SCAUN CU SANGE
Raspunsuri - Pagina 2
ANI.G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole Siti cumva daca cei interni se pot opera? Acum un an am facut o colonoscopie, si mi s-au descoperit doi hemoroizi. Nu ma deranjeaza/doare,habar nu am cum m-am pricopsit cu ei*banui ca la nastere, sau in timpul sarcinii( dar cand sunt constipata, absolut sangereaza putin, si as vrea sa gasesc o solutie ptr ei. Am urmat un tratament cu niste supozitoare si ceva crema, dar se pare ca nu m-am vindecat. Ce ar trebui sa fac? |
Pai se opereaza si cei interni, dar cum sansele de recidiva sunt mari, depinde de la om la om, la cat de predispus e(ereditar,etc), nu stiu daca sa umbli la ei sau nu daca nu te dor, iar sangele ar mai putea proveni si de la mici fisuri, dar daca ar fi asa te-ar durea
Ai fost la vreun medic ?
operatia clasica cica e mai buna, dar recuperarea e anevoioasa (asa am auzit, si aici depinde de la om la om)
carmen_70 spune:
Draga Ani.
Crema cu rostopasca functioneaza!
Cred ca se poate achizitiona de la orice plafar. Merita sa incerci.
Prima zi fara durere dupa saptamani de chin .
Sa auzim de bine
Mama de Dragos Andrei
ANI.G spune:
carmen, ms pt. sfat, cu siguranta am sa cumpar cand voi mai avea nevoie.
Te referi la fisura sau hemoroizi? Ar fi bine sa fie si pt. fisura.
Acum ma simt bine, dar dupa cum v-am spus m-am chinuit 2 saptamani si doar cu alimentatie potrivita incet, incet am rezolvat.
Am ramas totusi sa fac tratamentul la clinica; sa vedem poate o fi bine.
va pup
carmen_70 spune:
Functioneaza in ambele cazuri.
Prima problema rezolvata au fost hemoroizii (s-au retras in doua zile foarte mult) Fisura a prezentat ameliorari inca din prima seara, fara probleme abia la trei - patru zile.
Persoana care mi-a recomandat-o afirma ca (nu stiu cat de grava era situatia ei) folosita pe o perioada lunga duce la disparitia hemoroizilor. Imi permit sa fiu sceptica. Oricum merg inainte si te tin la curent.
O viata fara dureri.
Mama de Dragos Andrei