Laparascopie - 9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria83 spune:

da ,,uratica''laparo il fac la giulesti cu d-na Cocei...
sau nu stiu cu cine...eu cu ea am vorbit si sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

maria-vei fi bine cu siguranta!stai linistita si gandeste-te ca dupa asta sigur va urma bebe!o sa-ti faca trei gaurici-2 in dreptul ovarelor si una in buric cam de 1 cm..nu se vor vedea deloc cu timpul!insa..sa ai la tine si bani marunti-de fapt 5 ron si 10 ron-ptr a da la asistentele de la terapie intensiva ca sa aiba grija de tine dupa ce te opereaza..in rest ce sa zic?eu a 2a zi am plecat acasa singura,facand 350 de km cu trenul si carandu-mi bagajelul!asa ca..nu-ti fa probleme!curaj!totul va fi bine!
geo-hmm..din ceea ce ai spus-reiese faptul ca ai trompele infundate!infundate proximal inseamna ca pot fi desfundate!apropo..nu scrie tot acolo pe bilet ca ti-a desfundat trompele?daca nu le-a desfundat..inseamna ca s-o fi gandit ca are ceva uterasul tau-de treb sa faci si histeroscopie.
si fiecare problema are cel putin o rezolvare!asa ca..nu-ti pierde speranta si vei vedea ca totul va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

Buna fetele,

Uratica, eu, sincera sa fiu, nu am prestat zilnic si nici n-am stat "cu cracii pe peretii". Dar sper sa fie bine. La tine, sigur va iesii ceva cu ochi la cita munca ai depus....nu?
Auzi, dar ce rol are sa tii picioarele pe perete? Crezi ca asta e solutia?
Geo, citeste si scrie aici tot ce scrie pe biletul de externare, asa ne putem da cu parerea. Sigur ai omis ceva. Nu cred ca externeaza asa cu rezultate confuze... Ce ti-a facut la laparo? Si ce a vazut la uter, pt. ca sigur trebuie sa fie ceva daca ti-a recomandat histeroscopia..?!?
Alice, Flo, Arianna.... voi ce mai faceti????

Va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bell-eu am uterul retrovers-adica usor intors!astfel gigeii desi fortosi si voiosi,ajung mai greu!au de parcurs drum lung pana la tinta!de asta in cazul meu e recomandat sa stau cu cracii pe pereti si dupa..o jumate de ora pe burtica!dar..sa speram ca va da roade!!
si ai dreptate!m-am muncit,nu gluma luna asta!!macar sotu e superr fericit!sper sa-i ajunga ptr tot anul!
fetele-

Mergi la inceput

ha, ha, ha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

buna, ma pregatesc si eu de laparoscopie. Luni, pe 23 merg sa vedem cand o programez... va povestesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria83 spune:

buna alina unde faci laparoscopie la ce spital si cu cine? sa ne pui si noua ca trebuie sa fac luna viitoare....
bafta

Mergi la inceput

Iti tinem pumnii Alina

Sa fi tare, nu e greu. Te asteptam sa ne povestesti cum a fost?!?!
Unde te operezi? Cu cine? Pentru ce probleme?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

si eu ma pregatesc pentru laparo. defapt sunt programata pe 8 aprilie si totusi sper sa nu mai fie nevoie stiti cum e speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

fetelelor,v-am rugat si eu ceva si vad ca nimeni nu vrea sa-mi raspunda!

Mergi la inceput