Gravidutze si mamici de Cluj - 111

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA e important sa te simnti tu bine ,oricum esti o mamica frumoasa

am facut macaroane cu branza dulce pt seara asta

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, ce ma distreaza Tiadris de fiecare data! Are atita energie! VA fi o smecheraaa! Si tu: iubita, mamaruta lui mama... ador calmul tau!

Ani, noi am fost in noiembrie in Ungaria. Hotelul, mincarea Ok, dar Patrick nu a vrut in apa, era maro-neagra, astfel incit am stat mult afara, ne-am racit toti ca batea un vint in cimpiile ungare... Nu mai mergem in Ungaria.. nu ne-a placut deloc experienta.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici

dupa un canin sus acum avem unu si jos,,,tare greu a fost. crize de plans..nopti nedormite.....ufff

venim si noi in 5. abia astept sa va cunosc. locul de joaca de sus de la etaj?? noi nu am fost niciodata ....dar gasesc eu

Ador zapada..Edi la fel..ne-am distrat de minune si ieri si azi.

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

VElena, la etaj e locul de joaca. se urca pe scarile rulante de linga food court. sigur gasesti.

fetelor, noi venim cu tati. eu nu am masina mea. ne aduce ovi si nu are rost sa plece si sa vina iar din oras dupa noi...asa ca stam cu totii doua ore...nu-i problema, nu?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Velena, maselutze aveti? sau caninii ies inainte? ca si stefan are gingiile un pic umflate la canini, iar la maselutze nu...nu mai stiu ordinea...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Velena, maselutze aveti? sau caninii ies inainte? ca si stefan are gingiile un pic umflate la canini, iar la maselutze nu...nu mai stiu ordinea...

POZE NOI
Povestea Nasterii

La Alexia au fost intai maselele si dupa aceea caninii.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

Anca..avem 2 maselute jos si una sus..sau cel putin una o vad eu sigur ptr ca nu ma lasa sa ma uit la el in gurita. tare repede au iesit una dupa cealalta plus cei doi canini. face asa niste crize..urla, plange , se arcuieste de nu poti sa-i faci nimic. nu-l pot imbraca..schimba la scutec..nimic. sper sa fie din cauza dintilor ...ptr ca altfel e de rau cu asa comportament.

sa aveti un weekend placut..iar cele ce sarbatoriti Valentine's day..happy valentine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

slautare! intram si noi rapid, ca ma duc la ... uraganul meu a plecat la bunici... asa ca am tot timpu la dispozitie...

am citit in diagonala, magda, nico, sanatate multa puilor...of saracutii...imi pare tare rau sa aud de copilasi bolnaviori...

alex, da pitica ta face sfoara acolo, in pat? foarte mobila e...grija numa sa nu-si disloce ceva...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

din ciclul asa ceva nu vezi decat in filme: peste drum de blocul meu(manastur ) banci aliniate una langa alta ei bine in plina zi au spart banca ,au intrat mascati au culcat pe toata lumea la pamant si au furat banii, e lume adunata ca la circ,oprita circulatiacica da la stiri acuma la 19

Mergi la inceput

Anca, am vazut si eu la stiri...au innebunit cu totii...parca sintem in vestul salbatic...eu ma mir ca le-a luat asa de mult sa inceapa...ca doar vad filme americane la liber de 20 de ani...

Adriana, Velena, mercic...atunci asteptam si noi maselutzele

Andreea, spor la treaba...ii place lui Eric la bunici?

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput