Laparascopie - 9
Raspunsuri - Pagina 6
77BEL spune:
Geoorgiana, Sterilitate secundara.... OK. Dar care e motivul? Ce scrie pe biletul de externare?
Pupici
mirela_70 spune:
Buna,
Fetelor am vazut ca ati facut recent laparoscopie si as vrea sa va intreb daca ati avut drena in prima zi.Eu am facut anul trecut si nu am reusit sa raman insarcinata si din cate am citit eu pe aici niciuna nu pomeniti de asa ceva ceea ce ma duce cu gandul ca poate la mine a fost ceva mai complicat?
flo.flo spune:
Bel, eu sunt pe aici, bantui, dar nu am mai scris pentru ca nu am nimik de declarat. Sunt in ziua 4, si astept perioada fertila sa trec la treaba . Iti tin pumnii, sa tragi tare perioada asta, sa te vad luna asta.
Iana-Mari, nu stiu daca ai facut deja laparo, si nu vreau sa te sperii dar Codreanu face clisma. Stiu sigur pentru ca era cu mine o pacienta de-a ei si i-a facut chiar daca ii dadusera si 10 carbuni.
Iti tin pumnii si sa vii sa ne povestesti cum a fost.
Georgiana, ce ti-a scris pe biletul de iesire? Nu avea cum sa te lase asa cu ochii in soare.
fetele ce mai fac? Alice, uratica, pe unde sunteti?
pupici la toate
Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.
iana_mari spune:
Flo era si cazul ca doar a fost eleva prof.Marinescu.
Mersi ma bucurasem ca scap.Laparascopia o fac la inceputul lunii aprilie
uratica spune:
geo-sterilitate secundara inseamna pur si simplu ca tu ai fost insarcinata in trecut!!nu are relevanta!exact cum a zis bell-uitate pe biletul de iesire din spital!ce scrie pe el!!
fetele-nici eu nu am nimic de declarat-decat ca am prestat la greu!in 14 martie m-am ovulat si acum astept sa vad rezultatul-fie ce-o fi!
iana-si mie imi era groaza de clisma!asa ca i-am dat 10 ron asistentei care mi-a facut-o si nu am simtit nimic!!s-a purtat impecabil!te sfatuiesc sa faci la fel!multa bafta!
flo flo,bell,alice,fetele-
maria83 spune:
buna fetelor
am si eu o rugaminte,eu am vb cu dr Cocei(embriolog),si ea m-a chemat sa fac Laparoscopie sa imi vada uterul ,uterul meu e didelf,dar voiam sa va intreb stiti cumva o sa ma lase cu dr marinescu ca am inteles ca ei colaboreaza... 77bel poti sa imi trimiti si mie pm sa imi spui cat te-a costat tot?si detalii? te rog mult de tot si eu urmez sa fac undeva pe la inceputul lunii aprilie...
fetelor voua v-a dat sa faceti ceva analize inainte?ca mi-e mi-a dat la clinica bios-diagnostic..
va multumesc
77BEL spune:
buna fetele,
ma bucur c-ati aparut pe-aci, va dadusem disparute....
Eu am trecut de perioada fertila, cred. Sint in z16 azi. Am prestat o zi da una ba... Sper sa fie bine. N-am facut monitorizari luna asta, nu m-a lasat nici sotul ( a zis ca "au umblat" aia destul prin mine.... nu mi-a ajuns?..) si nici eu nu prea am vrut.... incerc asa...
Vreau sa va spun ca mi-am facut teste de ovulatie...... prostii. Nu mi-a iesit nimic concret. In Z14 mi-a iesit a doua liniuta, dar mai roze, de intensitate mai mica ca cea de control, in rest nimic. Poate aia era... Z14. Nu stiu. Eu sper sa fie bine. Ma rog la Dzeu!
Voi??? Va tin pumnii la toate sa fie bine, cu ochisori.
Va pupik pe toate....
uratica spune:
hihi..eu sunt ziua 21..am prestat si eu din greu luna asta!
bell-eu ti-am spus ca testele de ovulatie nu sunt concludente. oricat ar fi de incomod..incearca sa te trezesti dimin la 6 si ia-ti temperatura bazala..si urmareste mucusul....
e mult mai sigur asa! uite..eu aveam ovulatia fix in ziua 14-insa acum stiu sigur ca s-a decalat!cred ca am ovulat mai tarziu!si am prestat zilnic!stiu ca e recomandat o zi da,una nu..insa eu am si uterul retrovers!deci....si mai putine sanse!si..am stat cu cracii pe pereti dupa fiecare partida!
scuzati limbajul.dar nu m-am putut exprima mai academic!
maria-biosul are laboratoare bune!asa ca..trebuie facute analizele de sange,plus o chestie ptr a vedea coagularea sangelui..cat si secretiile din col-sa vada daca nu ai vreo infectie ceva!
dar nu e mare lucru-noi am supravietuit!atat fizic cat si financiar!!asa ca..bafta!aaaa.. si sa nu faci prostia sa faci laparo la privat!fa-o in spital!asa salvezi o gramada de banuti!
fetele
georgianap02 spune:
multumesc bel si uratica pt raspuns
pe biletul de externare scrie uter ambele anexe normale macroscopic.S-a practicat verificarea permeabilitatii tubare negative bilateral prin obstructie tubara proximala.
Cam ata acum Dr Tutunaru imi recomanada sa fac si o histeroscopie.
a am uitata sa va spun ca sotul meu are azoospermie
asa ca trebuie sa spera
Pupici