la HSG nu mi-au iest trompele problema ci uterul...
ce nasol oooo doamne dupa ce ca doare de faci pe tine mai iti da si rezultatul aiurea...
flo flo sa te ajute dumnezeu sa fi cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor, am revenit. Am fost luni la eco la ultima zi de monitorizare. In Z 15 se sparsese, probabil in Z 13. Avusesem in Z 12 22,4 mm, adica mi-a zis doctorul foarte bine. Prin urmare mi-a zis clar ca nu am probleme cu ovulatia, ca stau chiar f bine. Asa ca ramane laparoscopie. A vazut chisturi endometriozice (stiam ca am chisturi, iar medicii la care am mai fost la mine in Pitesti mi-au spus, de o "natura mai ciudata"). Asa... la Buc a mai vazut un fibrom, de fapt mai multi stransi ca intr-un ciorchine si acum la ultima eco, a zis ca se pare ca ar fi si un polip... Adica o gramada. Zici ca am o gradina acolo... Deci voi face laparo. Dar. Sotul meu e plecat din tara si vine in iunie. Asa ca, dat fiind ca dupa operatie cica cresc foarte mult sansele, mai astept putin. Ma gandesc sa o fac in mai sau iunie. Sotul meu ar urma sa vina cam intre 15 si 20. Mie ciclul imi vine ceas, deci ar veni cam pe 5 iunie. Daca fac operatia intre 1 si 5 ar fi numa bine... Doctorul mi-a zis ca e bine si asa, desi dupa operatie, in functie de ce gaseste acolo, poate imi da sa fac si vreun tratament. voi ati mai facut vreun tratament dupa laparo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

of of mai mai-deci eu nu am nimic de declarat!inca astept..am prestat luna asta,asa ca..pe la sfarsitul lunii se da verdictul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uratica

of of mai mai-deci eu nu am nimic de declarat!inca astept..am prestat luna asta,asa ca..pe la sfarsitul lunii se da verdictul!

Inseamna k il dam impreuna......

Asteptand un ingeras!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flo.flo

Buna fetele
Arriana, sper din tot sufletul sa fie cu noroc luna asta si firicelele alea de sange sa fie de la nidare . Sa te ajute DD sa spargi gheata aici si sa vii cu doua liniutze .

Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.

Multumesc frumos.......asa sa ne ajute DD la toate !!!

Asteptand un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 77BEL

Buna seara fetele,

Arianna iti tin pumnii.... Sa dea Dzeu sa fie unu' mic.... Ai avut conditii optime.... concediu, relas, odihniti, ce mai..... trebui sa iasa "ceva".....
Mirela_70 ce ne-ai rugat? Mai zi o data ce vrei ca nu stiu, si daca te pot ajuta, cu placere...............
Casamihaela nu-ti fie frica, nu e greu. O sa vezi ca trece ca si cum n-ar fi fost.....

Flo, Alice, Uratica, voi ce faceti...????

Va pupik dulcik
Am intrebat fetele care au facut laparo daca au avut drena dupa,eu am avut si nu stiu de ce ?oare sa fi fost ceva grav si dr. nu mi-a spus,am fost operata in urma cu 1 an si dr. mi-a spus ca nu a putut sa-mi desfunde decat 1 trompa,cu toata operatia tot nu am reusit sa raman.Te pup si iti multumesc mult

Mergi la inceput