SCAUN CU SANGE
Buna fetelor si bine v-am regasit.Am nevoie urgent de ajutorul vostru.
Problema mea e veche : hemoroizii, bata-i vina + fisuri anale care se tot repeta.
Anul asta pt. ca dinnou mi-a aparut o fisura, am zis sa nu mai stau si sa merg la o clinica specializata(nu dau nume ca nu m-am convins inca , ca ar merita reclama gratuita).
Asa ca in loc de tratamentul uzual cu Detralex si Proctolog am mers la clinica.
Mi-au dat la prima sedinta un unguent ANALGEZIC si urma sa ma duc peste 5 zile. Nu am simtit nicio ameliorare. Ce sa simti dupa unguent analgezic, poata sa nu ma mai doara asa tare, dar nu sa se vindece fisura...
OK. M-am dus dinnou la control si mi-au dat alta crema.
Am avut suspiciuni de la inceput de fapt chiar am vrut sa renunt la tratament chiar daca dadusem o parte din bani.
Noua crema e atat de aspra incat cred ca mai tare m-am ranit cu ea, abia daca ma puteam atinge...urmarea?
Azi dimineata am facut kk cu sange !
Voi ce ziceti ? Sa mai continui tratamentul asta ? Vad ca pana acum mi-a facut numai rau, nicio ameliorare.
Fisura s-ar fi vindecat in 3 zile daca luam pastilele+supozitorul.
Cremele lor "minune" pe care dau o groaza de bani nu m-au ajutat cu nimic.
va multumesc si astept sfaturi urgent.
Raspunsuri
ingridnen spune:
daca nu-ti fac bine, mai bine renunta.
Si eu am ceva probleme cu hemoroizi, insa nu este asa complicat ca la tine... in general rezolv cu unguent Hemosan de la Plafar.
Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni
ANI.G spune:
Da, dar problema e ca deja am dat o parte din bani si eu tot nu ma simt bine, de fapt e mai rau. Trebuia sa nu ma duc deloc la clinica si sa rezolv asa cum stiam eu. De fapt tratamentul pe care il luam era dat tot de un medic chirurg.
Astept pareri si de la fete care poate au fost pe la clinicile astea de proctologie...
Ms de raspuns
XIO spune:
Opereaza-te daca este nevoie , si fa-o clasic.
Un prieten de-al meu are hemoroizi si cand au inceput sa-i sangereze dupa cateva zile l-am luat de-o aripa si l-am du la un prieten de-al meu , chirurg care opereaza asa ceva. A spu ca poate sa incerce si noile tehnici dar nu are rost pt. ca nu rezolva cauza.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ANI.G spune:
Oofffffff, sunt la a doua zi de scaun cu sange, fisura aia NU se vindeca si sunt sub tratament doar .
Culmea e ca aseara am fost la medic. Mi-a spus "pai va speriati de putin sange ?"
pai si nu ar fi normal sa te alarmezi ? mai ales ca eu nu am avut niciodata asa ceva, ma refer la sange, hemoroizii nu m-au durut, deranjat niciodata, fisurile sunt cele care ma omoara ca tot apar.
Cica se vindeca mai greu cu cremele alea , vreo 3 saptamani...
M-a deranjat atitudinea medicului, ca m-am dus acolo ca urgenta si pt. ce ? doar pt. niste sange.
nici macar nu mi-a zis daca e mai rau...
mi-a fost frica de operatia clasica. Am auzit ca recuperarea e greoaie, de aia am apelat la ei
va pup fetelor
ANI.G spune:
Nu ma poate incuraja nimeni ?
Speram ca poate voi primi pareri de la cineva care a apelat la o clinica de proctologie, daca v-ati vindecat total, cat a durat...etc
Inca astept pareri.
Pupici.
XIO spune:
Ani , o colega de-a prietenului meu a avut aceleasi problemeca si tine , s-a operat de 2 ori "cu laser" si pt. ca problema a persistat a rezolvat-o clasic.
A spus ca asta e singura metoda care are rezultate.
Un medic chirurg mi-a spus ca operatiile care se fac a aceste cabinete private nu vindeca , cauza , ci doar amelioreaza simptomele.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
carmen_70 spune:
Ani, au trecut ceva zile de la ultimul tau mesaj postat pe forum. In timpul sarcini m-am pricopsit si eu cu hemoroizi. De atunci au trecut 4 ani si nu mi-au creat probleme decat de 3 sau 4 ori. De 2 saptamani insa.......... Scaune cu sange, fisuri anale, dureri insuportabile, etc. Cineva mi-a recomandat o crema de plafar cu rostopasca si tataneasa. Ai incercat asa ceva. Pe moment amelioreaza durerea. In timp (nu este verificat de mine) rezolva problema.
Poate reusim sa ne ajutam reciproc. Problemele fiind similare.
Toate cele bune
ANI.G spune:
buna.
nu am incercat nimic pe baza de plante ca sa iti pot spune, insa ceeace pot sa confirm cu certitudine e sa ai mare atentie la dieta !!!
nu stiu cat au contat cremele de la clinica in vindecare(probabil 4%), insa cum am inceput sa mananc cate un iaurt seara si unul dimineata(de 200 gr) in care pun cate o lingura de musli si il las sa se inmoaie, fisura a inceput incet incet sa se vindece.
Asta din cauza scaunului mai moale.
Tine cont ca am avut scaune cu sange 2 saptamani, timp in care nu am facut altceva decat sa ma dau cu cremele lor( sa vad efectul, doar reclama)
nu stiu ce pot sa-ti mai spun.
probabil si baile de sezut cu apa calduta in care nu pui nimic pot ajuta la relaxarea sfincterului, eu le-am facut vreo 5 zile, dupa care am renuntat din cauza herniei; trebuia sa stau prea mult in apa si ma durea mijlocul...
daca esti constipata de aici si problemele,dar la fel de bine poate fi si ereditar
tratamentul meu pe care il urmam cu succes garantat in 3-4 zile si dat de un medic chirurg era supozitoare Proctolog si Detralex pastile, insa nu pot sa-ti spun sa iei si tu ca mine
te pup sanatate
nikole spune:
Siti cumva daca cei interni se pot opera?
Acum un an am facut o colonoscopie, si mi s-au descoperit doi hemoroizi.
Nu ma deranjeaza/doare,habar nu am cum m-am pricopsit cu ei*banui ca la nastere, sau in timpul sarcinii( dar cand sunt constipata, absolut sangereaza putin, si as vrea sa gasesc o solutie ptr ei.
Am urmat un tratament cu niste supozitoare si ceva crema, dar se pare ca nu m-am vindecat.
Ce ar trebui sa fac?
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec